Ukraden BMW M3 star dva dneva.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Meni sicer ni jasno, kaj naj človek počne s takim avtom, zdaj ko je bil tale sneg, recimo po naši ulici sploh ne bi mogel. Najbrž je to za dirkališče, ampak za tja pa spet dobiš drugo 'robo', ki tak avto gladke pelje scat...za kompenziranej majhnega tiča je pa kak x6 al pa panamera po moje bolj uporaben, tako da res ne vem, kdo je ciljna publika m3

Garfildd

Guru
24. jul 2007
6.544
5.158
113
včasih so rekli, da ima vsako tele svoje veselje...

eni si radi kupijo drag športen avto, legalno ga res ne more kaj dosti hitro vozit, ti pa zagotovo da nek adrenalin (užitek) ko nekje malo pospešiš, prehitiš itd... ker ti telo avtomatsko tako odreagira, nekaterim v užitek drugim v strah...

eni si kupujejo motorje, drugi draga kolesa, eni padala, eni se potapljajo,... je pa res da drag športni avto povzroči več zavisti saj le nekaj
stane, je lastnik avtomatsko prepotenten, s tem podaljšuje dolžino svojega organa itd... če pa nekdo s padalom skače, pa je rečeno da je ali usekan, ali da si veliko upa, je neodgovoren in drugačne izpeljanke...

V glavnem je problematičen odnos tega ki ocenjuje, kaj je prav in kaj ni
rolleyes-1.gif

Je pa res, če bi imeli dostop do natančnih statističnih podatkov, na primer, koliko % prometnih nesreč je povzročeno z določeno znamko vozila, koliko so stari povzročitelji in če bi mogoče še razdelili iz katerega okolja prihaja, bi pa ta statistika lahko pokazala
realno sliko kaj je...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Tak avto je ravno zato, da SUV loverjem pokažeš, da nimajo za burek.

Ja, ampak v trenutnih razmerah se bojim, da ravno SUV loverji kažejo m3, da nima za burek...poleti je pa verjetno drugače

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.127
3.631
113
41
Lj
Ravno v petek na poti v službo je nek pogumnež z Land Roverjem očitno precenil svoj avto na neki lokalni cesti in ga je zaneslo počez, tako da se je zaletel v voznico pred mano. Na srečo mislim da je bilo samo nekaj zvitega pleha ampak tudi SUV ti ne garantira varne vožnje v teh razmerah.

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
V trenutnih razmerah voznik Fiat Pande 4x4 pokaže premium SUV loverjem, da nimajo za grižljaj bureka
cool-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
verjamem da ne, ampak M3 ustavi že malo snega na cesti še posebej, če so kolesnice in zmrznjen sneg, nasede na trebuh pa je konec, teli SUV pa vozijo vsaj dokler nimajos nega do trebiha to je pa koliko kakih 15+ centi zagotovo?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sem na gorenjskem doma, pa mi zadnji pogon in široke gume 2x na leto povzročata težave in vzamem drug avto, ker se mi zjutraj ne da skidat do ceste.

Po cesti se bi lahko pa z letnimi vozil lepo v koloni za nesposobnimi šoferji, ki naredijo kolono s svojimi 30-40km/h.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Niti ne, ker bi mel samo 1" večje zimske in malenkost širše...še vedno ga bi uporabljal 95% našega zimskega obdobja.

Sicer mi bi bo pa hudo, če bi moral imet zram enega M3 še Subaruja.
tongue-1.gif

dominic

Pripravnik
18. okt 2009
191
0
16
43
vsi zasli v off, koliko vidim...

nazaj k vozilu, ki je ukraden =)... smesna mi je predvsem sledeca stvar, ker se ze toliko govori o avtu...m3, to spada pod visjo klaso prodajnega segmenta, in ker je avto, dejansko svez iz trakov...ni to nek 00 letnik, osebno predvidevam, da lahko na zahtevo, ne butla delat iz ljudi, avto locirajo na 1m...in kolikor vem, je tukaj precej pomoznih modulov, ki to zadevo olajsajo...se pravi, ce je bila zadev ukradena, v roku 2h, je bilo znano da nekaj fali pred hiso...se to takoj posreduje na policijsko postajo in na zahtevek, se naprej poslje na bmw asistenco, ki pol to precekira...mislim da je 90.000 razlogov, da se tole stori...in ne vidim tezave, da se to nebi storilo...ce je bil avto ukraden da se preproda kot celota, ali da se preproda po delih...zanimivo, ob vsej tehnologiji, ki jo posedujemo, se ne da resit taksnega problema...in kolikor vem, je modul za gps lokacijo, locen od modula za navigacijo, plus tega ima locene antene, ki so zapecene v samo sasijo avta...varnostni razlogi, in ravno zaradi kraje...ne vidim problema, da se avto ne dobi nazaj...spet eno pranje mozganov, dogovorjen odvoz, in je to bilo to...mogoce ne iz strani lastnika, ampak mogoce kaksna druga zadeva, ki leti preko mreze preprodajalcev...mah, opcij je veliko...razglabljati, ali, pa ce, ko...nima smisla, sploh pa se spuscati v off topice, ker vemo kam pridemo ob taksnih pogovorih...

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Lociranje na 1m natančno? Tudi v Baški grapi?
grin1.gif

GPS koordinate na server BMW asistence prenašajo Vučkotovi orgonski topovi
sprasujem se.gif

Real life ni CSI.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.437
2.784
113
Si mors mislit... Se telefon ima funkcijo 'Find my phone', pa sem dal za njega 100 Eur. V 1000x drazjega Bimerja to vgradit je pa seveda sci-fi. Pustmo stat, da bi lopovi to tudi znali izklopi, da pa se.

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Si mors mislit... Se telefon ima funkcijo 'Find my phone', pa sem dal za njega 100 Eur. V 1000x drazjega Bimerja to vgradit je pa seveda sci-fi. Pustmo stat, da bi lopovi to tudi znali izklopi, da pa se.

To je opcijska oprema. Za 7500 EUR, pa potem še mesečno 420 EUR naročnine za sledenje BMW SuperDuperGPS(R).
evil.gif

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Eeee ... in da funkcija "find my phone" deluje, rabiš data povezavo. Torej vstavljeno sim kartico tvojega operaterja, ka-li?

Now connect the dots ...