Prvi Romski restoran v EU (Maribor)

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
jaz se zadnje case silom prilike skoraj vsakodnevno zadrzujem v tem ciganskem getu na taboru/studenci. Prvo sem bil celi trdi, ker so vsepovsod. Pol sem opazil da sem jaz bolj obremenjen z njimi, kot oni z mano. Potem sem jih 1x pozdravil. Prvo so me debelo gledali, prav ono na frisu wtf, ker niso navajeni da jih necigani pozdravljamo. Od takrat dalje sem jaz cisto ql, oni vedno prijazni, se kako recemo. Iste izkusnje imam iz mladostniskih let, ko se jih je v centru bilo polno. Ce jim nisi bil skodljiv, so bili tvoji najboljsi prijatelji.
Ocitno to ni ista sorta kot v Ambrusu. Kdaj je kdo v mb slisal nazadnje, da bi cigani kake vecje pizdarje delali?
Se pa tudi jaz bojim da bodo viseli tam vsi iz geta

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.484
5.025
113
Težko si predstavljam, da demokracija in svoboda govora pomeni to, da pišeš po tuji lastnini (npr. hiši, zvezku ali spletni strani Večera) to, kar lastnika, ki je to financiral, moti.
Če higiena zadošča v kitajskih restavracijah ali pri raznih kebabih ali denimo pri znani gostilni pri Rusu, kjer sem pred nekaj desetletji sedel preblizu kuhinje, potem bo tudi v romski.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
če je dobro kuhano in potem še s kakšnim močnim alkoholom poplaknjeno potem se ziher ne boš zastrupil...
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Saj če gledaš kakšni packi kuhajo v "Gostilna išče šefa", potem bo ciganska kuhinja top.

kebab

Pripravnik
23. jan 2008
612
1
18
Kaki ludi, lubi jezus:

To sem zadnjič jedel, vrhunsko:

Tole pa tudi izgleda njami:

Hvala kur.. da nekdo tam kaj spet odpre, mogoče pa bo celo laufalo. Se bo lahko kakšen obisk tudi kam drugam kot pa k Rustiki peljalo
cheer.gif

jolko

Fizikalc
17. maj 2010
3.164
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Saj vse lepo in prav. Če že hočejo zaposliti 6 ciganov, bi lahko to naredili kako drugače, ne pa z odprtjem gostilne, kjer je higiena na prvem mestu...

Opomba uredništva: Zaradi nestrpnih komentarjev, ki mejijo že na sovražni govor, smo komentiranje pod to novico onemogočili.

In to naj bi bila novodobna demokracija?

Ne piše nekaj o svobodi govora in izražanju misli v ustavi?
Ja, piše. Le o svobodi verbalne diareje nič ne piše.
Zmeden si verjetno, ker ne ločiš ta dva pojma.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik jtfc pravi: Kaj to je kakšen pes zmanjkal komu?

Ja vsem sosedom okol kitajskih restavracij.
bonk.gif
Dej nehite že s to paranojo.

Patriot tebi se pa bolj podalo Romanov kot pa Sloven'c.
wink-1.gif

Statistika pravi, da nas bo Slovencev čedalje manj, tko da bodo priseljenci delal tud za naše penzije, tolk o nestrpnosti.

majč

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi: Kaj to je kakšen pes zmanjkal komu?

Ja vsem sosedom okol kitajskih restavracij.
bonk.gif
Dej nehite že s to paranojo.

Patriot tebi se pa bolj podalo Romanov kot pa Sloven'c.
wink-1.gif

Statistika pravi, da nas bo Slovencev čedalje manj, tko da bodo priseljenci delal tud za naše penzije, tolk o nestrpnosti.

majč

Avtohtoni bodo delali za podporo priseljencev.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja in zdej bomo mi slovenčki preprečli folku, da ne bo migriru iz npr. Sudana? Kot je meni znano slovenska ladja na Lampeduzi pomaga (bo pomagala) te priseljence reševat. Zdej je migriral (naj en pove točen podatek koliko) Slovencev v tujino, naj pridejo vsi takoj nazaj, ker jih kot priseljenci v tujini avtohtoni plačujejo. Kakšna logika je to?

majč

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:

majč

Kolikor je meni znano, Slovenci delamo za cigane in jih živimo.

Prav tako tebi ljube priseljence. A tisti Somalci, ki so jih pred tremi leti naselili v Mariboru delajo na čem drugem kot na razmnoževanju?

Onslow

Fizikalc
15. jul 2009
825
55
28
Presneto, kam gre ta svet.

Štajerci protestirajo proti odprtju gostilne. Zdaj smo pa videli že res vse.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.763
809
113
toti Maribor
Sam sem štajerc celo Mariborčan, pa me je kar malo sram
redface-1.gif
Kam smo prišli. Nobeden ni imel jajc da bi povedal, da ga moti romska gostilna. Vsi so se nekaj izgovarjali na bližino šole. Romi so že sedaj tam, tako da zaradi gostilne jih sigurno ne bo več. Kam gre ta svet. Sploh še ni prišlo do incidentov, pa že delajo proteste. Konec koncev se lahko pogodba prekine, v kolikor bi prihajalo do izgredov.

Aja, pa še to. Meni je beli cigan sredi dneva mislil maznit bicikel, ne pa rom.

Nazadnje urejeno:

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
ksz

Na tem posnetku so itak sami imbecili. Izražajo svoje mnenje, ki ga niti ne znajo podpret s konkretnimi argumenti. Bluzijo o gostili in "nevarnosti" le-te za njihove otroke v bližnji šoli a še pred cesto pa je kavarna in restavracija Q, na drugi strani šole pa Pizzerija Pomodoro in dva mala pajzla v katerih se zbirajo lokalni pijančki.

Sam sploh nisem zagovornik ciganov ampak, če bodo normalni lastniki in zaposleni jo pač naj imajo.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
edini problem, ki ga jaz tu vidim je da si oni to vzamejo za svojo bazo, ker potem bo jih tam res cele dneve viselo par 100, ker delat tak nimajo nic kaj drugega. Drugih gostov pa seveda ne bo.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.785
6.176
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
ksz

Na tem posnetku so itak sami imbecili. Izražajo svoje mnenje, ki ga niti ne znajo podpret s konkretnimi argumenti. Bluzijo o gostili in "nevarnosti" le-te za njihove otroke v bližnji šoli a še pred cesto pa je kavarna in restavracija Q, na drugi strani šole pa Pizzerija Pomodoro in dva mala pajzla v katerih se zbirajo lokalni pijančki.

Sam sploh nisem zagovornik ciganov ampak, če bodo normalni lastniki in zaposleni jo pač naj imajo.

aplauz.gif
če so lahko kitajčki, zakaj ne morejo biti tudi cigani?