policaju [censored] matr. al za to nimaš jajc? ne vem zakaj lahko varkotu jebeš matr, policaju pa ne? prosim razloži
Citat:
Uporabnik medak pravi:
Kaj naj probam na policajih? Zdej boš pa na čarno zaposlene varnostnike primerjal s policaji?
Dobro vprašanje. In zakaj jih pred 15 in več leti niso bili potrebni skoraj nikjer.Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
......ampak mi bi se morali vprasati prvo to zakaj sploh imamo varnostnike, koga dejansko cuvajo, mogoce inventar, kelnerje in kelnerce ali goste same pred samimi?
..
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
koga briga kaj se dogaja na kitajskem. mi govorimo o SLOVENIJI.
Citat:
Uporabnik medak pravi:
Avgusta sem na kitajskem dvakrat doživel to na lastne oči. Enkrat se je pijani Anglež spravil na policaja v disku. Policaj je stal na odru ob DJu in samo mirno prenašal vse kar mu je on govoril.
Drugič se je slovenski novinar (tudi pod gasom) spravil na celo četico policajev, ki so dežurali pred pubom. In so vsi razumeli angleško, pipnil pa ga ni nihče, čeprav bi ga po zakonu lahko.
Policaj ni isto kot varnostnik. Varnostik je v službi prav zaradi takih, ki iščejo probleme. Medtem ko kelnar ni kelnar zato, da bo prenašal izpade, čeprav tudi pravi kelnarmarsikaj potrpi.
Še nagradno vprašanje: mogoče kdo ugane, kdo je bil zraven, ko so razbili Antiko v Šenčurju?Citat:
Uporabnik synthman pravi:
V Šenčurju so pred leti razbili lokal že prvi dan obratovanja, ker lastnik ni hotel plačevat varščine.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Še nagradno vprašanje: mogoče kdo ugane, kdo je bil zraven, ko so razbili Antiko v Šenčurju?Citat:
V Šenčurju so pred leti razbili lokal že prvi dan obratovanja, ker lastnik ni hotel plačevat varščine.
Kdo je bil zraven? mi ne vemo.Citat:
Uporabnik XXXL pravi: