Ukraden BMW M3 star dva dneva.

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Najboljsi so pa tisti ki pa kupujejo rabljene premium znamke z 100.000 km....in seveda das auto vozniki....😂😂😂
Slovenci po voznem parku se delimo na:
Bednike in socialce,na lopovo in alterase (teh je najvec seveda)

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Alter voznik sam na alterju ni zapufan
smile-1.gif

mdragan

Pripravnik
30. okt 2014
993
6
18
Ja itak 200 konjski avto pije 5 lit.....itak pri 100 km/h na avtocesti....😂😂
Pa pol pri gumah izmisljat toplo vodi z raznimi cheap korejanskimi varijantami....je mel prav moj vulkanizer,kobsi navalile insignie (po alterju smeti) z 19 colami je rekel,da se bo smejal ko se bojo prvic gume menjavale....

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
a niso ze nekaj mesecev v uporabi druge reg. tablice k se zacnejo s 3 stevilkami in potem crke?

drugac pa, shit happens. je bil pa en drug mogoce se bl vesel...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.447
1.278
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
ksz
Taka lopovščina men smrdi.
Kupiš avto, ga dobro zavaruješ proti kraji, ga ukradejo takoj ko ga pripelješ domov, kasiraš od zavarovalnice, greš po druzga,

V resnici je pa (vsaj v tem primeru) takole: kupiš, čakaš 2 al 3 mesece, dobiš, čez 2 dni ukradejo, maš štalo z zavarovalnico, kupiš drugega, spet čakaš par mesecev, zavarovalnica pol noče zavarovat ...

luka51

Guru
16. avg 2007
14.697
6.010
113
samo so pa toti bmw-fahrerji pravi čudaki.
berem zaj malo tisto temo pa tak jočejo kot, da so mađari keremu froca odpelali. oziroma če bi mu froca pelali bi jim blo vseeno.
pol pa en napiše da ni taka katastrofa če ti avto odpeljejo ker ma itak kasko. pa ga začnejo napadat kaki čudak je pa to glih tolko, da ne privoščijo da še njemu avto peljejo.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tudi tukaj izpadeš lolek...

Tako kot si ti sklepal o uporabnikih na BMW forumu, bomo še mi tukaj malo na pol o tebi, glede na nebuloze je itak točno.
wink-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.235
3.596
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
A je možno, da vozilo sploh ni bilo registrirano?
https://raz.zav-zdruzenje.si/infocenter/Search.aspx
Je možno, da je bilo zavarovano pri tuji zavarovalnici?
Ni možno. Če je bil registriran s temi tablicami LJBI-676 tudi en sam dan, bi moral biti v registru. Če preveriš še druge tablce LJBI-677 in tako dalje, opaziš da gre več ali manj za BMW-je, kar pomeni da ima set tablic neka avtohiša, ki se ukvarja z registracijami vozil. Po tem bi sklepal, da možno, da si je tablice samo za probo gor nataknil, da sploh še ni imel homologacije, pa so mu ga že sunili? (ugibam)

luka51

Guru
16. avg 2007
14.697
6.010
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Tudi tukaj izpadeš lolek...

Tako kot si ti sklepal o uporabnikih na BMW forumu, bomo še mi tukaj malo na pol o tebi, glede na nebuloze je itak točno.
wink-1.gif
razpiši se kolko ti paše. prav gladko mi je kaj si folk o meni misli na forumih.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.143
321
83
Na podobno foro sem dobil avto na testno vožnjo s prodajalcem. V salonu je prodajalec vzel tablice, in jih namestil na nov avto, ki očitno še ni bil registiran. Sva šla en krog (na avtocesto do prvega izhoda in nazaj). Se mi je zdelo sumljuvo, ker je rekel, da greva nazaj po isti poti, zaradi policajev in ne po regionalni cesti, ker je tam baje preveč policajev. In ko prideva nazaj ga je kolega malo začudeno vprašal 'a kar te si vzel, pol sta se pa še mal čudn gledala '.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.329
16.620
113
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
A je možno, da vozilo sploh ni bilo registrirano?
https://raz.zav-zdruzenje.si/infocenter/Search.aspx
Je možno, da je bilo zavarovano pri tuji zavarovalnici?
Ni možno. Če je bil registriran s temi tablicami LJBI-676 tudi en sam dan, bi moral biti v registru. Če preveriš še druge tablce LJBI-677 in tako dalje, opaziš da gre več ali manj za BMW-je, kar pomeni da ima set tablic neka avtohiša, ki se ukvarja z registracijami vozil. Po tem bi sklepal, da možno, da si je tablice samo za probo gor nataknil, da sploh še ni imel homologacije, pa so mu ga že sunili? (ugibam)

Tudi to je ena izmed možnosti ja. Drugače pa je tudi eden izmed scenarijev to, da je imel zavarovanje že sklenjeno, dejanske registracije pa še ni izvedel.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.329
16.620
113
Prvo kot prvo - sploh ni nujno, da gre za goljufijo.

Drugo kot drugo - ljudje največkrat poizkusijo nategnit zavarovalnice prav s kakšnimi avtomobili ter avtomobilskimi zavarovanji, saj mislijo, da je tako to najlažje in posledično so zavarovalnice veliko bolj pozorne na vse stvari pri takšnih dogodkih, narejen je bil celo računalniški program (SLO izum), ki ti na podlagi določenih parametrov potem nakaže kateri škodni primer ima večji procent možnosti goljufije in se potem še bolj osredotočijo nanj in v tem primeru mislim, da ne bo nič drugače, definitivno se bo preverilo vse in še več v kolikor je avto imel veljavno zavarovanje s kritjem rizika kraje.

In tretje kot zadnje - če gre za goljufijo, ni pokasiral še ničesar in tudi še nekaj časa ne bo, saj to ne gre kar tako hitro čez. Če pa ne gre za goljufijo, pa je vse odvisno od tega ali se bo avto našlo ali pač ne in če ja - v kakšnem stanju. To je bilo pa že predebatirano.