TELEMACH - Cisco DVR HD 8398DVB

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
Cisco HD snemalnik ne snema stalno
po nadgradnji se je pojavila napaka da ko imam nastavljen čas za snemanje da ne snema.
prej je zadeva delovala na EPG in na ročno nastavljen čas sedaj pa kako se mu zazdi.
ima kdo kaj več informacij kako odpravit napako ali se že kaj dela na odpravi napake

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
po nadgradnji se je pojavila napaka da ko imam nastavljen čas za snemanje da ne snema.
prej je zadeva delovala na EPG in na ročno nastavljen čas sedaj pa kako se mu zazdi.
ima kdo kaj več informacij kako odpravit napako ali se že kaj dela na odpravi napake

Včeraj sem nadgradil Cisco HD snemalnik in tudi meni se je pojavila ista napaka, po EPG-ju mi ne snema več, prav tako tudi ne preko ročne nastavitve snemanja - zadevo zaznal pri snemanju HBO programa. Pred nadgradnjo ni bilo problemov z navedenim.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
Cisco HD snemalnik še ena napaka po nadgradnji.
če se posti nekaj časa na enem kanalu začne cisco hd snemat ta program da lahko pogledaš še enkrat ali pa se pomakneš nazaj po posnetku če si zamudil kaj.
sedaj pa je po nadgradnji če to funkcijo uporabi prilšlo do napake.
pustim nekaj časa na kanalu v ozadju se tak snema potem pa hočem moju nekaj pokazat in se hočem nazaj pomaknit po posnetku in glej ga se Cisco HD restarta.
mislim da ta nadgradnja ni prinesla nič kaj dobreg.
opažam vedno kaj novega ne da ne snema po EPGju sedaj se še restarta če hočeš pokazat še enkrat posnetek ki ga snema avtomatsko.
Cisco naj malo pogleda kakšnje nadgradnje dela in jih naj prej stestirajo predno jih dajo v javnost.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
Citat:
Uporabnik nightfire pravi:
nightfire: Cisco obveščen, hvala.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.514
6
38
nightfire: iz Cisca so javili, da z zadnjim popravkom ne bi smel imeti težav, ki jih navajaš. So stestirali in baje deluje brez problema. Mi javiš prosim kateri jezik imaš nastavljen in/ali se to dogaja na vseh programih ali le na določenih? Če, na katerih? Najlepša hvala.

Nazadnje urejeno:

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
nightfire: iz Cisca so javili, da z zadnjim popravkom ne bi smel imeti težav, ki jih navajaš. So stestirali in baje deluje brez problema. Mi javiš prosim kateri jezik imaš nastavljen in/ali se to dogaja na vseh programih ali le na določenih? Če, na katerih? Najlepša hvala.

Da se oglasim še jaz: nastavljeno imam slovenščino, EPG zanesljivo NE deluje pri HBO programu. Ročne nastavitve snemanja pa enkrat ne delujejo in drugič sped delujejo - HBO.

balts

Pripravnik
1. sep 2009
166
0
16
A informacijo o oddaji / filmu, ki jo kar odreže mislijo poštimat?
Časovna premica tudi nebi bila slaba.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:

jezik je slo včeraj se je to zgodilo na RTL kanalu.
sedaj sem probal na večih kanalih pa tudi dela.
možno je ker sem včeraj snemal na RTL2 gledal RTL in hotel nazaj pomaknit posnetek na RTLju in se je restartal.

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Včeraj sem opazil, da mi na Ciscotu gori zelena lučka, levo od ure (dve puščici), kar v navodilih piše povezava z modemom. Zadeva mi prej ni svetila, uporabljam pa samo kabelsko in digitalno TV brez interneta. Kaj to pomeni.

zlom4808

Zelenc'
5. maj 2010
23
0
1
Pa tole s tem Ciskotom je pa že prav svinjarija. Od februarja nas že šponajo, da bo pa bo pa bo, pa še danes razen lepih slik ne dela nič kot bi moralo. Pred nekaj dnevi sem pri tastu zmontiral Siol box. Pa to je res milina. Vse je enostavno z majhnim daljincem in pol manj gumbov. Dela BP, kot stari Handanovi snemalniki, kateri sedaj ležijo nekje v skladišču in se prašijo, namesto da bi nam jih dali nazaj, dokler tole Ciskotovo sranje ne spravijo v red. Odkar imam tale Ciscotov DVR, še nisem pogledal enega posnetka v miru. To vse nekaj šteka in zmrzuje. Pri meni je bil tudi že tehnik , ki je rekel, da mu je vse znano, saj ima iste težave doma. Položnice pa kar hodijo, pa zraven še kakšne dodatne ponudbe, na eni pa še nisem zasledil kakšnega opravičila ali obvestila kdaj bo drugača. Kolikor vem je to najslabši digitalni snemalnik vseh ponudnikov v naši državi. Razumem, da se nekdo zmoti, da pa to traja tako dolgo, in nihče nič ne ukrene je pa preveč. Nikakor ne morem razumeti, kako da nočejo vrniti Handanovega snemalnika potem pa bi težavo v miru rešili. Bilo bi veliko manj slabe volje. Ko pošljem mail na info glede težav z snemalnikom, pa dobim odgovor, da naj jim prosim napišem kaj ni vredu. Res sem jim poslal, vendar pa sploh ni bilo več odgovora. Vse skupaj deluje tako, kot da bi vse skrivali pred javnostjo. No saj ni čudno, to je zares sramota.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
Cisco HD snemalnik in ne tekoča slika ter prehitevanje ali pa zaostajanje zvoka
te zadeve se kar pogosteje ponavlajo
še ima kdo podobne probleme

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Ali si je možno preko Cisco DVR HD 8398DVB ponovno ogledati oddajo, ki sem jo zamudil npr. 2 dni nazaj in jo nisem posnel na disk in če je možno, kako.

nightfire

Pripravnik
4. sep 2007
857
0
16
MB
tega pa ni možno
če nisi posnel ne gre gledat
razen tekoče stvari katere gledaš pa da si zamodil par minut je pa bil Cisco vkloplen in na kanalu kje je oddaja , takrat se lahko polmkneš nazaj na začetek oddaje ali pa jo posnameš