V pon. bo izrečena sodba morilcema iz Globala...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
kar sta naredila ni bilo prav.
ampak me zanima če bi lahko npr. varnostniki G7, Sintala obvladovali pijane najstnike?

Ti mulci so bili že obvladani, prepir se je za njih že končal, oni so že odšli izpred Globala. Najkasneje na tej točki bi se vsa stvar morala končati.
Pa je Bukovca prijelo, da bi jih še malce premlatili, poklical še Suljota, stekla sta za Gorazdom in ga ubila.

Pameten varnostnik vseeno iz katere firme bi bi imel lahko delo obvladat te najstnike. Ampak so varnostnike srbele pesti bolj kot mulce, ki razen par hudih besed niso kazali nasilja.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kdo od tistih, ki pravi, da je osem let dovolj ima otroka? verjetno nihče. kdo, ki pravi, d aje 8 let dolga doba ima otroka' spet nihče.
zakaj.
zato ker, ko imaš enkrat otroka veš kaj to pomeni. koliko je to skrbi, odrekanja, ljubezni. znani smo po tem, da jokamo, ko pes pogine, delamo jebeno sceno. za otroka pa...

tega poba so starši 20 let imel v bajti. .....

Pa me zanima če bi tvoj otrok kaj takega ušpičil, če bi se še zavzemal za tako drastične kazni????

Pa ne mislim samo da koga umori, to se redko dogaja, lahko tudi z avtom pijan povzroči nesrečo, ukrade to in ono, se zaplete v pretep, proda drogo......če boš še takrat zahteval tako drastične kazni? Al boš sam sebe slepil, da TVOJ zlati otrok pa kaj takega že nebo nikoli naredil.

Daj ne mešaj jabolk in hrušk.

Softi je čisto lepo povedal in verjetno tudi zaradi takihle komentarjev napisal da se ne bo več oglašal v tej temi.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
pomoje se zato nista spravila na njega pred globalom ker sta imela takšne ukaze in ker bi s tem škodovala firmi katero 2varujeta".

jaz sem razumel da je bil gorazd močno vinjen in da ker ga niso pustili notri jih je začel žaliti.
če se prav spomnim je bil zunaj s kolegicami? verjetno je hotel biti žešæi pred ženskami in si je upal žaliti varnostnika.

me pa zanima kakšni so to prijatelji kateri samo gledajo, ko tebe mlatita dva varnostnika?

takšne prijatelje bi tudi jaz imel in bi si jih dodal na facebook
smirk-1.gif

pametnega varnostnika neboš našel, ker pametni ne delajo za takšen denar.

tudi policaji se ne upajo preveč izpostavljat romom, ker vedo da jih oni lahko dobijo po službi kje na samem oz. lahko grozijo njegovim otrokom v šoli.

ti bi pa pričakoval da se bo navaden varnostnik "upal" pregovarjati s pijano mladino?
takšnemu lepa beseda ne zaleže, pa tudi policaji ne morejo biti parkirani pred vsakim večjim klubom kjer se dogajajo pretepi.

tukaj je kriva vzgoja otrok
smirk-1.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
me zanima, ce bi ti upal posezt med dva "z verige spuscena" kvazi varnostnika, ki brutalno pretepata tvojga frenda.. se posebej, ce bi bil zenska!

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kdo od tistih, ki pravi, da je osem let dovolj ima otroka? verjetno nihče. kdo, ki pravi, d aje 8 let dolga doba ima otroka' spet nihče.
zakaj.
zato ker, ko imaš enkrat otroka veš kaj to pomeni. koliko je to skrbi, odrekanja, ljubezni. znani smo po tem, da jokamo, ko pes pogine, delamo jebeno sceno. za otroka pa...

tega poba so starši 20 let imel v bajti. .....

Pa me zanima če bi tvoj otrok kaj takega ušpičil, če bi se še zavzemal za tako drastične kazni????

Pa ne mislim samo da koga umori, to se redko dogaja, lahko tudi z avtom pijan povzroči nesrečo, ukrade to in ono, se zaplete v pretep, proda drogo......če boš še takrat zahteval tako drastične kazni? Al boš sam sebe slepil, da TVOJ zlati otrok pa kaj takega že nebo nikoli naredil.

Daj ne mešaj jabolk in hrušk.

Softi je čisto lepo povedal in verjetno tudi zaradi takihle komentarjev napisal da se ne bo več oglašal v tej temi.
Softi je lepo povedal, vendar povsem enostransko. Pozaboil pa je, da je blo tud Suljotu treba menjat plenice, živet v bajti, vozit v vrtec, no v šolo ne toliko :-( . Tud otrokom od Bukovca bo nekdo vzel očeta, moža, kdo bo skrbel zanje?
skratka vse tisto, kar je napisal za Gorazda.
Da bi popravili krivico, ki se jo ne da popraviti, ne razmišljate, da s tem delate drugim nove krivice. No saj kazen mora bit, ampak kaj želite s kaznijo dosečt?
Pa ne mislim preveč zagovarjat tadva, tud meni se zdi 8 let malce premalo, saj sta Gorazda ubila iz objestnosti, brez pravega vzroka, ko je že zapustil prizorišče. češ da se vidi kdo je tu šef. Pa najbrž ni prvi, ki sta ga pretepla na ta način. Ampak hotel sem rečt, da je treba na zadevo gledat iz večih strani.

Vsi se znate postavit samo v vlogo žrtve, in sedaj razmišljate, kako bi se maščevali. Prav hitro pa se lahko zadeva obrne, da vaš otrok kaj ušpiči.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
me zanima, ce bi ti upal posezt med dva "z verige spuscena" kvazi varnostnika, ki brutalno pretepata tvojga frenda.. se posebej, ce bi bil zenska!

1) bil je 1,
2) pa se to je bil Bukovac ,ki ni ravno "z verige spuscen",
3) nihce ni zahteval da punci zbijeta varnostnika ampak da prijatelja odvrneta od taksnega pocetja.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Besede ne ubijajo če je že Gorazd žalil.

Treba se je znat tudi zadržat. Sam sem že bil v situaciji ko bi žaljivca najraje razbil ko prasca, ampak sem se raje usedel v avto in šel.

V_power

Fizikalc
15. sep 2007
1.935
0
36
Ljubljana
če že ne drugega bi ju ženske odvrnile od tega da ga premlatita "preveč" oz. da mu nebi zadal zadnjega usodnega udarca
smirk-1.gif

če bi bil moj kolega bi jih probal dat narazen (ali bi bilo boljše da gledam od daleč kako bo kolega dobil po piæki?).
če bi moj kolega pijan težil okoli bi ga sam odvlekel stran od problemov.

je pa pri varnostnikih tako kot pri policajih, če jih spoštuješ in se do njih normalno obnašaš, potem se oni isto obnašajo do tebe
smirk-1.gif

zakaj se pa nekateri varnostniki oz. "žešæi" opravičijo, če se ponesreči zaletijo v koga v klubu ali pa če mu stopijo na superge/čevlje?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik dufus pravi:

pa povej da si pičkica. to vse pojasni
priden.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
pomoje se zato nista spravila na njega pred globalom ker sta imela takšne ukaze in ker bi s tem škodovala firmi katero 2varujeta".

jaz sem razumel da je bil gorazd močno vinjen in da ker ga niso pustili notri jih je začel žaliti.
če se prav spomnim je bil zunaj s kolegicami? verjetno je hotel biti žešæi pred ženskami in si je upal žaliti varnostnika.

me pa zanima kakšni so to prijatelji kateri samo gledajo, ko tebe mlatita dva varnostnika?

smirk-1.gif

tudi policaji se ne upajo preveč izpostavljat romom, ker vedo da jih oni lahko dobijo po službi kje na samem oz. lahko grozijo njegovim otrokom v šoli.

ti bi pa pričakoval da se bo navaden varnostnik "upal" pregovarjati s pijano mladino?
takšnemu lepa beseda ne zaleže, pa tudi policaji ne morejo biti parkirani pred vsakim večjim klubom kjer se dogajajo pretepi.

smirk-1.gif

Varnostniki niso za to, da te namlatijo.
Veš zakaj so varnostniki?

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:

smirk-1.gif

smirk-1.gif

Varnostniki niso za to, da te namlatijo.
Veš zakaj so varnostniki?

stari pa zato da ne pride do takih zadev.

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Besede ne ubijajo če je že Gorazd žalil.

Treba se je znat tudi zadržat. Sam sem že bil v situaciji ko bi žaljivca najraje razbil ko prasca, ampak sem se raje usedel v avto in šel.

Profesionalni varnostniki ja se zaderžijo. Kaj je pa blo tukaj profesionalnega?

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
sam ti si pa budala prve kategorije. čamc je nasekan pršu, hotu not, zabrundal k ga niso spustil in šu stran. ni šu v slogu fužinskih čefurjev in tvoje brače klicat svoje glupe kolege in pol nazaj najedat, ni šu po prometn znak, pištolo, bejzbolko, boksar in še kej, ni šu par metrov stran in se drl "prid pičkica",nč u tem stilu ni naredu. enostavno je šu stran, ko sta ga zahrbtno napadla tale tvoja kolega, revčka boga tok zlo ustrahovana s strani 19letnega pijanga suhca, da sta ga mogla na mrtvo premlatit. debo en

Podobne teme

I
Odgovori
63
Ogledi
10.389
Čvek
Izbrisan uporabnik #488
I