Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Jaz Contiju zamerim samo obrabo po robovih, mogoce tudi trde 3 oziroma 4 leto. Pa ne prevec o optiki in premalo napumpanih gumah. Ker v 20 letih voznje so bile to edine gume ki so se pobrale po robovih, in na tistem avtu imam sedaj ze kak 5 set gum ker bo z njim pocasi 200kk prevozenih pri hisi. Pa nobenih tum ni tako po robu pobralo (po obeh robovih)Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Še zmeraj bolje kot Continental, ki so po sezoni in pol postale trde, stopničaste... Skratka neuporabne.
Stoonic pa nisem opazil. Za emocijo pa je nexen pol cenejsi od premium gum in.... Je mogoce bolje se voziti z 3 leti starimi nexen kot pa 6 leti starimi premium. Sedaj imam 5 let stare premium, na dezju bo jajbrz postalo zabavno se mi zdi.
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Sem jih imel na svojem GrandScenicu, 4 sezone. Za ta denar zelo dobre gume, tako na suhem kot v dežju. Profila je bilo še za 5 sezono, so pa že popuščale (oprijem v mokrem ni bil več zelo dober ampak samo povprečen). Prevoženih nekje 40.000 km z njimi.
Imam jih od cca. 1.10.2015, imel sem jih tudi čez zimo. Se pravi sem naredil z njimi cca. ¸14.000 km. Sprednje je obrabilo cca. 1,5 mm, zadnjim se obraba ne vidi. Sem jih prejšnji teden premenjal spredaj - zadaj. Po videnem sodeč bi lahko z njimi naredil 40-50 000 km.Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Prosim za porocilo ko bos lahko priblizno ocenil obrabo. Ter na kaksnem avtu v kaksni dimenziji.
Me zanima primerjava s kaksno uniroyal Rain sport. Iscem neko allseason gumo(majhna letna kilometrina) , s katero se ne bi vozil po velikem snegu (imam za ta namen drigi avto pri hisi ki bo ustrezno obut).
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Če smem izkoristit temo, priznam nisem vse bral, ker zadnje čase ni časa;
235 45 r18, kaj je best buy? Best buy in ne The Best .
TNX
Se strinjam s predhodnikom - Fulda. Ali pa recimo Kumho.