Tipični mladi voznik BMWja

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Očala sem ti svetoval tista za na blizu, za boljše branje in razumevanje forumskega besedila
wink-1.gif

In ne, glede na to kako veliko BMWjem videvam na cesti moram reči, da je dejansko večina normalna, seveda pa se najdejo tudi pacienti za volanom propelerja. Ampak čakaj, čakaj, se mi zdi da je to neka klasična fora statistike?
17758-icon_confused.gif

O zavarovanjih pa bolje, da nerazpredaš dalje, ker sem ti že napisal kako in kaj. Je pa res večji procent možnosti, da dražje kot je popravilo nečesa, večji je procent možnosti, da koče nekdo kaj zmutit. Ampak to se potem razvleče na vse dražje avtomobile in ne zgolj in samo na BMWje.
priden.gif
Hja, saj delanje cestnih pizdarij se za BMWjaše smatra kot normalno početje. Normalno je, da kdor ima BMWja dela pizdarije.
O povišanih zavarovalniških premijah za BMWjaše sem ti pa tud povedal resnico. Imam pač nekoga v familiji, ki dela na Tiliji in mi je povedal zakaj so vam premije dvignili. Zaradi pizdarij in goljufij. Ampak to resnico se ne sme dat v javnos t. Diskriminacija pa to...
Picajzlalasti ste BMWjaši ja......hehehehe
V kršenju predpisov morda res.

Prosim, da mi pošlješ ime in priimek te osebe na zasebno sporočilo. Bom preveril v 5 minutah ali nakladaš ali pa imaš res pri Tilii nekoga, ki ti prodaja buče, da lahko potem podobno nakladaš dalje . Hvala.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Očala sem ti svetoval tista za na blizu, za boljše branje in razumevanje forumskega besedila
wink-1.gif

In ne, glede na to kako veliko BMWjem videvam na cesti moram reči, da je dejansko večina normalna, seveda pa se najdejo tudi pacienti za volanom propelerja. Ampak čakaj, čakaj, se mi zdi da je to neka klasična fora statistike?
17758-icon_confused.gif

O zavarovanjih pa bolje, da nerazpredaš dalje, ker sem ti že napisal kako in kaj. Je pa res večji procent možnosti, da dražje kot je popravilo nečesa, večji je procent možnosti, da koče nekdo kaj zmutit. Ampak to se potem razvleče na vse dražje avtomobile in ne zgolj in samo na BMWje.
priden.gif
Hja, saj delanje cestnih pizdarij se za BMWjaše smatra kot normalno početje. Normalno je, da kdor ima BMWja dela pizdarije.
O povišanih zavarovalniških premijah za BMWjaše sem ti pa tud povedal resnico. Imam pač nekoga v familiji, ki dela na Tiliji in mi je povedal zakaj so vam premije dvignili. Zaradi pizdarij in goljufij. Ampak to resnico se ne sme dat v javnos t. Diskriminacija pa to...
Picajzlalasti ste BMWjaši ja......hehehehe
V kršenju predpisov morda res.

Prosim, da mi pošlješ ime in priimek te osebe na zasebno sporočilo. Bom preveril v 5 minutah ali nakladaš ali pa imaš res pri Tilii nekoga, ki ti prodaja buče, da lahko potem podobno nakladaš dalje . Hvala.
A bi ti po tej poti rad izvedel kdo je stardec?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Ne, rad bi izvedel ali nakladaš ti sam po sebi, ali pa že tebi nekdo na polno naloži in potem ti to zgolj prenašaš naprej. Čakam.

Če bi me tako mikalo izvedeti kdo si pa ti, bi te povabil na pijačo. Simpelj.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Nakladaš ti.
Ker ste picajzlasti so vam premije dvignili, a ne....hehe kljukec....ker samo in zgolj BMWjaše motijo praskice....

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Aja, pozabu si povedat, zakaj naj bi bili mi fouš vam BMWjašem. Zakaj naj bi bili ravno vam fouš?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Se mi je zdelo, da se boš pokakal. Nakladač.
priden.gif
To si pa dobro povedal. Kadar slišim vas BMWjaše, da smo vam ostali fouš, me zmeraj srat prtisne.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Se mi je zdelo, da se boš pokakal. Nakladač.
priden.gif
Prav patetičen si že. Patetičen nakladač.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
BMWja pa le ne rabim met.
Zakaj naj bi ti že bil fouš, ker maš bojda BMWja?
A ti si pol pa men fouš, ker imam cviček?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Dol men visi kaj imaš, česa nimaš in česa ne rabiš imet, meni je važno samo to, da si s tem postom priznal, da si se prej lagal kot pes teče kar se tiče tvojih vez in informacij v zvezi z doplačili za BMWje na Tilii
priden.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:

Dol men visi kaj imaš, česa nimaš in česa ne rabiš imet, meni je važno samo to, da si s tem postom priznal, da si se prej lagal kot pes teče
priden.gif
Zakaj bi ti jaz s tem priznal da sem ti lagal? Pa ti men na ZS napiši svoje ime priimek in naslov! Ampak ne lagat.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
sicer se nisem mislil oglašat med tvoje blodnje ampak ZARES me zanima zakaj si izpustil tale stavek iz odgovora?? :

se tiče tvojih vez in informacij v zvezi z doplačili za BMWje na Tilii

Ker lažeš? Saj povej, oz. priznaj, da si si izmislil...

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
sicer se nisem mislil ogčašat med tvoje blodnje ampak ZARES me zanima zakaj si izpustil tale stavek iz odgovora?? :

Nisem ga izpustil
Matej je ta stavek med mojim pisanjem odgovora, svoj post naknadno urejal in dopisal ta stavek.
Križala sva se.

model1a

Fizikalc
14. dec 2008
1.195
42
48
hm... ok.. če ti tako praviš... AMpak čisto iz radovednosti... Je res ali NI res glede zavarovanja? Pa ne da imam BMW-ja, samo zanima me... Potem bi moral zame dat še dodatni popust, ker vozim Toyoto :D

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
hm... ok.. če ti tako praviš... AMpak čisto iz radovednosti... Je res ali NI res glede zavarovanja? Pa ne da imam BMW-ja, samo zanima me... Potem bi moral zame dat še dodatni popust, ker vozim Toyoto :D
Res je.

A Toyoto voziš? Pameten.
Teb bi pa že skor lahko bil malo fouš. Ampak ti nisem.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.455
1.914
113
Je res. Meni so ponudili popust, ker sem imel Volva. Sem ji rekel:"Še dobro da nimam BMW ja.". Se je samo nasmehnila in rekla: "Ja".

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Ja saj to vse drži. Problemje samo v tem, da se stardec laže o vzroku tega doplačila na znamko, jaz pa sem ga natančno obrazložil. In stardec še trdi, da ima te preverjene informacije od sorodnika, ki je zaposlen na Tiliji in jaz lahko to preverim v 5 minutah. Ampak tukaj se pa je, kot pričakovano, zgodba zaključila. Sterdec naklada, da lahko goni svoje dalje.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:
sicer se nisem mislil ogčašat med tvoje blodnje ampak ZARES me zanima zakaj si izpustil tale stavek iz odgovora?? :

Nisem ga izpustil
Matej je ta stavek med mojim pisanjem odgovora, svoj post naknadno urejal in dopisal ta stavek.
Križala sva se.

Spet lažeš. To je bil osnovni stavek tega posta.
Še vedno pa lahko pošlejš ime ter priimek tega tvojega sorodnika meni na PM, da preverim ta tvoj bullshit. Obljubim, da info "tvojega sorodnika" ostane znan samo meni.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Saj sem ti reku. Ti bi rad da razgalim sebe in svojega sorodnika, ki dela na tiliji.
Pa ti povej svoje ime in priimek ter naslov k si tako pameten!

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Uporabnik model1a pravi:

Nisem ga izpustil
Križala sva se.

Spet lažeš. To je bil osnovni stavek tega posta.
Še vedno pa lahko pošlejš ime ter priimek tega tvojega sorodnika meni na PM, da preverim ta tvoj bullshit. Obljubim, da info "tvojega sorodnika" ostane znan samo meni.
Lažeš ti.
Tud ta zadnji post si dopolnil in popravil med mojim pisanjem.