Trend v seksu: the best, majhnega ma!!

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
danes me je dobra prijateljica z izjavo (ravno začenja s fantom, pa sta še v fazi priprav na prvi seks), da upa, da ima novi majhnega, spomnila na zanimivo debato nekje iz začetka decembra, ko smo s kolegi in kolegicami debatirali ravno na to temo. da je danes skoraj bolj ugodno, da ima fant majhnega.

prva je rekla, da ima njen tip normalno velikega, da pa je pred njem imela kar ene par batin, in da je pravo olajšanje seksati z manjšim orodnjem, in da celo uživa bolj.

druga je rekla, da ima tudi njen malce manjšega, skratka ne veliko batino, in da se končno upa nasaditi nanj tako kot se zagre, ne pa da jo je vedno strah, kdaj jo je zabolelo in da se je celo spustila tudi v poskuse anale, kar ji prej ni padlo niti na misel.

in danes še kolegica: "joj, tok si želim, da ne bi mel velikega, rada bi samo uživala v seksu, ne pa da moram pazit, pa dodatni lubrikanti pa ne vem kaj še vse ... pa takega bom še oralno precej lepše in lažje obdelala ..."

skratka, je to samo trend v seksu ali je dejansko z manjšimi tički večji užitek?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.235
113
ali pa se ti samo tolažiš?
grin1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
včasih se je govorilo, da je pač mali, samo da je tehničar ... zdaj pa to in iz različnih ženskih ust ... nekaj pa ja potem mora bit na tem ... da se ne tolažijo dame s tem? vsi vemo, da ima pri seksu veliko zraven tudi glava in psiha.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
ah ves kaj vsake toliko se "trend"menja... enkrat velki (ker picke med sabo pravijo da edin velzga cutijo pa se hvalijo kok velikega ma moj... in normalno vse probajo... ker pa vsem to ne ugaja jih pac ene iscejo s manjsimi (pa se vec "praks" lahk probajo)... je ze tako da je narava poskrbela da se za vsako lukno najde stil! ene s 24cm/fi 20 ne cutijo nic ene pa s 8cm/fi5 dosezejo tak orgazem da se ti zrola... ni enega univerzalnega pravila... in isto deci... pri eni en ne bo nic cutil pri drugi ga bo pa tok stiskal da bo ze bolece...

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
vsaka piška ma rada poštenga tiča, seveda ne prevelkega, ker pol jo boli, vseeno mam raj batino (pa ne v riti!), kot pa metiljčka, tolažite se kr naprej...

mel sm tud take, ki ji je npr. sedlo da jo malo boli, sploh če je spila kej, potem sm lahk ceuga spravil not.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
pa še to, najbolj zabavne so zgodbice, ki jih pripovedujejo piške, kako majo eni majhne tiče, ti so baje najbolj pametni in samozavestni, haha to so ble štorije, moral bi bit zraven pa poslušat, kaj si ženske mislijo majhnih tičih.

Sej obstaja tud majhen procent tistih, ki jim je všeč tudi mali, hehe

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:
Uporabnik qqqqqqq pravi:

mel sm tud take, ki ji je npr. sedlo da jo malo boli, sploh če je spila kej, potem sm lahk ceuga spravil not.
Pištola, nož & batina.

Ko naslov filma.
zmaga.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
hej ... ne bi niti reagiral oz. opazil tega, če ne bi to slišal ravno iz ženskih ust! kratkem času! od vseh enako!

mogoče je pa vladavina velikega tiča minila, in je prišla vladavina majhnih, a sportskih.
grin1.gif

mogoče so si ženske zaželele mal več tehnike, pozornosti, kot pa trdega velikega tiča, ki samo ... nabija ... samo, hej - tega jaz ne bi vedel ... I'm a guy, mene ne zanimajo tiči - mene zanimajo ženske ritke.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
sej, odvisno je tut, kaj je zate oz. za bejbo majhen tič. Če je prej res imela same batine, je lahko 'majhen' že popolnoma povprečen tič (+- par cm). Dvomim pa, da bodo bejbe ravno tako navdušene nad 10cm dolgim tičem...če nimajo ravno ekstra mini majhne lulike
smirk-1.gif
kar je pa že precej težko...

Eno povprečje je najbol...vsaj nekje
grin1.gif

Batate

hepan
21. jul 2007
240
0
16
Jas lahko povem, da je to res. Tak ko se trendi za babe menjajo (v baroku so bile bajsike zakon, dans pa niso), tak se zaj to dogaja za pimpeke. Vlki so iz mode, prihajajo mali. Saj vete, kak pravijo - "manj je več" in tu Batate zablesti v polnem sijaju. Ni naključje, da me zadnje cajte kolegice kere so se mi prej smejale, zaj tolko kličejo, so očitno spoznale da majo mali luleki pune prednosti. Kratki, a sladki bi jaz reko. Je situacija že skoro nevzdržna, ker jih nea morem tolko sfolgati naenkrat pa še baterija se mi na dva dni sprazne ko se morem tolko izgovarjat, zaka neki dan nimam cajta.

Tak da ja, fsaj jaz sn opazo, da je novi trend tu.
Juhuhu.

Za zmirom vaš, Batate

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
okej, dejmo eno mal špekulativno.

denimo, ste s fantom, ki ima majhnega. recimo, 12 cm. ampak poba obvlada - orala. prstki, poljubi, dotiki, madonca, sam pipne se vas, pa vam že skor pride ...

in ste s fantom, ki ima batino, veliko dovolj, da vas samo meso, ko se nasadite nanj, zadovolji. ampak tip je hlod. tip ne zna uporabiti niti enega centimetra svojega orodja ...

kateri je boljši. recimo, da ste mal
evil.gif
in sedite na dveh qurcih, pardon, stolčkih, katerega bi odpikale?

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
tukaj je isto, kot pri deklinah, kako seksajo debele in kako faking seksi ... ne samo dokazano, ampak tud za moje pojme logično je, da nekdo, ki se zaveda, da mu manjka cm, prinese te cm na drugih področjih seksa. in tist, ki ima batino, misli, da je s svojim otepačem naredil vse s tem, da se mu je postavil pokonci, ga dal iz hlač in not ...

kot debeluška, ki te bo noro pojahala, ker te hoče obdržat in seksi bitch, ki se samo uleže "hey, I'm sexy, do me ..."

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Mah, konc koncev spoh nima veze, kakšen je..jst sem že zdavnaj rekel, da imam bolj kratgega, zato pa tudi bolj tankega
smile-1.gif

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
dizzy, ti se motis. tisti ki ma premalega mu ostane samo tehnika. tisti ki pa ma vlko kito in je zanic, pa se se vedno lahko nauci tehnike. prej al slej.

probaj kdaj z "igrackami za odrasle" pri dekletih. presenecen bos, kolk gre not, pa se vedno pase
evil.gif

tak da ce mas malega kurca, je bols da si vsaj dober po srcu, da te ma zarad tega rada