TELEMACH - Cisco DVR HD 8398DVB

KingJofre

Pripravnik
12. sep 2008
32
0
6
Resnično me zanima kako so takšne snemalnike sploh poslali na trg.. a se res delajo norca iz nas? Tukaj ni izgovorov. Če so vedeli za vse te težave in so jih vseeno poslali na trg, so nesposobni... če pa niso testirali snemalnikov in niso vedeli za napake, so pa še bolj nesposobni. To je res samo pri nas možno.. očitno smo poskusni zajčki.. sramota za Telemach in pa Cisco.. sploh ne vem kateri so bolj nesposobni.. ne eni ne drugi si ne bi smeli privoščiti takšne blamaže.

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Tudi meni ne dela ob vklopu se po krajšem času samodejno izklopi in konec. Kot mesec nazaj bomo tudi tokrat verjetno dobili za nedelovanje snemalnika neobračunano najemnino na računih. Je pa res že skrajni čas da se zadeva porihta.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
ja je res že čas da porihtajo če ne pa naj javijo kaj se dogaja in kdaj se lahko pričakuje normalno delovanje Ciscota
ne pa da ne javijo ničesar

KingJofre

Pripravnik
12. sep 2008
32
0
6
Popoldne je nekaj časa na njihovi strani bilo obvestilo o motnjah na digitalni TV, ampak niso bili omenjeni Cisco HD snemalniki... so pa kmalu to obvestilo umaknili. Zgleda, sa smo jim uporabniki zadnja skrb.. žalostno in sramotno. Je pa verjetno res tudi to, da smo lastniki HD snemalnika v manjšini, ostalim pa TV deluje normalno. Če bi vsi imeli problem, bi bilo verjetno drugače, saj bi se več uporabnikov pritoževalo. Seveda pa to ni nikakršen izgovor, da se tole vleče in da ni nobenega obvestila o tem kaj se sploh dogaja. Res sramota za Telemach, da si kaj takšnega privoščijo.. niti ne gre toliko za okvaro (morda je res kaj hudega in se ne da hitro to popravit), ampak odnos do uporabnikov je pa katastrofa.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
mi uporabniki kateri imamo CISCO HD snemalnik plačujemo tak najvišje naročnine in imamo tudi največ problemov smo pa jim tudi zadnja briga.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Se mi zdi da nas ni malo ker sem jaz danes klical pa sem 19 minut čakal. Pa ne vedo kdaj bodo problem rešili.

Tufy

Zelenc'
25. mar 2010
29
0
1
To ni edina težava.
smile-1.gif

Na nekaterih SD in vseh HD programih se pojavljajo kocke (motnje, šum). Ker na televizorju piše, da je signal "high" sklepam, da je problem pri Telemachu...

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Ma zatika se že dva dni slika.

Samo še kdo naj mi pljuva čez t-2.

imel Siol- povezava padla večkrat na dan, na telemachu je analogna dokaj dobro delala, razen tega da slika ni bila lih neke dobre kvalitete, vzamemo digitalno telemach- katastrofa od vmesnika, bolj češkega še nisem videl, preklapljanje počasno, EPG dela ne dela dela....

Drugje imamo t-2 slika super, vmesnik spodobno hiter, prijeten za uporabo, internet mi pa v 5 letih ni niti 1x dol padel!!!

Tufy

Zelenc'
25. mar 2010
29
0
1
Me prav zanima, kako namerava Telemach vzpostaviti VoD na tehle "čudežnih" Cisko škatlah, ko pa jim niti digitalna tv ne deluje normalno! Da EPG-ja sploh ne omenjam!

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Izpad digitalne televizije 06. 05. 2010 splošno

Spoštovani naročniki!

Trenutno zaradi težav v sistemu prihaja do motenj v delovanju digitalne televizije.

Motnje se odražajo v prekinjanju in zmrzovanju slike.

Za nevšečnosti se vam opravičujemo in se trudimo napako odpraviti v najkrajšem možnem času.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
to je od danes tam okrog 12ure prišlo na njihovo stran
dela pa samo nena kateri imamo CISCO HD snemalnike
HANDAN 6000 dela tu pa tam kaj zašteka CISCO pa sploh ne dela

Pikec

Pripravnik
30. jan 2010
307
0
16
Jaz nimam Cisco HD snemalnka, imam Conax modul in kartico, pa mi kocka na Scifi programu.
Handan pa tu in tam zakocka.

Nazadnje urejeno:

EFX

Pripravnik
13. nov 2007
91
1
8
Tisti, ki imamo Cisco HD snemalnik, imamo samo eno kocko - tako veliko črno, pa čez cel TV ekran je
10.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Citat:
Uporabnik BureKm pravi:
GSMobil in mmx pa po dolgem času kar tiho... naključje?
Kaj za hudiča pa naj napišem? Da sem razočaran nad Ciscom? To sem že večkrat povedal. So pa napako odkrili in po zadnjih podatkih gre nov fw danes v sistem.