To, da si vzel cifro kjer sem navedel OD-DO največjo in prilagodil pogoje z bosansko klimo. Številke sem navedel točne, pogoje pa tud.Kaj sem ti polagal v usta? Izračunal sem na PODLAGI TOČNO TVOJIH ŠTEVILK.
No vidiš, pa smo prišli na malo bolj realne cifre. Pa dajva za foro to vreč v računalnik. Tvojih 12kw/100 je ''samo'' 36% več od tvoje prvotne IZJAVE, 13kW/100 je pa spet ''samo'' 48% več od tvoje prvotne izjave.
Toliko o tem, da največ kritik imajo tisti, ki nimajo izkušenj z EVji. No, ti si pa na drugi strani, svojega EVja klešeš v zvezde z nerealnimi/neresničnimi/morda namerno lažnjimivi izjavami, ki jim očitno na koncu še sam verjameš. Potem smo pa drugi žaljivi.
In še tole: polnjenje/praznenje 0-100 je popolna neumnost, saj uničuješ baterijo, ampak ja, nekomu, ki mu je važno, da mu za dobo lizinga zadeva zdrži, itak dol visi, kaj bo potem naprej z vozilom.
Če se v urah ob gužvi v Ljubljani voziš s povprečno hitrostjo 25km/h si lahko izredno vesel. Žal s(m)o večinoma s kolesi hitrejši od stoječega prometa. Pa marsikateri eskiro tudi lepo leti mimo.
Indentično kot, npr bencinar ima porabo 6-9, pa bi ti rekel, ja pa ne mrzel motor v jutrajni konici.
Še enkrat dajem ponudbo, povej kje in kdaj, pa ti moje lažnjive/neresnične podatke izjave dokažem. Lahko se zmeniva tudi za plačilo. Če sem se lagal plačam jaz drugače ti. Si za?
Danes na poti domov, v 10km koloni, koliko bom imel porabo? Ali rabim klimo ?
Koliko je poraba pri recimo 50-60kmh?
PS: 25kmh povprečno pomeni, da se čez voziš npr. iz dolgega mostu do črnuče slabe pol ure. Gogle trenutno pravi 24min. V konici pa bo precej več.
LP