napačna guma, pa draga tudiProducts - Pnevmatike in gume - www.gume-pnevmatike.com - www.avtogume.com - letne pnevmatike | zimske pnevmatike | letne gume | zimske gume | pnevmatike | gume |
Smo vulkanizerska delavnica z nekajdesetletno tradicijo in uspešnim ohranjanjem starih vrednot, spojenih s sodobnimi pristopi. Imamo bogate izkušnje in znanje pri opremljanju jeklenih konjičkov z novimi pnevmatikami. Montažo pnevmatik opravljamo v moderni servisni delavnici v...www.gume-pnevmatike.com
Na netu je nima niti na ceniku...
www.gumenadom.com | Gume preko spleta | Nakup pnevmatik | najcenejše gume | najboljše cene
Nakup pnevmatik preko spletawww.gumenadom.com
tukaj brat kupuje, preveri če ti eno prodajo, pa če jih imajo al s kod jih jemljejo.
poslovalnica ali direktno sedež podjetja?prvič je drag, drugič na netu pravi 8 dni in tretjič, do sedaj mi niso uspeli še ničesar prodat, ker jim absolutno ni do tega
jeseni se niso niti toliko pobrigali, da bi mi gume pa feltne za jurja zrihtali, dvomim, da bojo zdaj eno gumo
Gledal sem jo na štenderju pred trgovino...Na netu je nima niti na ceniku...
poslovalnica ali direktno sedež podjetja?
zgornja guma, ki jo išče, 7.3.2020 v Mirni peči, Bartog - tako so meni rekli (zanj najbrž prepozno =biga)V Trebnjem, karkoli že je to
za itijevce pa samo HARD RESET.Ja pa porkas, tvoja naj gre... Pove, da je razkala in zdaj dedec siten. Damsel-in-distress pa kaki prosim pa hvala eno deklico razen pri asocialnih ITjevcih se vedno daleč pripelje. Tam mors bit pa geforce.
Ne vem iz kje si in kaj je to lokalno, ampak v LJ je na zalogi. Cca. 82€Evo, na hitro rabim 1 komad goodyear ultragrip 9+ dimenzija 205/60/r16 92h. Baba urezala praktično novo gumo in bi zamenjal samo to urezano.
Lokalni vulkanizerji se samo smejijo, da je pred aprilom ne bom videl, trgovci na netu pravijo "enkrat marca", kar pomeni isto kot "enkrat aprila" ali "jeseni", "na zalogi" je pa samo pri teh sumljivih romunih ala gume-direkt na netu.
Kaj naj zdaj, kupim pri romunu ali naj montiram letne in počakam na jesen, da bom kupil 2 novi gumi, ker bo šel model ven?
Svetek 2xja iz LJ nisem...
kje imajo na zalogi v LJ?
ja iz LJ nisem...
kje imajo na zalogi v LJ?
Preveri tukaj, ce ima kdo na zalogi: