Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
(seveda njegove krsitve niso krsitve - ker on pac vozi varno)
So kržitve, ma nimajo nobene veze v varnostjo, a štekaš. Najdi mi v posnetkih, da koga ogrožam, čeprav ne vozim po CPP. Ajde, smart ass. Ti pa kasiraš tam, kjer nima z varnostjo nobene veze. To si vi policaji, ministrstvo, kratkoručniki ne znate dopovedat. Znate pa po TV dajat neke WTF statistike, katerim upam, da verjamejo samo še ateji in mamice pred TV-ji, da opravičite dvig kazni. Prejšni vikend je pa bilo kar je bilo. Specijalc posekal ovinek in snel motorista. Najbrž je vozil po omejitvah.In to kar imam jaz posneto, bi vsem pobral izpite, ker ogrožajo folk. A veš. Ogrožajo. Ločiš ti med ogrožanjem in kršitvino, ki nimajo nobene veze z varnostjo. Verjamem, da ločiš, samo si napihnjej iz Tacna.
KAj naj jaz, ce ti ne razumes kar sem s svojo trditvijo povedal.
Tudi tisti, ki je snel motorista je varno (kot ti) sekal ovinke do takrat. Enkrat je pa nekoga snel in to ni bilo varno. Saj tudi po AC se je varno 250 peljat dokler ne pride do necesa nepredvidenega. Sem mnenja, da ce bi se ene 5 ljudi na tvoji dnevni relaciji opremili s kamero, bi se tudi ti veckrat znasel na podobnih psonetkih sekanja ovinkov. Samo ti bi nam razlozil da je bilo varno.
Tudi vsi ki jih ti posnames kako sekajo, so mnenja da je to varno. Seveda se motijo (ker te ogrozajo). In to je point omejitev in predpisov. Vsakdo od nas ima lahko subjektivno oceno kaj je varno in kaj ni. Zato imamo predpise, ki naj bi zagotovili to, da je neka stvar varna ce se drzimo omejitve ki jo zakon postavi.
Kaj delam jaz in kje kasiram oz karkoli po tvoje ze pocnem, ti nimas pojma. Zato svojo domilijo uporabljaj za primere, ko bos alterjevcem razlagal kako varen voznik si (ne trdim da nisi, samo pateticno se mi zdi to stalno poudarjanje da si), kaj jaz delam pa naj te ne skrbi.