Ure???

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Mr_Orange pravi:
Glede na to, da boš hotel, da kar največ ljudi opazi kak si se "izprsil" je zate definitivno edina izbira oranžna!

Pa daj kako slikco nalimat ko jo nabaviš
grims-1.gif

Ti si oranžno pritiskal zaradi tarantina, priznaj!
grin1.gif

Mam servis čez 3 mesece (da vidijo kako se obnaša pri dnevni uporabi po tolko in tolko "udarcih"), pa bom tam vprašal,
če se da dobit oranžno kronico za menjavanje
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Jaz sem mel repliko Breitlinga naročeno s Kitajske , pa ni prišla
frown-1.gif

Govorim pa o breitling montbrillant datora, cena okoli 3000 eur, meni je nora
615336-Breitling-435.jpg

Priponke

• 615336-Breitling-435.jpg
    615336-Breitling-435.jpg
    318 KB · Ogledi: 273
Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Zakaj pa naročaš replike, če kompletno čisto vse v roku enega leta odpovejo? + materiali so taki da se je za zjokat,
tričetrt funkcij pa ne deluje, oz deluje naspol,... Sigurno te je s poštnino in tem stala ene 150€, za ta keš dobiš par
pogojno dobrih ur, ki ti bodo služile sigurno dlje kot pa te spake s kitajske,... No vsakemu svoje, samo ne meči denarja proč,
raje malo zašparaj, pa kupi kaj rabljenega pa orginal, dobiš kak dober brajtling za kakega jurja, le čakat moreš priložnost,
eBay ni vrag da ne najdeš primerne v roku enega meseca,... Malo bom razmislil, mogoče ti podtaknem mojega za pošteno ceno, samo ni tako hud model kot tvoj, je pa barem orginal, še imam vse 3 paščke, vse račune in papirje, če najdeš prasko pa ti dam 50% OFF
smirk-1.gif

Vsa servisna dokumentacija in je popolnoma ista kot nova. Razmisli če te interisira, jaz bom pa tačas sestavil ceno,...

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Breitling me je prišel 120 eur s poštnino. Samo kaj, ko ne morem rečt, če je res čisti ološ...

Lepo misliš
wink-1.gif

Na tvojem mestu jaz nebi kupoval omege ali katerekoli ure nad 300 eur, sploh pa nekaj za 2k+ eur. Čist škoda denarja, glede na to , da si moral šparat za uro.Sej folk okoli tebe sploh nebo vedel, da je to omega , pa vredna 2 dobri plači. Ugibam pa, da se nena glih sučeš v krogih, kjer je taka ura must have, pa so vsi poznavalci ur,jaht in kaj jaz vem česa vse še.
smile-1.gif

Če pa maš pune dnara, da lako nabaviš tako uro, ko se ti sprdne, pol pa kr. Sej nekje bo pa treba zapravit vse miljončke . Samo diamanti so večni
wink-1.gif

Samo, če nas nena vlagaš, pa da maš dejansko omego za 2k+ eur, pa da si dobro leto šparal, pa se odrekel drugim stvarem. Bravo. To tud ni blo kuj tak, dnar bek dat za eno tako stvar, ki dandanes sploh ni več tak nujna
evil.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
No ja, kaj komu pač kolko pomeni. En povprečen mladostnik ko kupi prenosni računalnik, pa da vzame enega solidnega
apla za 2,5k, ima računalnik recimo 5 let, pa je ta apl vredn kolko? Da ne govorim o tem da 5 let star laptop skoraj ni več za
nobeno rabo, že prodaš ga težko, pa še to dobiš nek drobiž. Jaz recimo takega prenosnika ne rabim (tako tisti študent ne, ker se
dobi za 499 dovolj dober, da z njim delaš seminarske, email in surf, pa še kako igrco. Torej je to tut čist škoda dnarja?

Kaj so pol razni računalniki za 4-5 jurjev, ki so po 10ih letih vredni glih gajbo pira. Ura je danes nakit, ki zgublja vrednost le delno.
Kondicija je vedno na vrhuncu (če svoje bejbike furaš na servise), tudi po 10ih letih lahko zadevo ponosno nosiš, ker je še vedno IN.

In tako ti misliš, da ura za 4 jurje ni potrebna, ker ena za 250 čisto dovolj služi svojemu namenu, tak pol tut en 2,5k laptop
zgubi smisel če pa tisti za 599 isto dobro opravi delo.

Kaj boš pol porekel na kockarje, ki takšno vsoto zgonijo v eni noči, kaj je tista ena noč v primerjavi z doživljenskim nakitom,...

Al pa še bol "daily" primer; Čisto normalen delavski folk kupuje nove avte, in jih po 2 letih proda, zgubi 5-6 jurjev in kupi
kaj drugega. Čisti nesmisel. Sicer pa ta vsota ki sem jo dajal nastran mesečno, malo sem zaviral pijančevanje ob vikendih,
malo privil stroške ala pranje avta doma ročno namesto v pralnici, in sem to vsoto ki sem jo mesečno dajal nastran kar hitro
nakupčkal...

Kam pa bomo z dnarjem če ne dali "za dušo". Eni gredo na dopust pa 3 jurji odfrčijo v 14ih dneh,...

Nazadnje urejeno:

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
2757396_b_600.jpg

Radijsko vodena ura z 10 letno baterijo, cena 40€. Če daš 50x te cene za uro si zrel za psihiatra, razen če imaš prihodke 15k€ na mesec.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Tako da jaz zaj nebi mogo razumet da maš ti iphona za 500€, ko pa ti en telefon za 5x manj dnara nudi isto kar rabiš; SMS, pogovori, kamera, in v zanjem času še internet,... Vsak pač da nekaj več v nekaj kaj mu je v duši,...

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
2757396_b_600.jpg

Radijsko vodena ura z 10 letno baterijo, cena 40€. Če daš 50x te cene za uro si zrel za psihiatra, razen če imaš prihodke 15k€ na mesec.

Preberi si moj post o kockarjih, računalničarjih, novih avtih in o hobijih,...

Enako nepotreben je en Audi Q7, pa se v treh letih zgubi več denarja, kot bom jaz zapravil za ure v 15ih letih,
obtem pa bom jaz vse ure imel in jih lahko po potrebi prodal, on pa je ta denar že izgubil,...

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
2757396_b_600.jpg

neki takega ne dam na zapestje pa tut, ce mi vsak mesec dajo 40 €
uf-1.gif

Sn mel na jeziku, pa sem se vzdržal komentarja, ampak vidim da niti slučajno nisem edini,...

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Delno se strinjam s tabo.Treba je poskrbet za dušo
smile-1.gif
in si privoščit, karkoli že to je. Ampak, uro in telefon pa res težko primerjaš. Nebi se spuščal v detajle, ker so tak očitni. hehe

Vglavnem, uživaj v nošenju ure
evil.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.720
113
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
2757396_b_600.jpg

neki takega ne dam na zapestje pa tut, ce mi vsak mesec dajo 40 €
uf-1.gif

Jaz sem samo pokazal kje se začnejo popolnoma funkcionalne in skoraj večne ure. Pustimo, da se potapljat ne bi mogel z njo že zaradi pasu in ponoči verjetno pol k. vidiš na uri.

Drugače jaz gledam Suunto X10, kar bi blo pa max kar bi dal za uro.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.