Tipični mladi voznik BMWja

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
Zakaj? A moraš ti tudi kaj kje preveriti? Jaz drugače mojega imena in priimka ne skrivam, ga pozna marsikdo na temu forumu. Tebi ga pa brez razloga ne bom dal. Se pa lahko tako zmeniva - ti meni ime in piimek od te tvoje veze na Tiliii, jaz pa tebi moje podatke.

Do te točke se pa nimava kaj več pogovarjat.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Lažeš ti.
Tud ta zadnji post si dopolnil in popravil med mojim pisanjem.

Saj se skoz dopolnjujem in to kar se le da hitro. Kaj ti naj jaz, če mi tako hitro lažeš nazaj.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
Še enkrat, če koga zanima čemu doplačilo na BMWje pri Tilii pa da je to spregledal:

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Tilia je res dvignila premije oz. uvedla doplačilo pri odgovornosti in pri kasku ampak glavni vzrok niso škode iz odgovornosti (kar bi potrdilo tvojo domnevo, da smo BMW driverji v veliki večini norci, ki divjamo naokoli in povzročamo škode sebi ter drugim), temveč je bil glavni razlog za dvig premije oz. doplačilo za BMWje izjemno slab škodni rezultat pri kasku in to pri manjših poškodbah, ki pa zavarovalnico stanejo veliko.
To pa pomeni, da smo BMW ownerji dejansko med najbolj "picajzlasti" oz. želimo, da so naša vozila kar čimbolj u nulo porihtana oz. kar se le da brez prask in podobnega. Zdaj pa pazi to - največ takšnih poškodb pa ne nastane pri divjanju temveč v primeru foušije nekoga, ki ti potem "malce" pordgne s ključem po boku ali dveh ali pa v primeru raznih stardecov, ki niso sposobni parkiranja avtomobila, brez da se zraven še "malo" nasloni na tvojega. Ali pa odpiranje vrat brez občutka za sosednje avtomobile.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
hm... ok.. če ti tako praviš... AMpak čisto iz radovednosti... Je res ali NI res glede zavarovanja? Pa ne da imam BMW-ja, samo zanima me... Potem bi moral zame dat še dodatni popust, ker vozim Toyoto :D
Res je.

A Toyoto voziš? Pameten.
Teb bi pa že skor lahko bil malo fouš. Ampak ti nisem.

Gelede na to, da naj bi bil starešji uporabmnik forma se mi kar malo smiliš... jaz vsakemu privoščim novega Audija, Mercedeza, BMW-ja... Magari Ferrarija al pa Maybacha.... Nisem nobenemu fouš, prej obratno. Ti pa kot vidim si, drugače tega nebi napisal. Vozim tisto, kar mi ustrza in si lahko privoščim.

LP

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Lažeš ti.
Tud ta zadnji post si dopolnil in popravil med mojim pisanjem.

Saj se skoz dopolnjujem in to kar se le da hitro. Kaj ti naj jaz, če mi tako hitro lažeš nazaj.
Ja no. Kaj pa pol praviš, da jaz lažem, če pa lažeš ti.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
Nisem rekel, da sem popravil tisti del ampak da popravljam (t.j. DOPOLNJUJEM ) poste na splošno. Tisti del, za katerega me pa obtožuješ, da lažem in da sem ga spremenil naknadno in mi zato nisi mogel odgovoriti (
hysterical-1.gif
) pa je bil spisan takoj.

Kakorkoli že, še vedno imaš šanso, da se potegneš ven iz dreka, v katerega si se zatipkal. Ampak realno gledano se to seveda ne bo zgodilo, saj pač nimaš sorodnika na Tilii, da bi ti povedal to, kar sedaj trosiš okoli, tisto bedarijo si si zmislil sam, ker ti tako pač paše pri pljuvanju po BMWjih.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
hm... ok.. če ti tako praviš... AMpak čisto iz radovednosti... Je res ali NI res glede zavarovanja? Pa ne da imam BMW-ja, samo zanima me... Potem bi moral zame dat še dodatni popust, ker vozim Toyoto :D
Res je.

A Toyoto voziš? Pameten.
Teb bi pa že skor lahko bil malo fouš. Ampak ti nisem.

Gelede na to, da naj bi bil starešji uporabmnik forma se mi kar malo smiliš... jaz vsakemu privoščim novega Audija, Mercedeza, BMW-ja... Magari Ferrarija al pa Maybacha.... Nisem nobenemu fouš, prej obratno. Ti pa kot vidim si, drugače tega nebi napisal. Vozim tisto, kar mi ustrza in si lahko privoščim.

LP
Kdo pa je reku, da jaz tebi kaj ne privoščim? Jaz vsakemu privoščim.
BMWjaši in ti si tist, ki skoz trdite da sem nekomu nekaj fouš.
Povejte zakaj naj bi bil jaz vam fouš?

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
.
Teb bi pa že skor lahko bil malo fouš . Ampak ti nisem.

Kdo pa je reku, da jaz tebi kaj ne privoščim? Jaz vsakemu privoščim.
BMWjaši in ti si tist, ki skoz trdite da sem nekomu nekaj fouš.
Povejte zakaj naj bi bil jaz vam fouš?

[/QUOTE]

Ne vem... ti povej meni... Če bi bilo res, kar praviš, bi napisal drugače. Sej vem, da boli, če si se uštel pri svojem avtu, ampak zato drugi niso nič krivi, da bi jim bil fouš
smile-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Nisem rekel, da sem popravil tisti del ampak da popravljam (t.j. DOPOLNJUJEM ) poste na splošno. Tisti del, za katerega me pa obtožuješ, da lažem in da sem ga spremenil nakdnadno in mi zato nisi mogel odgovoriti (
hysterical-1.gif
) pa je bil spisan takoj.

Kakorkoli že, še vedno imaš šanso, da se potegneš ven iz dreka, v katerega si se zatipkal. Ampak realno gledano se to seveda ne bo zgodilo, saj pač nimaš sorodnika na Tilii, da bi ti povedal to, kar sedaj trosiš okoli, tisto bedarijo si si zmislil sam, ker ti tako pač paše pri pljuvanju po BMWjih.
Eh bejž bejž Matejček, kaj si zdaj užaljen, če so BMWjaše na zavarovalnici naštudiral? Poln ku*ac vas imajo, ker ste pač največji zganjalci pizdarij in zavarovalniški goljufi.
Z nakupom BMWja si šel zavestno v goljufivsko in razgrajaško nevzgojeno druščino. Sam si si kriv. Kaj zdaj drugim očitaš svojo neumnost?
Saj tud začetni post ni na mojem zelniku zrasel. So tud drugi poštudirali to kar jaz že dolgo vem.
Koga bi zdaj ti rad prepričal, če pa to že vsi vemo?
Saj imamo vsi oči in vidmo. Zavarovalničarji tud.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
Jaz nisem prav nič užaljen, ti si pa lažnjivec. Sicer pa naj vsak uporabnik foruma presodi po svoje. Jaz sem zgolj ugovarjal tvoji laži in sem jo zmožen po potrebi tudi dokazati. Tukaj se zame prerekanje s tabo konča, saj drugače temu ne bo konca. Te berem že predolgo, da nebi vedel tega.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Tony_Clifton pravi:
Citat:
Uporabnik Reaper85 pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Sej ne da drugače pri bimmerju tudi tempomat dela pri 30 na uro (in ga prav z veseljem koristim v 30 conah) ampak ok, that was funny
grin1.gif
Nič, me je tolk zmotilo da moram odgovorit.
Meni se zdi uporaba tempomata v naseljih in conah 30 naravnost retardirana. To je za enakomerno vožnjo, ki jo imaš pri nas v glavnem samo na AC.
1. Naselja. Nekatera sicer so dolga, ampak wtf, da ne bi mogel 1km držat stopalke za plin.
Da imaš v bistvu za omejevalnik hitrosti je pa sploh kr neki. Sam imam precej močan avto in vozim skozi naselje v peti, pa ni šans da bi pomotoma prišel čez 50-55, še če dam v drugo ali tretjo in ful gas, rabi nekaj časa da pride do 70.
2. Cone 30. Tukaj mi sploh ni jasno kje je problem. Edini način da presežeš 30 je da poteraš v prvi do blokade, če voziš normalno v drugi ali celo tretji, si ravno pri nekje 30.
Sploh je pa to faking par 100 metrov, kakšen tempomat neki. Sam bi še brez števca dobro vedel da vozim 35 namesto 30.

Meni še v navodilih piše:
It is not recommended for use on extra-urban roads with traffic. Do not use it in town.

Potem obstaja še limiter, ampak ga sam nimam. Ampak kot že rečeno, to moraš imet res 500KM+ pod pokrovom, da imaš težave držat hitrost.
Sam imam bolj težave, da mi izven naselja hitro pobegne iz 100 na 120. Imam sicer nastavljeno opozorilo pri 110, ampak to ni enako kot limiter.
Res ne vem, zakaj bi bil tempomat namenjen samo vožnji po AC? Redno uporabljam v naseljih. Še posebej priročno je pri vožnji po regionalkah, ko je treba vsake toliko čez naselje peljati - veselo pritiskam po ovinkih, ko pridem do naselja pa znižanje hitrosti, tempomat...
Limiter imam - in sem ga uporabil samo enkrat, ko me je zanimalo kaj počne. Popolnoma nepotrebna zadeva.

Kakor komu: jaz ga uporabljam stalno, tempomet pa le na AC. Problem tempomata v mestu je, da se izklopi, ko zaviraš, pa ga je treba nazaj prižigat. Limiter ostane vklopljen. Še boljši je aktivni limiter (glih zdaj vozim avto z njim), lepo naštimaš toleranco (recimo +5 km/h na omejitev), pa sam prilagaja omejitvi. Tečen je le na uvozih na AC, ko bi do sredine pospeševalnega vlekel 40 km/h ...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Vidva s tastarim imata pa izgleda kar svoj IRC kanal in to na Alterju
evil.gif

p.s. IMHO ta star mal vlaga ... kadar ne dviguje rampe
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.811
113
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Vidva s tastarim imata pa izgleda kar svoj IRC kanal in to na Alterju
evil.gif

p.s. IMHO ta star mal vlaga ... kadar ne dviguje rampe
evil.gif

Mnja, je res tako naneslo a ne, recimo da si tanajstarejši pacienti (najstarejši glede na login in ne leta :p) lahko na vsake svete privoščimo tak "izpad"
d055.gif

p.s. itaq da vlaga.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Sem opazil, da si 13 dni starejši ...
wink-1.gif

OK, važno, da vemo, za kaj gre ...