Ja itak so ti paščki totalno hudi, kot menjavanje feln na avtu, le da je 6x ceneje
Sam sem pri poljotki dobil 2 paščka.
To panerai uro je imel moj nekdanji šef na floridi, vbistvu mi ni bil pravi šef, ampak pri njem sem bil "kot turist" zaposlen,
da sem lažje shajal iz meseca v mesec med mojim dopustniško/delavskim pohodom po severu floride, in je imel za panerajko
7 paščkov, iz vseh možnih materialov, od kanabisa do človeškega usnja. Ja človeškega. Ima neko vezo z nativnimi američani
kateri izdelujejo zapestnice in ostale okraske iz lastne kože, z nog, zadnjice, tut z mrtvih svojcev, skratka dokaj wird zadeva;
no on je zadevo "naročil", dal jim je orginal pašček, katerega so imeli za mere ipd. kar rabijo za izdelavo, in v roku treh mesecev
je dobil kopijo orginal paščka, katereg je pol dal mislim da je rekel čevlarju, kater mu je naredil primerno široke luknjice in mu
zadevo ojačal z 4imi temi panteki kot jih ima panerai. Upam da najdem sliko ko sem z njim objet, sicer se ne vidi dobro, ampak
je take odštekano roza-rjave barve, takoj vidiš da je nekaj posebnega. Cene nisem zvedel, ampak glede nato da je imel 7 paščkov,
kot sem rekel od posebnega kavčuka do kanabisa, ga je zadeva stala sigurno vsaj tisoč ameriških, me pa nebi presenetlo če bi dal
tudi 10, ker če je šel novega poršeja dat barvat na roza za ženo, pol je vrjetno tut za ta pašček skreširal več kot stane nov panerai.