V pon. bo izrečena sodba morilcema iz Globala...

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ja saj si ga sklofutal samo do neke mere in po opisu si je zaslužil eno okoli uh. V nobenem primeru pa ga ne bi tako tepel, da bi podlegel poškodbam.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
pol s bil tam, da veš, da je čamc opletal z gobcem kot predsednik usa? zakaj pol nis šel pričat v korist opic? ker priče so povedale neki čist druzga. men se bolj zdi da je bil majmun zarad nečesa druzga prizadet in se je mogu spravt na enga mal nadelanga reveža. kukr sem parkrat pred globalom vidu so se majmuni zlo radi postavljal tm pred kakšnimi svojimi peabrain čefurkami in verbalno včas pa tut fizično za brezveze maltretiral nč hudga sluteč folk v vrsti. tko da so mal pokazal, kolk so žešči. in take psihopate eni zagovarjate? jebo vam pas mater cigansko.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
seveda, poba mu jebe matr in je revež. no ja, se strinjam. revež v glavi.
zmaga.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Ja saj si ga sklofutal samo do neke mere in po opisu si je zaslužil eno okoli uh. V nobenem primeru pa ga ne bi tako tepel, da bi podlegel poškodbam.
Seveda ne, samo vedno obstaja možnost, da tudi pri klofuti ali pa prerivanju pijanec izgubi ravnotežje, nerodno pade recimo z glavo zadane v robnik in je konec isti, kot v Globalu. Smrt.
Tudi v primeru, katerega sem navedel, sva bila oba predlagana sodniku za prekrške, ne glede na to, da je mulc vse priznal in še več (je pomagalo, da sem imel njegove podatke spravljene...). Meni so take stvari s pritožbami vedno padle ali zastarale, samo živce ti pa vseeno pobere.
Zato pa pravim tudi za ta nesrečni primer v Globalu, vem kako redarji delajo in da je vse prevečkrat pri reševanju problemov prisotno fizično nasilje, poznam tudi oba vpletena, Bukovca že 10-15 let, ko je še prodajal neke medicinske postelje al kaj že in se mi je vedno zdel fer možakar, Sedota pa nekje 7-8 let... nihče ni niti pomislil, da se lahko konča s smrtjo, pa se vseeno je. Še večja neumnost je reči, da sta ga šla namensko ubit, niti ni umrl na mestu (kar bi, če bi to res hotela storiti), ampak za posledicami pretepa kasneje v bolnišnici.
Nesrečen primer, kaznovana bosta, kakšna bo končna kazen še ne vemo, 8 let je kar dolga doba, bolj je vprašenje, kako tvoja vest to lahko prenese, v 8-ih letih imaš veliko časa premišljevati, kaj si storil, da je nekdo zaradi tebe izgubil življenje,... Če vesti ni, je pač vseeno koliko let dobiš, notri si itak med ''svojimi''. Žalostna je tudi cela farsa od sojenja oziroma izgovori, kako je vse skupaj potekalo in kakšno je ozadje, a o tem bo verjetno še nova zgodba.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
zato pa rabiš <30 let stare kriminaliste, pa samo v vrsto se postavi in penk lisice ter obtožba za telesni napad

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Kakorkoli... če greš pijanca pretepat, se moraš zavedati, da je dosti dve okol ušes, ne pa brce, pa krožni pa ne vem kaj še vse iz repertuarja Æaka Norisa.
Že če ga 1x na peso rukneš, lahko pade vznak in podleže. Če tega nimaš pred očmi (da se lahko konča tudi tragično), nisi sposoben za delanje reda. In - treba je uporabit najmanjšo potrebno silo, da se problematika umiri. Ne pa nastopit z vsem razpoložljivim arzenalom. In tu sta tadva naredila naglavni greh: nista umirila težaka z najmanjšo potrebno silo, ampak sta ga ubila.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
pol s bil tam, da veš, da je čamc opletal z gobcem kot predsednik usa?
Kot prvo sem rekel ''fotr predsednika USA'', kot drugo si kot kaže ti bil tam, da si vse slišal, samo pomagati pa nisi hotel, pe-derčino jedna... si raje gledal, kako ti ''prijatelja'' tepejo, a?
Kar sem povedal, sem povedal na osnovi 10-ih let poslušanja tebi in Gorazdu podobnih, ob 3h zjutraj, pijanih, drogiranih ali pač samo umsko prizadetih kretenov. Ki kasneje jočejo ''nič nisem storil, samo vprašal sem koliko je ura...''

Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
in take psihopate eni zagovarjate? jebo vam pas mater cigansko.
Nikogar ne zagovarjam, hočem samo podati bolj objektivna dejstva, ki pa jih nekateri nočete sprejeti.
P.S. Lahko mi pa tvojega peseka pripelješ, da vidim, če je tolk žešæi, kot ti...
bonk.gif

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
ja sori no, k sem tko pomešal te tvoje izraze o fotrih in predsednikih usa
redface-1.gif
res pomembna zadeva.
kaj se je tm dogajal so večkrat do potankosti in brez neskladij povedale priče, šel bi poslušat pa bi lih tko vedu. al kaj ti ni jasn? no kukrkol, tvoji velezaklučki na osnovi desetletnega oprezanja pred vhodi tuki pač ne držijo vode.
o [censored]činah se pa s korlom zmen, on mi zgleda taprav za te stvari

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
še enkrat.

če si varnostnik na jebanje ne reagiraš. če ne nisi varnostnik.

karkoli je pokojni izrekel, je izrekel in se obrnil in odšel. o predrznih in pogumnih mi ne govort. nisem odraščal na vasi.
nekajkrat sem bil priča pretepom pred en pubom. varnostniki seveda nič videli in nič krivi. in spet ne bi o tem kdo je komu mamo, sestro.

mnogo let nazaj sem nabasal na pacienta, ki mi je mamo jebal, pa čefursko, pa južnjaško, pa bosansko..celi dve uri. non stop. pa sem bil tih in delal svoje delo. po dveh urah in ob spoznanju, da nima keša, sem ga raztovoril in nabunkal. nisme ga polomil, nisem ga ubil. pa bi ga lahko. je bil pijan ko afna, vedel ni kje je, našel sem ga v zakotni temni ulici, odložil še na bolj temnem kraju.

če bi bil varnostnik, bi ga verjetno še kremiral namest krematorija.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
določenih opazk bi se lahko zadržal.

se strinjava?

in še enkrat. čefur ni drhal, ta dva sta. pa če pade permanetni ban. ni posploševanje, ni nestrpnost do durgačnih, je neprebavljane dveh bedakov. en je bil pametn in s evrnil v slovenijo, drugo pa je dobr skaku na babo. in oba bosta ven prej kot boš ti, ki boš povozil srno, al pa petrletovga pudla.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
kaj se je tm dogajal so večkrat do potankosti in brez neskladij povedale priče, šel bi poslušat pa bi lih tko vedu. al kaj ti ni jasn? no
Na sodišču se vedno slišijo dve laži: ena od oškodovancev, ki se hočejo pokazati v čim lepši luči, druga pa od obdolžencev, ki delajo ravno na istem principu. Od dokazov in verodostojnosti izjav pa potem sodišče odloči.
Če bi šel na sodišče poslušat, bi tudi slišal (spet od prič...), da Sedo ni delal za VIP, ampak je bil gost... vidiš poanto?
Še enkrat, oba sta šla predaleč, in bosta za to tudi kaznovana. Začel je pa Gorazd... in tudi najbolj najebal.
roza.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ne softi jaz sem poimenoval drhali tisto mamo vernikov katera je dala posiljevat otroke, da jih je lažje prpričala v samomorilske napade.

Se pa s teboj strinajm, da sta ta dva nič kaj boljša od drhali in, da je premalo 8 let plota. Pa ne glede ali mu je jebal mamo al vse živo varnostnik je tam, da umiri zadevo ne pa, da še večjo pizdarijo naredi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
zašel si

priče so govorile zgodbi 1 in 2.
na podlagi 1 je suljo nedolžen, na podlagi 2 je kriv.
če je 1, potem je 8 preveč in je krivica, saj je nedolžen
če je 2, je 8 premalo, saj je kriv.

glede na to, da so se najprej odločili, da je kriv in kasneje za 8 let je jasno, da so verjeli zgodbi 2. torej če verjamemo zgodbi 2, kar verjamemo, ali je 8 preveč, ali premalo. glej zgoraj.

analitično razmišljanje gre v tem stilu.

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
zašel si

priče so govorile zgodbi 1 in 2.
na podlagi 1 je suljo nedolžen, na podlagi 2 je kriv.
če je 1, potem je 8 preveč in je krivica, saj je nedolžen
če je 2, je 8 premalo, saj je kriv.

glede na to, da so se najprej odločili, da je kriv in kasneje za 8 let je jasno, da so verjeli zgodbi 2. torej če verjamemo zgodbi 2, kar verjamemo, ali je 8 preveč, ali premalo. glej zgoraj.

analitično razmišljanje gre v tem stilu.
Za to, kar se je zgodilo, je kazen od 3-15 let zapora. Lahko bi bilo 3, lahko bi bilo 15. Bila je sredina, verjetno bodo še malo povečali, zaradi pritiska javnosti in pa zato, da naredijo iz tega primera ''vzor'' za vse naslednje Čak Norise na vratih.

Podobne teme

I
Odgovori
63
Ogledi
10.388
Čvek
Izbrisan uporabnik #488
I