Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
No, vsaj en, ki razume zadevo.

Namreč ta moja 'starudija' je maturitetno darilo mojega pokojnega dedka, in jo zadnjih 15 let trogam na šihtu. Je pa milina, ker ima ta ura 5 različnih alarmov. Ravno zaradi tega je zame priceless. Sicer imam še eno Citizenko (od botra) + Darwinko po očetu, sam to ni to. K si navajen, si navajen.

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.238
54
48
Dan kupuje se ženska Festina ura, model MIlano. Kdo je uvoznik za Slovenijo oz. kje imajo kaj na zalogi (te verjetno itak nimajo)
smile-1.gif

philips

Guru
Osebje foruma
Administrator
17. avg 2007
9.878
697
113
ksz...

Ker je trenutna ura že stara in popraskana, sem počasi že začel gledati za novimi.
Zdaj pa me zanima, ali še kdo drug izdeluje ure na sončne celice razen Citizen ? Ker menjavanje baterij mi ni najbolj všeč - če ne drugo ti lahko zmrdajo vodotesnost.

Zaenkrat mi je všeč ta ura: klik.
Ampak vsaj na uradni strani ne moreš najti nobenega pametnega podatka o njej - recimo če je steklo safirno ali ne, pa tudi zapiralo me zanima kako je narejeno. Trenutno imam neko Casio uro in je zapiralo na dva gumba ob straneh.

ginekolog

1.300. registrirani uporabnik
1. okt 2007
585
7
18
E pa sem dočakal meni najlepšo uro z globinometrom. 11 dni je potovala iz ITA , pa še malo sem zbil ceno (je imel opcijo "Make an offer"). Zdaj pa je samo še more prestat praktično preizkušnjo pod vodo, proizvajalec pa jo je itaq že testiral na 68,9
cool-1.gif
.

DSC03733.jpg

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zakaj pa, če kupuješ tako drago uro, ne primakneš še 2,3,4 tisočake zraven in si kupiš uro v pravem pomenu besede, ne pa najbolj cheap model brajtlinga??
sprasujem se.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Ker mi je bil všeč ali zakaj misliš ,da sem ga kupil?

Sedaj imam naročeno tole Vacheron Constantin model Overseas.

Če ta ne bo za tebe pač nekakšna cheap varijanta.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Zakaj pa, če kupuješ tako drago uro, ne primakneš še 2,3,4 tisočake zraven in si kupiš uro v pravem pomenu besede, ne pa najbolj cheap model brajtlinga??
sprasujem se.gif

bonk.gif

Kot da bi nekdo imel recimo solidnega Porscheja, ti bi mu pa težil, zakaj si ne nabavi GT3, če že kupuje ...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
sprasujem se.gif

Ker je isto kot da gres kupit kliota 1.2, pa si rečeš, zakaj pa nebi vzel 1.4, al pa primaknem še pet jurjev in
kupim RS-a, lahko pa dam še 6 jurjev zraven pa mam megana RSa. Samo zdaj tako gledam bi raje mel RS4,...

In pol prideš iz avta za 9 jurjev na avto za 30jurjev.

Sicer pa vseeno boljše "cheap" $2,5k breitling orginal, kot pa najboljši ponaredek za $500,...

marburg81

Pripravnik
6. jan 2009
136
0
16
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
sprasujem se.gif

Kaj pa omega seamaster je za tebe tudi cheap varjanta.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz pa sem zadnjič v supernovi v slowatchu gledal enega Tissot-a je bil pa črn, s črnim kovinskim pasom, malce debelejši avtomatski chronograf pa me zanima, če kdo ve kater model je to, ne najdem namreč nikjer slikce

cena je bila nekaj čez 200 eurov

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.