Tipični mladi voznik BMWja

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
... še dobro da vsi ostali vozniki vozijo vzorno.
rolleyes-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Dela že - vprašanje pa je kakšna je dejanska hitrost.
tongue-1.gif

Ja če imam na števcu 30, potem predvidevam, da okoli 27? Nad 30 zihr ni
tongue-1.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
BMWjaši so kot ščenetarji, ki ponosno peljejo svojga cucka na špagi iz blokov ven srat, pa z privzignjeno glavo, kot kormorani okol gledajo, če njih kdo slučajno gleda.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Torej praviš, da si nekoč tudi ti imel BMWja in enostavno sklepaš po sebi? Lepo to.
cool-1.gif

Drugače si ravno ne znam predstavljati kako veš kaj kdo misli in to na daljavo ter brez pogovora
tongue-1.gif

stankozaspanko

Fizikalc
27. jul 2012
4.930
8
38
stardec, sicer se delno strinjam, sploh za novodobne lastnike teh vozil, a vseeno ne moreš metati vse v isti koš, pa naj ti bo znamka avta še tako priskutnjena.
wink-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Dejstvo je, da vam je BMW vsec in cam takoj pade v oci....potlej pa kisle face, ko na svoj volan pogledate, pa skode, seati, renoji, VW....pa je treba pol takoj slikat pa domov na net jokat, kaj ste vidl....
evil.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.760
15.813
113
Napačnemu si repliciral, stankozaspanko je namreč vetrnica fen (in owner)
tongue-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Kaj je tu čudnega? A ne vidiš, da je območje šole, cona 30. Bmw ne more peljat tako počasi, se je treba drugače znajti...
grin1.gif

Tukaj ni cona 30, dovoljena hitrost je 50 km/h.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Napačnemu si repliciral, stankozaspanko je namreč vetrnica fen (in owner)
tongue-1.gif

Ja se mi je zdel, ma nikol neki ne repliciram, se bom navadil KSZ pisat....Sorry!
grin1.gif

Reaper85

Pripravnik
7. nov 2014
237
0
16
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Sej ne da drugače pri bimmerju tudi tempomat dela pri 30 na uro (in ga prav z veseljem koristim v 30 conah) ampak ok, that was funny
grin1.gif
Nič, me je tolk zmotilo da moram odgovorit.
Meni se zdi uporaba tempomata v naseljih in conah 30 naravnost retardirana. To je za enakomerno vožnjo, ki jo imaš pri nas v glavnem samo na AC.
1. Naselja. Nekatera sicer so dolga, ampak wtf, da ne bi mogel 1km držat stopalke za plin.
Da imaš v bistvu za omejevalnik hitrosti je pa sploh kr neki. Sam imam precej močan avto in vozim skozi naselje v peti, pa ni šans da bi pomotoma prišel čez 50-55, še če dam v drugo ali tretjo in ful gas, rabi nekaj časa da pride do 70.
2. Cone 30. Tukaj mi sploh ni jasno kje je problem. Edini način da presežeš 30 je da poteraš v prvi do blokade, če voziš normalno v drugi ali celo tretji, si ravno pri nekje 30.
Sploh je pa to faking par 100 metrov, kakšen tempomat neki. Sam bi še brez števca dobro vedel da vozim 35 namesto 30.

Meni še v navodilih piše:
It is not recommended for use on extra-urban roads with traffic. Do not use it in town.

Potem obstaja še limiter, ampak ga sam nimam. Ampak kot že rečeno, to moraš imet res 500KM+ pod pokrovom, da imaš težave držat hitrost.
Sam imam bolj težave, da mi izven naselja hitro pobegne iz 100 na 120. Imam sicer nastavljeno opozorilo pri 110, ampak to ni enako kot limiter.

Tony_Clifton

Fizikalc
18. okt 2014
1.635
2
36
Citat:
Uporabnik Reaper85 pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
Sej ne da drugače pri bimmerju tudi tempomat dela pri 30 na uro (in ga prav z veseljem koristim v 30 conah) ampak ok, that was funny
grin1.gif
Nič, me je tolk zmotilo da moram odgovorit.
Meni se zdi uporaba tempomata v naseljih in conah 30 naravnost retardirana. To je za enakomerno vožnjo, ki jo imaš pri nas v glavnem samo na AC.
1. Naselja. Nekatera sicer so dolga, ampak wtf, da ne bi mogel 1km držat stopalke za plin.
Da imaš v bistvu za omejevalnik hitrosti je pa sploh kr neki. Sam imam precej močan avto in vozim skozi naselje v peti, pa ni šans da bi pomotoma prišel čez 50-55, še če dam v drugo ali tretjo in ful gas, rabi nekaj časa da pride do 70.
2. Cone 30. Tukaj mi sploh ni jasno kje je problem. Edini način da presežeš 30 je da poteraš v prvi do blokade, če voziš normalno v drugi ali celo tretji, si ravno pri nekje 30.
Sploh je pa to faking par 100 metrov, kakšen tempomat neki. Sam bi še brez števca dobro vedel da vozim 35 namesto 30.

Meni še v navodilih piše:
It is not recommended for use on extra-urban roads with traffic. Do not use it in town.

Potem obstaja še limiter, ampak ga sam nimam. Ampak kot že rečeno, to moraš imet res 500KM+ pod pokrovom, da imaš težave držat hitrost.
Sam imam bolj težave, da mi izven naselja hitro pobegne iz 100 na 120. Imam sicer nastavljeno opozorilo pri 110, ampak to ni enako kot limiter.
Res ne vem, zakaj bi bil tempomat namenjen samo vožnji po AC? Redno uporabljam v naseljih. Še posebej priročno je pri vožnji po regionalkah, ko je treba vsake toliko čez naselje peljati - veselo pritiskam po ovinkih, ko pridem do naselja pa znižanje hitrosti, tempomat...
Limiter imam - in sem ga uporabil samo enkrat, ko me je zanimalo kaj počne. Popolnoma nepotrebna zadeva.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Uporabnik stankozaspanko pravi:
stardec, sicer se delno strinjam, sploh za novodobne lastnike teh vozil, a vseeno ne moreš metati vse v isti koš, pa naj ti bo znamka avta še tako priskutnjena.
wink-1.gif

SKORAJ vse BMWjaše lahko damo v isti koš. Soraj.
Kar POGLEJ
In POglej