Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
tist kar ti z nosa prteče niso možgani,zato tut ne zastopš prebranga.
in potem ti to napišeš
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
Citat:
Uporabnik V_power pravi:
če ti koga udariš (ker nadleguje tebe, ženo otroka,...), da potem ta pade in se udari z glavo ob npr. pločnik in ga ubiješ, potem bi bila tudi zate primerna kazen 20let+?
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
kakorkoli se obrnemo opravičila za njuno dejanje NI! Ni je tako hude besede, ki bi bila vredna enako kot smrt nekoga! Za take primere, ko eden od udeležnih umre in je nekomu krivda dokazana je edina prava kazen 30 let brez pogojnega izpusta in brez možnosti pritožbe! Naj bosta vesela da nismo na Kitajskem ( v teh primerih je Kitajska pravi primer), no če bi bili tam bi onadva bila že več kot leto pod rušo ne pa 8 let!
Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
sam ti si pa budala prve kategorije. čamc je nasekan pršu, hotu not, zabrundal k ga niso spustil in šu stran. ni šu v slogu fužinskih čefurjev in tvoje brače klicat svoje glupe kolege in pol nazaj najedat, ni šu po prometn znak, pištolo, bejzbolko, boksar in še kej, ni šu par metrov stran in se drl "prid pičkica",nč u tem stilu ni naredu. enostavno je šu stran, ko sta ga zahrbtno napadla tale tvoja kolega, revčka boga tok zlo ustrahovana s strani 19letnega pijanga suhca, da sta ga mogla na mrtvo premlatit. debo en
Citat:
Sicer pa, kaj pa vem ... jst sem bil reden gost v Globalu, pa nisem imel nikoli problemov z redarji, čeprav res niso bili med najprijaznejšimi v tem poslu ... tko da je tisti, ki jih je imel z njimi, očitno bil kaj u iber preveč pameten ter iskal probleme ... po domače povedano ... nikakor ni dobil batin zastonj. Ker zaradi manjšega nesporazuma in ostrih besed niso nikogar tepli, kvečemu so ga ven vrgli in ga dali na črno listo za vstop.
http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=32529&page=26
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Aha, izogibaš se odgovoru. Nekako je bilo za pričakovat.Citat:
Upam, da se hecaš.
Si pismen? Sem kje napisal da podpiram umore.
Kaj sem napisal? Dej eno kratko obnovo, bom ocenil, če ne bo ok, dobiš podpis za domov pa mama v šolo.
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Ja pa bi bil sam na istem potem. Tukaj bi mogla pravna država poskrbeti za višje kazni. Tako visoke da nebi več nikoli dvignil roke nad nikomer. 8 let, ven v 5,6 še okusa domače župe ne pozabiš v tem času.
Dosegel bi kaj? Mislis da je kdorkoli od vpletenih vedel kaksna je kazen? Kazen je lahko 10, 20, 30 ali 140 let. Nobene veze nima. V ZDA imajo smrtno kazen pa ni zaradi tega stevilo umorov nic manjse.
Citat:
To da % umorov ni manjši je že možno, se pa vsaj temu osebku onemogoči, da bi še kdaj kaj podobnega naredil. Se postavi neko mejo in da kazen za zgled. Pri nas bi to bolj palilo kot v Ameriki, ker je vsega bolj malo. Tam je umor/uboj nekaj vsakdanjega
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
me zanima, ce bi ti upal posezt med dva "z verige spuscena" kvazi varnostnika, ki brutalno pretepata tvojga frenda.. se posebej, ce bi bil zenska!
pa povej da si pičkica. to vse pojasni
Da se jim jebe mater?Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Veš zakaj so varnostniki?
Niti najmanjšega opravičila ni za to, kar sta storila, samo govoriti, da je Gorazd mirno prišel in ker ga niso spustili v lokal, tudi mirno odšel, je pa isto, kot zagovarjati varnostnika, da ni nič kriv. Če mali ne bi opletal z gobcem, kot da je fotr od predsednika USA, tudi redar ne bi ukrepal. Ne satopit narobe, ne zagovarjam tega dejanja, samo kdo ve koliko takšnih padalcev je imel Bukovac tisto noč že pred sabo, pa je mirno požrl vse, tukaj se mu je pa strgalo...Citat:
Uporabnik Shipman pravi:
sam ti si pa budala prve kategorije. čamc je nasekan pršu, hotu not, zabrundal k ga niso spustil in šu stran. ni šu v slogu fužinskih čefurjev in tvoje brače klicat svoje glupe kolege in pol nazaj najedat, ni šu po prometn znak, pištolo, bejzbolko, boksar in še kej, ni šu par metrov stran in se drl "prid pičkica",nč u tem stilu ni naredu. enostavno je šu stran, ko sta ga zahrbtno napadla tale tvoja kolega, revčka boga tok zlo ustrahovana s strani 19letnega pijanga suhca, da sta ga mogla na mrtvo premlatit. debo en
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
s pretepom se težave pač ne rešujejo po pretepu težave ostanejo oz se še povečajo!
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
me zanima, ce bi ti upal posezt med dva "z verige spuscena" kvazi varnostnika, ki brutalno pretepata tvojga frenda.. se posebej, ce bi bil zenska!
pa povej da si pičkica. to vse pojasni
ne mislim se sploh spuscat na tvoj nivo, ker vem da si bolj izkusen..
bi te pa rad videl kako bi se uprl dvema varnostnika ki nekoga pretepata.
call me a pussy ampak sam priznam da nebi upal fizicno posezt med te budale.
sem bolj miren tip in zato mogoce se nikoli nisem mel problemov s takimi tezaki.
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Da se jim jebe mater?Citat:
Uporabnik Ateist pravi:
Veš zakaj so varnostniki?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
torej ti xxxl zagovarjata drhal, ki na pravokacijo odgovarja z nasiljem. torej opravičujeta marsikateri zločin.
tudi un šofer busa na ap ljubljana je trobile nmu in je verjetno bil že 157 v tistem jutru k mu je trobil. pa je model mal ratata naredu.
že vidim pogovor na borzi.
mojstr,s e zavedate, da ste mi zagonili 300 tisoč evrov
gospod, ne obremenjujte se, to so delnice, saj se zavedate rizika
zavedam se ja, mater ti tvojo
bum bam tras...
balkan? ou jea.