Naj ti povem da je raje do pol bara preveč kot bar premalo. Dvomim da bos imel z barom premalo porabo 5,4 nekaj tudi "po serpenitnah". Recimo da je povprečni naklon cca 30m/km. Poleg tega so se mi samo te conti gume takole po robovih zlizale. Z avtom sem/sva sicer naredila 160kkm in prejsnji lastnik dobrih 40. Na avtu je sedaj tretji set (zimski in letni) gum. Set zdrzi cca 80kkm.Citat:
Uporabnik jello pravi:
Tole je prej en bar zraka premalo kot ovinki.
Citat:
Uporabnik Karakala pravi:
Kaj menite o Dunlop Sport Maxx RT letni gumi?
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Iz izkušenj, kako se kaj obnese Michelin Primacy 3 (205/55/16) na mokrem?
Citat:
Uporabnik Hoci pravi:
Najmanjšo porabo ima Dunlop Sport BluResponse pa glede na tretje mesto na testu je vredna nakupa.
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Pri meni še nobena guma ni zdržala več kot 40k km, prej 30k km, nimam športnih in menjam glede na oprijem ne glede na debelino profila. Se ne sekiram ker je ena guma 50€
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Kok km pa nardiš letno?
Jaz bi raje pozanimal se za kaksno rainexpert od uniroyala. Dvomim da bo conti biser po 6 letih. Me res zanima katere gume najmanj izgubijo dobrih lastnosti po vec letihCitat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Tudi mene zanima če ima kdo izkušnje z Continentalko PremiumContact5? Dal bi jo gor na Fiesto, 175 65 R14... Guma se bo vozila vsaj 5 sezon ali kakšno več (kot dosedanje Continentalke ContiEcoContact3 ki so bile gori iz tovarne) saj se s tem avtomobilom skupaj letno ne naredi 5000km (pred 3-4000). LP
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Tudi mene zanima če ima kdo izkušnje z Continentalko PremiumContact5? Dal bi jo gor na Fiesto, 175 65 R14... Guma se bo vozila vsaj 5 sezon ali kakšno več (kot dosedanje Continentalke ContiEcoContact3 ki so bile gori iz tovarne) saj se s tem avtomobilom skupaj letno ne naredi 5000km (pred 3-4000). LP
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
Iz izkušenj, kako se kaj obnese Michelin Primacy 3 (205/55/16) na mokrem?
Citat:
Uporabnik Gasper008 pravi:
Je še kdo opazil da veliko proizvajalcev ponuja po dve varianti v istem "budget razradu"
GY: Efficient Grip Performance : Compact
Dunlop: BlueResponse : StreetResponse 2
Kaj je fora tega podvajanja? Odgovor je na proizvajalčevih straneh ampak moraš biti že na pol detektiv, da ugotoviš, da prva varianta nima nikjer omenjene življenske dobe pri drugi varinati se pa ravno s tem hvalijo. Seveda te druge variante ni v nobenem testu, ampak glede na energijsko nalepko je videti, da je daljša življenska doba dosežena s kompromisom kotalnega upora in morda tudi lastnosti v mokrem.