V pon. bo izrečena sodba morilcema iz Globala...

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
varko wanabe, a je to vse kar tvoj gram mozga lohk sproducira? še to si skopiru z bloga od unga revčka z orehove vasi.
rolleyes-1.gif
pejt se raj še mal špiknt, da boš žešč k pudl

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
varko wanabe, a je to vse kar tvoj gram mozga lohk sproducira? še to si skopiru z bloga od unga revčka z orehove vasi.
rolleyes-1.gif
pejt se raj še mal špiknt, da boš žešč k pudl

evo samo zate. ja zagovarjam ju. in kaj boš zdej? pofafaš mi ga lahko. zdej pejt pa naprej jokcat kok si bogi k maš 20kg s pojstlo vred in so te zrd tega v OŠ mel za čaj mešat.

Shipman

Fizikalc
18. okt 2007
1.561
0
36
vidm da te je osebno tole prizadel in mi je čist jasn zakaj - abstinenčna kriza. sam ni druge, počak teh osem let pa si bote pol spet lohka kurce naprej cuzal.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ko sma se na zadnje z danielom vidla je bilo to pred avtohišo malgaj kjer je gledal sedmeraca ki je bil v salonu, pripeljal pa se je s tisto sedmico ki jo skoz kažejo po tv!
Dejstvo pa je pa ima baje neko vplivno mamo je že nekdo pisal nekaj na forumu ko pa sem ga vprašal kaj dela mama pa je nastala tišina!

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:

Dejstvo pa je pa ima baje neko vplivno mamo je že nekdo pisal nekaj na forumu ko pa sem ga vprašal kaj dela mama pa je nastala tišina!

Takih stvari se ne sprasuje
smile-1.gif

Nazaj na temo; zdaj ko proučujem to vse, kako se je dogajalo in to, in da model dejansko ni hotel ubit mladeniča,
starc pa tut ni jugoviča klical "grema ga ubit" ampak je pač malo hotel it natalat par batin, je moja sodba nekako takole:

Vsem pričam ki so lagale in jim je bilo to dokazano; 1 leto pogojno

Praštalo (če je res uredil prevoz) 2 leti (pomoč pri begu)

Tastari (priimek padel z glave) 8 let (če nebi bilo njega, se nič nebi zgodilo, je pa res da ga ni ubil niti planiral uboja)

suljanoviæ 12 let (moram obrazlagat zakaj?)

Ima kdo boljši predlog?

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
če ima nekdo vplivno mamo pač vprašam kaj dela da je tako vplivna. Drugače pa se z kaznimi strinjam razen "morilca" vsak po 20 let!

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
ksz

mate zdele debato v Trenjih
crazy1.gif

Ta trenja so odraz 24kur. Vse skp bo samo filanje programa za slabe 2 urce, in kasiranje za tiste reklame ki so vmes.

Dejansko povedo skoraj da nic uporabnega. Ko govorijo zavlacujejo, in se ponavljajo.....

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
mislm tole bi mogl strpat v čuzo, nedotakljiv gor ali dol.
a ste vidl v tistih posnetkih kako je lagal!?! cisto vsako stvar je povedal obratno kot ostali.. baraba!
v zapor z njim, pa naj potem s suljanovicem clovek ne jezi se tam igra.. bo mel dost casa!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
mislm tole bi mogl strpat v čuzo, nedotakljiv gor ali dol.
a ste vidl v tistih posnetkih kako je lagal!?! cisto vsako stvar je povedal obratno kot ostali.. baraba!
v zapor z njim, pa naj potem s suljanovicem clovek ne jezi se tam igra.. bo mel dost casa!

Več kot očitno je da on tja ne bo šel in bo lahko brez skrbi kupoval bmw je po avtohišah!
bonk.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.600
1.128
113
Titograd
Po moje tudi buco ne gre nikamor. Glavno da so tadva primata spravili za rešetke, po pritožbi pa pričakujem malenkost višjo kazen za oba ker je absolutno premala.

To je pač taka služba da je treba študirat na to da ti bo pijan folk težil, pa ravno tukaj bi se rabilo nekoga ki je pameten in se ne pusti sprovocirati, pa se daje opice z IQ-jem manjšim od številke čevljev da zaradi enega jebanja mame ali kaj podobnega grejo človeka fentat
bonk.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
39
za vse to, ni noben drug kriv kot starši. in od gobcača in od varkotov. če bi vsi opravl svojo "dolžnost", ne bi taki bedaki hodil po svetu

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
ok... zame mora biti varnostnik res človek na mestu. Ne pa eni illegalni pribežniki, veterani kakšne jugo vojne, vsi naspeedirani in živčni skoz. Varnostnik mora biti pripravljen poslušat vse vrste žaljivk. Pa če mu jebe mater al pa sestro - dobesedno. To je potem profesionalec. Če pa ni odporen na take provokacije je pa just another one...
Najbl v tem primeru me moti pa to... kako so taki ljudje lahko varnostniki, k se jim strga, in se ne znajo ustavit??? Ihta, jeza, vse tegobe grejo takrat ven. To zame ni človek! To se jima čisto snel, in sta tolkla in tolkla! In tastar dec, varnostnik že ne vem kok let, se ni uspel kontrolirat. pri teh letih??? A je to normalno?
Jest bi mu dal 2 okol ušes pa eno brco v rit, pa bi ga lepo res osramotila, onadva bi pa frajerja izpadla - dost večja, kot pa ko je kazal un vse svoje kungfu sposobnosti.
Bodoči varnostniki bi vsi mogl imet psiho teste narejenje! Ampak take taprave - ne kupljene.

Podobne teme

I
Odgovori
63
Ogledi
10.386
Čvek
Izbrisan uporabnik #488
I