Citat:
Uporabnik PiLLLe pravi:
Sam un ocividec je pa cist crackhead. In on bo pamet solil kaj se dogaja.
V tem doticnem primeru, so najvecjo skodo naredili novinarji. Njihovo iskanje in napihovanje da dobijo senzacionalno zgodbo, je unicilo vse kar se tega primera tice. Ce bi se mene kaj vprasalo, bi se njim dal kazen za oviranje postopka, ali pa za sirjenje lazi.
Vrjetno bi tudi jaz sam ravnal isto kot sta ta dva varnostnika ker si predstavljam kak je bil scenarij tiste noci. Naj opomnim da je moj scenarij sestavljen iz videnega po medijih. So here it goes.
Cela druzba se je odpravila v bahusa. Tam se je slavljenka zapletla z "crnogorcem". Seveda to Gorazdu ni bilo vsec, ker on pac nemara cefurjev, je pa tamala dobesedno iskala pizdarijo. Vedela je skom ima opravka, in s kom se druzi. To kar je ocividec rekel da je goraz rekel da so vsi prisli skupaj, in da bodo skupaj odsli je res zlato pravilo, in [censored] je delala probleme. Zadeva se je stopnjevala in Gorazd je ziher poslal tistega vsi vemo kam. Ona bi lahko opomnila s kom imajo opravka, ampak lahko garantiram da je imela v riti najmanj 10 redbull vodk ***** morko, in je razmisljaja pol kurca nic.Prisli so do globala, to ali je tisti "crnogorc" klical vipovce ali ne, nisem zasledil, pa tudi nevem ce so kje objavili kake podatke o klicih, ampak nima veze. Prisli so do vhoda.
Najbrz druzba cela ni bila vsa tipitopi, bili so glasni pijani, in so razgrajali. Global je ze tako imel probleme z takimi gosti, in jih je Tastari odslovil. Seveda Gorazd wont go with out a fight in je tezil. Glede na to da je Tastar ata v letih, in da jih je bila cela druzba, ko je poklical po zvezi suljanovica so ze vedeli kaj jih caka. Zacnejo bezat, v tem trenutku pride suljanovic in se z tastarim spravita v lov. Seveda je tastari povedal kateri je bil in tako je bila tarca dolocena. Ce bi kolegi v tisti druzbi bili kolegi in ne eni napol pijani crackheadi bi se lahko kot druzba vsi postavili proti njima, in nebi prislo dlje od kake klofute ali pa samo grdih besed, ampak ne, bili so nazgani, napuseni and god knows what. (i've seen that so many times) Zacel se je pretep, spravila sta se na gorazda ostali so gledali in se najbrz drli puste ga, puste ga, kaj vam je naredil. Seveda mislim in mocno upam da suljanovicev namen ni bil ubiti cloveka, ampak mu samo "pokazati" par lekcijskih kar mu ocitno oce ni znal, ampak v vsakem pretepu se lahko zgodi tudi to, da pade udarec na nepravo mesto in tako zadas smrtne poskodbe.
Kako se je zadeva odvijala kasneje vemo, vsak sciti svojo rit, nihce noce sedeti za nekaj kar so videli, bili udelezeni ipd.
Pridejo novinarji, zadevo zacnejo napihovati, pridejo sorodniki, kolegi, vsi ki so ga poznali in tisti ki ga niso (veliko ovac v tej mali drzavi je) in iscejo pravico. Kako mi ni jasno, ampak vazno je da se vsi pocutijo "oskodovane" or what ever you want to cal it...
Torej nauk zgobe, neisci problemov tam kjer ti ni mesto, in roko na srce ce pogledamo njegovo sliko ni videti kot neki priden decko ki ima rad knjige ipd. Nekako po fotki ustreza profilu tezaka ( pa nevrjamem da samo meni), ampak ce bi v tej mali drzavi ljudje samo malo mislili z glavo in uporabili tisto malo mozganov kar imajo, bi se nam lepse pisalo.
Ampak ne zivimo v casu koje treba pokazati koliko misic imas, kak avto vozis, kaka zajebana [censored] si lahko, katere tipe vse si imela ipd.
Sam imam par kolegov, ki so varnostniki, in jih nezagovarjam zaradi tega. Vsi so fejst deckoti, poznam pa tudi ene par takih kateri niso za to mesto, in zato bi bil potreben psiho test, ampak se enkrat se pojavijo vprasanja. Kak psiho test pa naj bo to, kdo bo sploh se hotel biti varnostnik ob takih zahtevah ipd. Kdo oz komu se bo pa sploh dalo ukvarjati z vsemi "psihami" katere raja povzroca.
Mislite, da bi se vam dalo? Za teh 650 do 950€ place, ki jo imajo?
Kdo sploh je za tako delovno mesto? Kak miren ata, ki bo rekel vsaki decvi, ki malce joskice pokaze in jo spustil notri, notri pa da taista mala enemu "sipcu" upanje in jo posili na wcju. Ali pa bo takemu atiju kak malo vecji tipo, ki izgleda kot trokrila omara ztezil, da stari nemori ker ti bom glavo odpru, notri v lokalu pa pobije par mulcev ker se hoce dokazati pred eno puhoglavo 15letnico?
Zadeva glede tega ni enostavna katero bi se dalo resiti cez noc. Malo bi morali poostriti zakonodajo glede njihovih pravic in dolznosti, se vec bi pa morali narediti na obnasanju/odnostu mladine.
That's it for tonight
malce se mi je dalo pa sem se razpisal
upam da nisem prevec zalutal kje vmes in da boste razumeli