Da povem naprej kako je potekalo, sla do ginekolga povedal da je vse ok, da je mogoce kje kaka cista... Sla k osebnemu zdravniku ze spet drugemu ker nadomescajo njeno zdravnico zaradi dopusta in nakar rece, ko ji je poslusala zelodec da je pa mogoce kaj narobe s trebuhom - crevesjem in nama dala nujno napotnico za v klinicnega, ker je slisala neko pretakanje, ko ji je moja rekla, da cuti kakor da nekaj leze v njej. K sreci sva bila vceraj zvecer, ker se ni blo toliko ljludi kot danes, kot se govori, ceprav sva bila tam se zmeraj 6 ur. Vzeli ji kri, jo dali na slikanje trebuha in nakar rece dokotor da ima vrjetno zataknjeno blato v crevesju. Naredili ji klistir in vse skupaj se je sprostilo, Moja je rekla, da se pocuti kot da je 500 kilogramov lazja. Torej znimivo rabila sva par dni zaporedoma hoditi po zdravstvenih domovih da je potem le neka zdravnica nekaj ugotovila. Dobila A4 list kaj je najbolj priporoceno jesti in kaj ne. Veseli smo zelo in hvala vam za vsakrsno pomoc in napotke. Kakor vem sedaj, da je pametno ko sem se pogovarjal enkrat letno ali dvakrat precistiti crevesje cisto preventivno.