Pa tole s tem Ciskotom je pa že prav svinjarija. Od februarja nas že šponajo, da bo pa bo pa bo, pa še danes razen lepih slik ne dela nič kot bi moralo. Pred nekaj dnevi sem pri tastu zmontiral Siol box. Pa to je res milina. Vse je enostavno z majhnim daljincem in pol manj gumbov. Dela BP, kot stari Handanovi snemalniki, kateri sedaj ležijo nekje v skladišču in se prašijo, namesto da bi nam jih dali nazaj, dokler tole Ciskotovo sranje ne spravijo v red. Odkar imam tale Ciscotov DVR, še nisem pogledal enega posnetka v miru. To vse nekaj šteka in zmrzuje. Pri meni je bil tudi že tehnik , ki je rekel, da mu je vse znano, saj ima iste težave doma. Položnice pa kar hodijo, pa zraven še kakšne dodatne ponudbe, na eni pa še nisem zasledil kakšnega opravičila ali obvestila kdaj bo drugača. Kolikor vem je to najslabši digitalni snemalnik vseh ponudnikov v naši državi. Razumem, da se nekdo zmoti, da pa to traja tako dolgo, in nihče nič ne ukrene je pa preveč. Nikakor ne morem razumeti, kako da nočejo vrniti Handanovega snemalnika potem pa bi težavo v miru rešili. Bilo bi veliko manj slabe volje. Ko pošljem mail na info glede težav z snemalnikom, pa dobim odgovor, da naj jim prosim napišem kaj ni vredu. Res sem jim poslal, vendar pa sploh ni bilo več odgovora. Vse skupaj deluje tako, kot da bi vse skrivali pred javnostjo. No saj ni čudno, to je zares sramota.