TELEMACH - Cisco DVR HD 8398DVB

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Res deluje. Hvala. Pa seveda delati to na sprejemniku in ne na daljincu.

Lp

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Zadeva deluje sedaj tudi pri meni, zanima me ali je možno dati osnovni meni nazaj iz angleškega jezika na slovenskega.

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Zdravo!

Tudi jaz nisem rabil nič delati.

Sicer pa ni videti kaj novega, disk pa se še vedno vklopi na standby-u.

Lp,

misi

Pripravnik
18. sep 2008
42
0
6
In še zmeraj se po treh urah "nepritiskanja" samodejno ugasne
confused-1.gif

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Da zopet malo aktiviram navedeni post in navedem kaj ne dela na omenjenem Ciscotu (vsaj pri meni): danes (20.06.2010) je bil EPG (TV Guide) za HBO prazen, prav tako še vedno nekaj praska po disku, ko je aparat na standbyu. Zadevo mi drugače posname v redu tudi RTV SLO HD zaenkrat deluje.

lorenz

Zelenc'
22. nov 2007
7
0
1
Imam tezave z omenjenim CISCO DVR HD 8398DVB snemalnikom in PANASONIC plazmo TH-37PX80EA pri preklopu kanalov se vedno prvo pojavi 1/2 sec crno ozadje z Cisco menuji, potem kakih 200 msec utripne slika, 100 msec crno in sele potem ziva slika.
V glavnem bliskanje je zelo motece pri pregledu programa. Problem je samo preko HDMI izhoda, preko komponetnega izhoda deluje normalno, vendar pa kvaliteta ni tako dobra kot HDMI.
Po vseh preizkusih, meritvah serviserjev in menjavah sem prisel do zakljucka da CISCO DVR HD 8398DVB in PANASONIC TV TH-37PX80EA ne sodelujeta najboljse (nimata se rada).
Ce na Ciscotov snemalnik prikljucim drugo TV (Philips LCD ali LG HDMI monitor) tega problema ni. V bistvu bi zdaj rekel da je problem na PANASONIC plazma TV-ju, vendar pa ce na PANASONICA prikljucim racunalnik 720p rezolucije ali pa DVD player tega problema ni. Tudi do zdaj sem imel na ta TV prikljucen DVB-C tuner TECHNOTREND tt micro c320 hdmi (720p ali 1080i) in pri preklopu kanalov v dobrem letu slika ni blinknila niti enkrat. Zgleda da se moja plazma in ta Cisco ne ujameta najboljse.
Ima kdo se podobne probleme ali kaksno idejo za resitev ?

eagleman

Zelenc'
18. feb 2010
26
0
1
Maribor
Težave s ciscotom imamo več ali manj vsi, nekateri večje, nekateri manjše. A se tebi to dogaja pri preklopu HD kanalov ali pri vseh kanalih? Jaz mam enak problem, ki si ga omenil s preklopom na HD kanal. Mam pa LG lcd 32LG5700, starejši model, ki še nima dvb-c

lorenz

Zelenc'
22. nov 2007
7
0
1
Jaz imam ta problem pri preklopu vseh kanalov, HD in normalnih ampak samo na HDMI povezavi.
Preko komponentnega kabla pa normalno preklaplaplja kanale, vendar pa tukaj kvaliteta ni tako dobra kot preko HDMI.

KingJofre

Pripravnik
12. sep 2008
32
0
6
Sem objavil isto že v temo o Telemachu, ampak je tole bolj primerna tema za to. Se opravičujem za dvojno objavo.

Zakaj mi snemalnik noče snemat?!

Želim posnet oddajo na NGC, pritsnem rdeč gumb za snemanje, nastavim da snema eno uro, pa nič ne posname:? Ponavadi gori rdeča lučka, ko snema, sedaj pa ni nič. In to se dogaja odkar sem namestil nov firmware pred nekaj dnevi. Ima še kdo podobne težave?

eagleman

Zelenc'
18. feb 2010
26
0
1
Maribor
Da malo osvežim temo:
torej, se ve kaj novega glede ciscotov, ker še vedno ne dela zadeva??
- Če nastavim vnaprej kaj naj posname včasih posname včasih ne,
- vsake toliko časa zmrzne vse skupaj,
- odzivnost izjemno počasna - sploh pri HD kanalih predn se slika prikaže,
- razvrščanje kanalov je tut trapasto da bolj ne more bit.

kaki predlogi?

LP

eagleman

Zelenc'
18. feb 2010
26
0
1
Maribor
Da nebi zašli iz teme pogovora predlagam, da se odpre tema za alternativne DVB-C sprejemnike, če je zanimanje za to, kar mislim da vsekakor je glede na Cisco wunder škatle