Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Presneto, veliki ekspert za fake Brajtlinge in Originale Rulexe ter male Panerajije. Pa a je sploh kaj na kar se ti ne spoznas?
bonk.gif

Daj, prosim povej mi, kaj pa je zdaj moderno? Ker glede na letosni Baselworld so velike ure se kar krepko v prednosti...
crazy1.gif

http://www.wristdreams.com/

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kaj gre pa tebi v nos, pobič??

Še enkrat preberi, kaj sem napisal, pa ti bo mogoče bolj jasno.
bonk.gif

Ateist

Fizikalc
9. jan 2009
2.254
0
36
Na svojem
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Presneto, veliki ekspert za fake Brajtlinge in Originale Rulexe ter male Panerajije. Pa a je sploh kaj na kar se ti ne spoznas?
bonk.gif

Daj, prosim povej mi, kaj pa je zdaj moderno? Ker glede na letosni Baselworld so velike ure se kar krepko v prednosti...
crazy1.gif

http://www.wristdreams.com/

Nick ima v pravem pomenu besede.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
V nos? Nic.

Na organ? Tvoje nabijanje v tri dni, ko pa Ure še v roki nisi imel, kamoli da bi si jo moral sam kupit
smile-1.gif
In potem, genij j.r., prideš ven komentarjem "velike ure niso več moderne". Ja, da fak? Od kje ti pa ta genialnost?

In potem, ti dam link na poročila z Baselworlda (hitro guglat kaj to je!), kjer je recimo Tag povečal Monaco na 39/41mm. Bell and Ross je od 42 do 46mm za modelno leto 2009, prav tako PAM Luminor (okay, ta je od vedno tak). Ampak ne... ti se še kar naprej pametnega delaš.

Klošar.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.098
139
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
To so pa moje sanje, ki se bodo uresničile... kmalu (upam)
smile-1.gif

Tag Heuer Grand Carrera Caliber 17

4575.jpg

Tako podobno (oblikovno) tudi sam iščem s tem, da je lahko tudi v temni varjanti. Bi pa dal za njo max 200eur.

lp

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Stvar okusa.

Kolega si je sedaj kupil že tretjo omego. Brez vsega.

V čem mu je keč nevem. 3 zelo podobne modele ima, v drugih barvah, z drugimi paščki, ene 3letne razlike.
Za nepoznavalca popolnoma enake. Stvar okusa. Pri meni je pa tak, bol ko je pametna raje jo imam
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.