Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

sejk

Zelenc'
19. jan 2008
10
0
1
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik sejk pravi:
Komaj čakam, še dva dni pa bo baselworld, kjer bodo tovarne predstavile vse novosti na področju urarstva in ur v tem letu.
Seveda me najbolj zanima Rolex.
Seveda...
crazy1.gif

Citat:
Trenutno imam na piki novi Seadweler deep sea. Če bo pa kaj lepega novega bo pa odločitev še težja....
Rolexa na piki... kaj pa na roki? We want photos!
grims-1.gif

Na moji roki je Deep sea velik. Lahko pa prilepim slike. Trenutno imam Rolex Daytono, Rolex Gmt- Master 2, in Zenith Rainbow
El primero.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Citat:
Uporabnik sejk pravi:

Na moji roki je Deep sea velik. Lahko pa prilepim slike . Trenutno imam Rolex Daytono, Rolex Gmt- Master 2, in Zenith Rainbow
El primero.

Daj, prosim. Po možnosti vse tri skupaj
grims-1.gif

Če imaš res to vse, kapo dol!
nahrung002.gif

sejk

Zelenc'
19. jan 2008
10
0
1
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Citat:
Uporabnik sejk pravi:

Na moji roki je Deep sea velik. Lahko pa prilepim slike . Trenutno imam Rolex Daytono, Rolex Gmt- Master 2, in Zenith Rainbow
El primero.

Daj, prosim. Po možnosti vse tri skupaj
grims-1.gif

Če imaš res to vse, kapo dol!
nahrung002.gif

Imam, če prav se mi ni potrebno pred nikomur dokazovati, bom pripopal slike enkrat cez vikend, ko bom doma, da pofotkam vse tri skupaj!

sejk

Zelenc'
19. jan 2008
10
0
1
Citat:
Uporabnik zino pravi:
pa povej kaj več o zenithu prosim. letnik, pa če jo slučajno prodaš?

Letnik 2000, redno servisirana na kovinskem pasu, črna številčnica, cal.400, Številčnica je bila v originalu svetlo siva ampak sem imel nesrečo in se mi je odlomila! Potem pa sem jo zamenjal za črno katera je bila samo v eni special verziji. Ko sem bil v tovarni Zenith,sem jo dobil,drugače ni šans.

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
to se lahk zgodi samo men...

ceu lajf nosim navadne ure (do 100€ - imam doma tudi drazji, Seiko in Omego, ampak ju ne nosim toliko - dobil za darilo)
sparam en let za uro ki sem si jo resnicno zelel (stane krepko preko 1000eur)

cez en teden je ze opraskana
frown-1.gif

luknja, siroka 1mm in dolga 3mm (vdolbina je priblizno 1mm)
seveda mam se to sreco da je praska na "black bezel" (ne vem kako se slovensko rece ta krog)

in zdj mam belo črto na črni podlagi (bezel)

ura je kakovostna (Polished & Brushed stainless steel case) in potem jo imam okruseno
frown-1.gif

parkrat sem podrsal ob zid - ampak nisem nikakor pricakoval da se lahko to zgodi
vec kot 15let nosim vsak dan uro (~15ur na dan) in zdaj imam prvic opraskano
frown-1.gif

nimam srece
frown-1.gif

sejk

Zelenc'
19. jan 2008
10
0
1
Citat:
Uporabnik marko1 pravi:
to se lahk zgodi samo men...

ceu lajf nosim navadne ure (do 100€ - imam doma tudi drazji, Seiko in Omego, ampak ju ne nosim toliko - dobil za darilo)
sparam en let za uro ki sem si jo resnicno zelel (stane krepko preko 1000eur)

cez en teden je ze opraskana
frown-1.gif

luknja, siroka 1mm in dolga 3mm (vdolbina je priblizno 1mm)
seveda mam se to sreco da je praska na "black bezel" (ne vem kako se slovensko rece ta krog)

in zdj mam belo črto na črni podlagi (bezel)

ura je kakovostna (Polished & Brushed stainless steel case) in potem jo imam okruseno
frown-1.gif

parkrat sem podrsal ob zid - ampak nisem nikakor pricakoval da se lahko to zgodi
vec kot 15let nosim vsak dan uro (~15ur na dan) in zdaj imam prvic opraskano
frown-1.gif

nimam srece
frown-1.gif

Žal je tako, da so te obroči ponavadi iz aluminija in so samo pobarvani z barvo.
Če narediš prasko, res grdo zgleda. Je pa res, da nov obroč ne stane veliko.
Novi Rolexi imajo sedaj te obroče na luneti iz keramikein ga je
praktično nemogoče opraskati!

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
KSZ

Je kakšna alternativa temu konceptu od Tag Heuerja?
Rang tam nekje do 500 eur, obvezno cela črna z usnjenim masivnim pasom.

tag-heuer-monaco-concept-chronograph-for-1.jpg

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.916
659
113
Brez zamere, ampak tak grde ure pa že dolgo nisem videl. No če jo boš vseeno kupil bi jo jaz na tvojem mestu raje iz Singapurja, ker jaz sem že kupil eno Seiko od tam in ni bilo nobenih težav, sem pa seveda moral plačati DDV in carino.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
ksz

Sem danes fasal popi*ditis. Namreč, imam eno starejšo digitalno uro (me spremlja že 15 let!), ki jo nosim ko sem v službi (ja, ure kar trpijo, če si građevinar!) in sem pred kratkim strgal gumi pašček. Danes sem po BTC-ju spraševal, če imajo primeren pašček. Odgovori itak NE! OK. Pač nimate. Potem pa v eni od 'trgovin' (ja, to niso urarstva, pač pa f*king saloni škart ur), se mi je bejba za pultom pričela smejat, češ za kakšno metuzalemsko uro iščem pašček.

Gre za takšno uro (nič posebnega)
tn_I2QOXMSG.jpg

Pa pi*da, a te krave ne vejo, da dejansko obstajajo tudi robustne plastične ure, ki btw na leto zamujajo zgolj za 10s, ne pa za par minut, kot nekateri njihovi bajeslovni f*king kronografi?

Damaged people all around! Že zaradi hebene ure brijejo norca iz človeka.

Mr_Orange

Pripravnik
15. avg 2007
723
3
18
49
Murgle
Sicer ne more biti alternativa, je pa sigurno v tvojih cenovnih okvirih in podobne oblike

breil%5Cbw0390.jpg

Je pa to Breil, model Logo bw0390, za SLO je zastopnik Zlatarna Celje, če se ne motim. Je pa sigurno ceneje it v Italijo to nabavljat...

Pa kaki Jacques Lemans ma sigurno tudi kaj za tebe... Žak Lemon

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Saj vem, da je ful tezko sploh dobiti kako podobno, sem čisto tako iz firbca vprašal, če mogoče se kje kaj najde...
Omenjene ure mi niso niti malo všeč, vseeno pa hvala za pomoč
smile-1.gif

LP

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Slik tvojih Rolexov pa še vedno od nikoder.
confused-1.gif

Dobro, bom pa jaz prebil led, tole Omego mi je kupil malcomX, ker sva dobra prijatelja!
priden.gif

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Brez zamere, ampak tak grde ure pa že dolgo nisem videl. No če jo boš vseeno kupil bi jo jaz na tvojem mestu raje iz Singapurja, ker jaz sem že kupil eno Seiko od tam in ni bilo nobenih težav, sem pa seveda moral plačati DDV in carino.

Ura je že na poti iz ITA,kjer sem še nižjo ceno izposloval. Je pa namenjena potapljanju, kjer se mimogrede nasloniš na kakšno skalo in se na lepo spolirani lumeti takoj pozna praska. Meni je zelo všeč, itaq pa ima hvala bogu vsak svoj okus.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ja ni bla pretirana brihta. (katera trgovka pa je)

Da jaz prodajam ure, pa da uleti do mene en model s podobno uro, mi bo takoj jasno da ma ura zanj
drugačno vrednost kot pa finančno. Foter še danes dostikrat nosi G-shock, ki mu jo je kupla mama za
delo (takrat smo ravno delali en prizidek), in je tut stara zdaj več kot 10 let, ma drugo baterijo, pa sem prepričan
da si bo šel tudi po tretjo, ker mu za športanje in delo okoli hiše ne odgovarja druga. Je pa že taka da bog pomagaj
frown-1.gif

Če mu kupim novo za RD je nebo nosil ker mu je bo škoda
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.