Imam tezave z omenjenim CISCO DVR HD 8398DVB snemalnikom in PANASONIC plazmo TH-37PX80EA pri preklopu kanalov se vedno prvo pojavi 1/2 sec crno ozadje z Cisco menuji, potem kakih 200 msec utripne slika, 100 msec crno in sele potem ziva slika.
V glavnem bliskanje je zelo motece pri pregledu programa. Problem je samo preko HDMI izhoda, preko komponetnega izhoda deluje normalno, vendar pa kvaliteta ni tako dobra kot HDMI.
Po vseh preizkusih, meritvah serviserjev in menjavah sem prisel do zakljucka da CISCO DVR HD 8398DVB in PANASONIC TV TH-37PX80EA ne sodelujeta najboljse (nimata se rada).
Ce na Ciscotov snemalnik prikljucim drugo TV (Philips LCD ali LG HDMI monitor) tega problema ni. V bistvu bi zdaj rekel da je problem na PANASONIC plazma TV-ju, vendar pa ce na PANASONICA prikljucim racunalnik 720p rezolucije ali pa DVD player tega problema ni. Tudi do zdaj sem imel na ta TV prikljucen DVB-C tuner TECHNOTREND tt micro c320 hdmi (720p ali 1080i) in pri preklopu kanalov v dobrem letu slika ni blinknila niti enkrat. Zgleda da se moja plazma in ta Cisco ne ujameta najboljse.
Ima kdo se podobne probleme ali kaksno idejo za resitev ?