Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Hja, saj delanje cestnih pizdarij se za BMWjaše smatra kot normalno početje. Normalno je, da kdor ima BMWja dela pizdarije.Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Očala sem ti svetoval tista za na blizu, za boljše branje in razumevanje forumskega besedila
In ne, glede na to kako veliko BMWjem videvam na cesti moram reči, da je dejansko večina normalna, seveda pa se najdejo tudi pacienti za volanom propelerja. Ampak čakaj, čakaj, se mi zdi da je to neka klasična fora statistike?
O zavarovanjih pa bolje, da nerazpredaš dalje, ker sem ti že napisal kako in kaj. Je pa res večji procent možnosti, da dražje kot je popravilo nečesa, večji je procent možnosti, da koče nekdo kaj zmutit. Ampak to se potem razvleče na vse dražje avtomobile in ne zgolj in samo na BMWje.
O povišanih zavarovalniških premijah za BMWjaše sem ti pa tud povedal resnico. Imam pač nekoga v familiji, ki dela na Tiliji in mi je povedal zakaj so vam premije dvignili. Zaradi pizdarij in goljufij. Ampak to resnico se ne sme dat v javnos t. Diskriminacija pa to...
Picajzlalasti ste BMWjaši ja......hehehehe
V kršenju predpisov morda res.
Prosim, da mi pošlješ ime in priimek te osebe na zasebno sporočilo. Bom preveril v 5 minutah ali nakladaš ali pa imaš res pri Tilii nekoga, ki ti prodaja buče, da lahko potem podobno nakladaš dalje . Hvala.