TELEMACH - Cisco DVR HD 8398DVB

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ja je zanimivo. Danes imajo probleme se kar izklaplja, ne del asploh, pravijo da že rešujejo. Kar je pa snemanje,tam ko piše trajanje veš da moraš napisat to minute ne pa konec snemanja?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Novi programi so se dodali in Cisco HD DVR nekaj serje zaradi nove tabele programov. Cisco obveščen, rešujejo :].

KingJofre

Pripravnik
12. sep 2008
32
0
6
Enak problem pri meni... sploh se ne prižge oz. gre takoj v standby sam od sebe, čeprav je dopoldne in pa zgodaj popoldne deloval normalno.. sem pa že pomislil, da je snemalnik šel po gobe, pa vidim, da nimam samo jaz teh problemov.

plexix

Fizikalc
10. sep 2007
907
153
43
Zdravo!

To glih ni za :] oz je bolj za
frown-1.gif

Že lep čas samo pišete se rešuje, kdaj pa bodo rezultati?

Pa lep pozdrav!

Lp,

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Žal se ne ve. Cisco rešuje ta problem
frown-1.gif
. Je pa zadeva urgentna, tako da upam da ZELO KMALU.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
kot kaž to ni mali problem ampak nekaj resnega da žed 16ure naprej se odpravlja napaka

Nazadnje urejeno:

Tufy

Zelenc'
25. mar 2010
29
0
1
Kdo bi si mislil, da se nam bo še kolcalo po Handan-ih...

Mimogrede, na sci-fi programu je privzeti jezik polski, ES 1 & 2 HD pa mi iz neznanega razloga štekata na Cisco HD sprejemniku (ne snemalniku).

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
sedaj bi pa lahko kaj počasi porihtali ciscota HD snemalnik ker bodo doma čisto znoreli pa jaz bom mel malo mira se bo gsm malo ohladil
se že ve kdaj bo to porihtano
či ima kdo kakšne informacije naj napiše da javim domav da bom imel saj malo mira

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
ksz...

Pri telemachu se že od nekdaj samo obljublja in sadi rožice, realnost je pa bolj boga.
smirk-1.gif

Telemachovci bi si lahko že 1x dopovedali, da nam uporabnikom ni za 1000 novih "vsebin", če niti HD sprejemnika/snemalnika ne znajo porihtat. Od včeraj naprej ne morem gledat TV-ja...aja, lahko pa igram igrice. Aja sej res, ne morem jih ker se snemalnik ne prižge!
uf-1.gif

"Cisco rešuje zadevo". Če prepostavimo, da to ni njihov izgovor, mi ni jasno, kako z njimi sploh poslujejo? Vsaka resna firma bi take šalabajzerje že zdavnaj poslala v moški spolni organ in našla druge dobavitelje.
10.gif

OldSkul

gps navigator
20. jul 2007
1.866
12
38
me zanima kako so lahko sploh odobrili ta šrot??? Sramota za Cisco in Telemach, da so dovolili, da takle polizdelek pristane med uporabniki.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
klical kolega na telemach in odgovor kdaj bo cisco hd snemalnik možno ponovno uporabljat mogoče danes mogoče jutri
in to je odgovor

KingJofre

Pripravnik
12. sep 2008
32
0
6
In poleg vsega še nobenega sporočila za javnost.. nič.. res sramota.. počasi mi je res že žal, da sem uamenjal Handan snemalnik.. ni bil HD, ampak je pa vsaj deloval.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
malo so že napredovali pride do ure ko ga pa prižgeš se pa oonovno restarta tak so mi sporočili od doma ker so se že veselili ampak prehitro

mogoč pa bo res še danes

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik OldSkul pravi:
me zanima kako so lahko sploh odobrili ta šrot??? Sramota za Cisco in Telemach, da so dovolili, da takle polizdelek pristane med uporabniki.
Zato pa je pri Telemachu. Če bi ga dali na kakšno resno tržišče, bi jim jih v glavo zmetali, jih javno linčali in na kol nabili, pri nas pa jamBrajo po forumih, namesto, sa bi šli bajto v luft spravit. Klinc, tukaj bodo stestirali, vse popravili in dali še drugam, nniso bebci.

Tufy

Zelenc'
25. mar 2010
29
0
1
Običajen HD sprejemnik - Cisco Z4398DVB

Še ena (ko bi le bila edina!) prednost Handan-ov je, da imajo precej bolj jasne nazive (5000, 6000, 7000) in ne iz lufta potegnjene kode.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
kot kaže CIsco HD snemalniki še nebodo danes delovali
to pa je že zdaj počasi dovol da več kot 24ur ne moraš gledat digitalne televizje za koga potem plačujem 70€ mesečno