V pon. bo izrečena sodba morilcema iz Globala...

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
policaju [censored] matr. al za to nimaš jajc? ne vem zakaj lahko varkotu jebeš matr, policaju pa ne? prosim razloži

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik medak pravi:
Kaj naj probam na policajih? Zdej boš pa na čarno zaposlene varnostnike primerjal s policaji?

Kogarkoli kadarkoli provociras tvegas... Pri policajih, varnostnikih, kelnerjih, prodajalcih, .... Ni mozno zahtevati da te nekdo "prenasa" samo zato ,ker je pac v sluzbi (ali pa tudi ne).

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
......ampak mi bi se morali vprasati prvo to zakaj sploh imamo varnostnike, koga dejansko cuvajo, mogoce inventar, kelnerje in kelnerce ali goste same pred samimi?
..
Dobro vprašanje. In zakaj jih pred 15 in več leti niso bili potrebni skoraj nikjer.

Pomoje je v večina primerih predvsem slednje. Pobiranje varščine na legalen način.
V Šenčurju so pred leti razbili lokal že prvi dan obratovanja, ker lastnik ni hotel plačevat varščine.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
kot sem si mislil. nimaš jajc
priden.gif

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
Avgusta sem na kitajskem dvakrat doživel to na lastne oči. Enkrat se je pijani Anglež spravil na policaja v disku. Policaj je stal na odru ob DJu in samo mirno prenašal vse kar mu je on govoril.
Drugič se je slovenski novinar (tudi pod gasom) spravil na celo četico policajev, ki so dežurali pred pubom. In so vsi razumeli angleško, pipnil pa ga ni nihče, čeprav bi ga po zakonu lahko.

Policaj ni isto kot varnostnik. Varnostik je v službi prav zaradi takih, ki iščejo probleme. Medtem ko kelnar ni kelnar zato, da bo prenašal izpade, čeprav tudi pravi kelnarmarsikaj potrpi.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
koga briga kaj se dogaja na kitajskem. mi govorimo o SLOVENIJI.
bonk.gif

To je res da smo v banana republiki ker če bi bili na kitajskem bi tadva morilca že več kot leto bila med pokojnimi!
uf-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik medak pravi:
Avgusta sem na kitajskem dvakrat doživel to na lastne oči. Enkrat se je pijani Anglež spravil na policaja v disku. Policaj je stal na odru ob DJu in samo mirno prenašal vse kar mu je on govoril.
Drugič se je slovenski novinar (tudi pod gasom) spravil na celo četico policajev, ki so dežurali pred pubom. In so vsi razumeli angleško, pipnil pa ga ni nihče, čeprav bi ga po zakonu lahko.

Policaj ni isto kot varnostnik. Varnostik je v službi prav zaradi takih, ki iščejo probleme. Medtem ko kelnar ni kelnar zato, da bo prenašal izpade, čeprav tudi pravi kelnarmarsikaj potrpi.

Na 13. strani threada sem postal spote iz treh razlicnih drzav pri katerih se provokacije koncajo na enak nacin. Nobena sluzba ni in nebi smela biti zagotovilo da lahko nekdo nekoga varno napada ozr. provocira. Prav zaradi taksnega obnasanja provokatorjev je v stevilnih drzavah gibanje mladine po doloceni uri/lokaciji omejeno.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Bom dal en čisto navaden primer, upam, da ga bo vsak razumel: pred petnajstimi leti, ali dvajsetimi če hočete smo šli ven. Pa ti je omara na vratih rekla, da danes pa ti ne moreš noter, si pa preveč pijan. Kaj smo naredili? Hvala lepa, brez zamere, nasvidenje. Pa smo šli drugam. Danes? Ne moreš noter, ker si preveč vinjen. Aja, ti boš meni, mamo ti, frajer pe.derski, še šole nimaš pa boš men govoril, k mam sedmo stopnjo opica nemarna, mrsh nekam c.igan pa tako naprej
smirk-1.gif
.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
po medakovo oz bedakovo, maš PRAVICO varkotu jebat mater, on pa ti more potem kušnit rit. zato so varkoti tam, da prenašajo tvojo zafrustrirano in napihhnjeno rit. ane medak?
stupid-1.gif

medak

Pripravnik
18. jul 2007
730
0
16
www.potopisnik.si
In? Časi se spreminjajo, vse se spreminja. Pred 30mi leti če te je dobila policija, da si spal v Portorožu na plaži, so te spokali v avto in peljali na Belveder.
Varnostniki niso potrebni če gre vse kot po tekočem traku. Potrebni so takrat ko ne gre.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
pa še to... policaj je uradna oseba, in jo ne smeš žalit, oz. je predpisana kazen za to. Če žališ varnostnika nobenega ne briga! in zato se vsi upajo varnostniku težit, policajem pa ne + policaju se zameriš v domačem kraju, pa si ga naj.e.b.al za naslednjih nekaj let.... Če se pa enemu varnsotniku v lj, kjer ga vidiš 1x na mesec, ti je pa bolj ali manj vseeno, ker itak že pozabiš, on pa tud!

in Michael: nimaš pravice zalit. oz. te pravice nima noben! Tud ti mene nimaš pravice zalit, pa sva da običajna osebka. Kar se pač izreče v takih trenutkih, je pa on za to tam, trezen in odporen na to. Pač res je, da je današnja mladina predrzna, sam jebat ga, tak je zakon in to je to! Ne more biti besedno zaljenje povod za kakršnokoli fizično obračunavanje. Ne! Zato so dobro plačani. Vejo v kaj se spuščajo. Če je občutljiv na žaljivke naj potem tega ne dela, a ne! Men tud drek smrdi, za to ne delam pri Vigradu, da bi wc pucal! Enostavno.

Pa še to, men lahko poveš 1000 in eno žaljivko pa tud pomislil ne bom da bi te usekal. Zame je isto Je.bem ti mater kot tristo kosmatih medvedov. BMK kaj omenjaš v žaljivki. Itak je izrečena ker paše in dobro dene! Kakšnega bistva nikoli nima.
Zame, un k je občutljiv na to, je bedak. Sploh pa tele čefurske občutljivosti na mamo in sestro. Matr, tok jih majo radi, obenem pa vsi v ne vem kakšnih znamkah okol šetajo - mama pa oče pa delavca. Valda vse za sinčka, da je glavni pred blokom. In tale očutljivost je samo za to ratala ker so rabili vedno nek povod za pretep!

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
V Šenčurju so pred leti razbili lokal že prvi dan obratovanja, ker lastnik ni hotel plačevat varščine.
Še nagradno vprašanje: mogoče kdo ugane, kdo je bil zraven, ko so razbili Antiko v Šenčurju?
evil.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
So izvedli standardni postopek ''prijateljskega'' prevzema lokala in pobiranja varšine, pa so bi ne njihovo žalost v lokalu že kamere...

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
Še nagradno vprašanje: mogoče kdo ugane, kdo je bil zraven, ko so razbili Antiko v Šenčurju?
evil.gif

Eden od Plava brothers pa morda Seferaj? To je že nekaj časa nazaj, se ne spomnim tko dobr...

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Citat:
evil.gif
Kdo je bil zraven? mi ne vemo.

Podobne teme

I
Odgovori
63
Ogledi
10.386
Čvek
Izbrisan uporabnik #488
I