Kakšne gume pa ti voziš, da delaš 90.000km
Ne vem, kje živiš ti, ampak sam sem v Sloveniji, kjer je tako podnebje, da se pričakuje tudi zima in imamo dva kompleta gum na leto. Ti je jasno? Torej tudi če imam tri leta en komplet za njim ne naredim 90.000 km.Kakšne gume pa ti voziš, da delaš 90.000km
Sem že poklikal continentalke na liderpneumatic (hvala kalbo za link), pa sem potem preveril če ni to ravno tisti andyjev dobavitelj iz andore in evo ga. Za pet evrov na gumo mi enostavno ni da bi si gume dal vozit čez pol evrope.
Pa kje dobite vse te spletne trgovine a ste iz kitajske ali enostavno ne znate pri nas poiskati? Jaz zadnjih 10 let vsako jebeno gumo kupim pri Gumaxu, če misliš da je kje ceneje pa pokliči in se dogovori, so fleksibilni.
Pa kje dobite vse te spletne trgovine a ste iz kitajske ali enostavno ne znate pri nas poiskati? Jaz zadnjih 10 let vsako jebeno gumo kupim pri Gumaxu, če misliš da je kje ceneje pa pokliči in se dogovori, so fleksibilni.
Se mi zdi da sem jo videl pri Živicu na zalogi..Evo, na hitro rabim 1 komad goodyear ultragrip 9+ dimenzija 205/60/r16 92h. Baba urezala praktično novo gumo in bi zamenjal samo to urezano.
Lokalni vulkanizerji se samo smejijo, da je pred aprilom ne bom videl, trgovci na netu pravijo "enkrat marca", kar pomeni isto kot "enkrat aprila" ali "jeseni", "na zalogi" je pa samo pri teh sumljivih romunih ala gume-direkt na netu.
Kaj naj zdaj, kupim pri romunu ali naj montiram letne in počakam na jesen, da bom kupil 2 novi gumi, ker bo šel model ven?
bartog bo drag