Tema o novih prometnih zakonih

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.132
6.944
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
(seveda njegove krsitve niso krsitve - ker on pac vozi varno)

So kržitve, ma nimajo nobene veze v varnostjo, a štekaš. Najdi mi v posnetkih, da koga ogrožam, čeprav ne vozim po CPP. Ajde, smart ass. Ti pa kasiraš tam, kjer nima z varnostjo nobene veze. To si vi policaji, ministrstvo, kratkoručniki ne znate dopovedat. Znate pa po TV dajat neke WTF statistike, katerim upam, da verjamejo samo še ateji in mamice pred TV-ji, da opravičite dvig kazni. Prejšni vikend je pa bilo kar je bilo. Specijalc posekal ovinek in snel motorista. Najbrž je vozil po omejitvah.
bonk.gif
In to kar imam jaz posneto, bi vsem pobral izpite, ker ogrožajo folk. A veš. Ogrožajo. Ločiš ti med ogrožanjem in kršitvino, ki nimajo nobene veze z varnostjo. Verjamem, da ločiš, samo si napihnjej iz Tacna.

KAj naj jaz, ce ti ne razumes kar sem s svojo trditvijo povedal.

Tudi tisti, ki je snel motorista je varno (kot ti) sekal ovinke do takrat. Enkrat je pa nekoga snel in to ni bilo varno. Saj tudi po AC se je varno 250 peljat dokler ne pride do necesa nepredvidenega. Sem mnenja, da ce bi se ene 5 ljudi na tvoji dnevni relaciji opremili s kamero, bi se tudi ti veckrat znasel na podobnih psonetkih sekanja ovinkov. Samo ti bi nam razlozil da je bilo varno.

Tudi vsi ki jih ti posnames kako sekajo, so mnenja da je to varno. Seveda se motijo (ker te ogrozajo). In to je point omejitev in predpisov. Vsakdo od nas ima lahko subjektivno oceno kaj je varno in kaj ni. Zato imamo predpise, ki naj bi zagotovili to, da je neka stvar varna ce se drzimo omejitve ki jo zakon postavi.

Kaj delam jaz in kje kasiram oz karkoli po tvoje ze pocnem, ti nimas pojma. Zato svojo domilijo uporabljaj za primere, ko bos alterjevcem razlagal kako varen voznik si (ne trdim da nisi, samo pateticno se mi zdi to stalno poudarjanje da si), kaj jaz delam pa naj te ne skrbi.

sass

Guru
1. sep 2007
5.201
845
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:

So kržitve, ma nimajo nobene veze v varnostjo, a štekaš. Najdi mi v posnetkih, da koga ogrožam, čeprav ne vozim po CPP.
najprej mi na pamet pade tisti posnetek, ko si šel kolesarja prehitevat v desnem ovinku. aja, samo tisti ne šteje, ker tam (recimo) nisi prekršil CPP

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.099
44
48
tam je on videl v prihodnost in je tako vedel da mu nihče ne bo pripeljal nasproti. Mater nič ne veš...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.635
15.687
113
ksz...

včeraj se peljem v MB, ker je bilo čist prevroče in ker sem imel časa na pretek sem po AC cruisal s hitrostjo 120km/h in bil večino časa na prehitevalnem pasu zaradi še počasnejših vozil na voznem pasu... wtf? kaj se to dogaja s folkom? če bi vozil cca. 140 in več bi bil glede na večino že samomorilski metek, svašta....

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Danes na poti v službo (.press)

Merdeces se čudno vleče po sredinski črti.
A je ženska?
A telefonira?
Nope.

Psa ima v naročju.
No comment.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.320
10.618
113
veš kaj moraš taki, vzporedno zapeljat pa proti njej, potem se odpelješ njo pa pesa pa naj zlagajo potem po AC.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik kamela213 pravi:
tam je on videl v prihodnost in je tako vedel da mu nihče ne bo pripeljal nasproti. Mater nič ne veš...

S temi stavki jaz srčno upam, da ste jih napisali samo zato, da greste kontra, ker če ne WTF. Mogoče sva se že v real life-u kje zaklukala, mogoče si jih dobil kje po riti od starga bosanca, mogoče si celo moj bivši dolarček, prek LCD-ja se pa ne ve kdo si.
smirk-1.gif
Tam je cesta široka v ***** materno. Prehiteval po omejitvah in do sredinske črte je manjkalo še veliko. Kaj je z vami narobe ljudje? To ne napišem da opravičujem svoje dejanje, kot zelo radi napišete. Ko boš naredil izpit in dobil orožje v roke, se ti bo stvar skristalizirala. Se pa strinjam z vami, da če bi počilo bi mi bilo sedaj močno žal, da sem prehiteval po omejitvah, na svojem pasu in je bilo do sredinske črte še veliko. Sej to, da majo s to punco tudi drugi probleme itak nima veze in nisem edini v naših krajih.

Sem pa dobil še eno šolo, vsekakor, katera me, HVALABOGU, ni nič stala
zmaga.gif

Pa s kakšnimi ljudmi si jaz delim cesto, to sem se že večkrat vprašal. Ma se tolažim s tem, da vam je cilj samo, da greste kontra in v kruti realnosti ne razmišlajte tako.
wink-1.gif

Citat:
Uporabnik Matey pravi:
če bi vozil cca. 140 in več bi bil glede na večino že samomorilski metek, svašta....
Prjatu, kako lahko sploh pomisliš na številko 140.
shocked-1.gif
Itak hitrost ubija.

Nazadnje urejeno:

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Da ne bom vsak dan pisal: Skoz se še dogajajo kršitve, novim "boljšim" zakonom navkljub.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Omejitev je 60, razen na CP Pesnica (od teh tavelikih). To je potrdilo tudi sodišče. Konec debate o tem.

Ok, samo vseeno je treba ljudem povedati da to ne pomeni da kljub temu nebodo dobili kazni od nevednih policajev in da se bo treba v takem primeru, pritozit. Pac niso vsi vestni pisanja pritozb.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Vožnja kontra po enosmerni ulici, manj kot 100 metrov od policijske postaje, včeraj.
OK, zdaj pa sem res končal.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Vožnja kontra po enosmerni ulici, manj kot 100 metrov od policijske postaje, včeraj.
Nekej tacga sm tud jest predvčerajšnjim zagrešil, ampak sm prej dobro pogledal, da ni bilo policaja kje blizu.

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
KSZ

Danes mi je znanec polnil glavo z izjavo, da ti lahko policist ZASEŽE avto takoj na kraju, kjer te je dobil (kasneje ti ga država ODVZAME), če recimo voziš brez vozniškega izpita...

Kdo ve kako je res s tem po tem novem zakonu?
Hvala
roza.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.487
9.787
113
40
MB
Citat:
Uporabnik stein pravi:

če misliš pri zaporih v mb, ja se to dogaja dnevno, je spremenjen prometni režim že ene pol leta pa eni še kr veselo v napačno smer
grin1.gif

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
650
8
18
50
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
KSZ

Danes mi je znanec polnil glavo z izjavo, da ti lahko policist ZASEŽE avto takoj na kraju, kjer te je dobil (kasneje ti ga država ODVZAME), če recimo voziš brez vozniškega izpita...

Hvala
roza.gif
Ja, ti ga lahko odvzame,ampak ne če si ga pozabil doma, temveč če voziš brez veljavnega vozniškega dovoljenja

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
Citat:
Uporabnik stein pravi:

je spremenjen prometni režim že ene pol leta pa eni še kr veselo v napačno smer

Eni bi rabli macolo v glavo namesto rdecega znaka, pa se takrat dvomim, da bi skuzli kaj pomeni. Nazaj na CPP!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.487
9.787
113
40
MB
ne, če pa pravim ko mamo tolko mestnih redarjev en bi stal v križišču z kalašnikom pa kdo zapelje v nasprotno smer mu spusti šus, isto bi šlo na turbo krožišču tam za ep pa bolnico, tam bi pač dva kempala na sredini pa strelala one ko ne dajo žmigavca
cheer.gif

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.180
1.193
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
Citat:
Uporabnik pumaX pravi:
KSZ

Hvala
roza.gif
Ja, ti ga lahko odvzame,ampak ne če si ga pozabil doma, temveč če voziš brez veljavnega vozniškega dovoljenja

O tem, kaj se z vozilom po zasegu zgodi, pa kasneje odloči sofdnik (na podlagi vseh okoliščin) ...