Jst bom samo tko reku: un k ma malega bo vedno imel malega, jst k mam pa velzga se zmer lahk fukam z malim, pac fukas z distancnikom(beri:drzis ga v roki in naj se ona nabija nabije se itk lahk sam do roke )
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
denimo, ste s fantom, ki ima majhnega. recimo, 12 cm. ampak poba obvlada - orala. prstki, poljubi, dotiki, madonca, sam pipne se vas, pa vam že skor pride ...
Citat:
okej, dejmo eno mal špekulativno.
denimo, ste s fantom, ki ima majhnega. recimo, 12 cm. ampak poba obvlada - orala. prstki, poljubi, dotiki, madonca, sam pipne se vas, pa vam že skor pride ...
in ste s fantom, ki ima batino, veliko dovolj, da vas samo meso, ko se nasadite nanj, zadovolji. ampak tip je hlod. tip ne zna uporabiti niti enega centimetra svojega orodja ...
kateri je boljši. recimo, da ste malin sedite na dveh qurcih, pardon, stolčkih, katerega bi odpikale?
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:
Dr.Rugelj,
kaj mi greš ti na organ s temi tvojimi "blok" posti... a res ne moreš krajše ali pa vsaj v odstavkih napisat?
Citat:
pa dejansko je men čist vseen, kakšni so odgovori, razna mnenja, se mi zdi pa zanimivo debatirat o tem.
kar se seksa tiče, sva z mojo drug z drugim popolnoma zadovoljna, oz. kar je še pomembneje, zadovoljena, mi je pa vseeno interesantno, ko se toliko govori pač o velikosti ženskih spolnih organov.
kolega recimo, da gremo malo na drugo stran, je zadnjič imel probleme, ker je bila ženska tako ozka, sicer je bila primerno vzburjena, samo not ni mogel ...