TELEMACH - Cisco DVR HD 8398DVB

zlom4808

Zelenc'
5. maj 2010
23
0
1
Ja če bi delal. Na tak način, kot ga opisuje nightfire sem sinoči hotel posneti big brther - ja, pa je bilo namesto ene ure posnetega samo 16 minut. Sej je škoda še kaj dodat.

mrxjs

Pripravnik
14. okt 2007
105
0
16
Mene bolj zanima kako spraviš posnetke ven iz tega prekletega Cisca?

Jaz sem bolj pogumne sorte, pa sem tudi že odprl škatlo in disk priklopil na comp.
Disk je bil sicer zazna, a ni bila vidna nobena particija (ne win, ne linux/unix). Možno je, da je disk šifriran, ali pa je v uporabi kak Ciscov datotečni sistem.

Čez disk sem pognal tudi R-Studio, ta je sicer našel nekaj ogromnih datotek (zasedenost mojega diska je sicer ca. 10%), ki so presegale tisto kar imam gor.

Če ima kdo še kak nasvet al pa celo ve kako se zadevi streže, se priporočam za vsak info
priden.gif

bizo1295

Zelenc'
27. maj 2013
2
0
1
Mene pa zanima če pri Cisco 4682DVB za snemanje potrebujem njihov disk cisco ali lahko uporabim katerega koli?

imi

Pripravnik
30. sep 2011
264
5
18
Za snemanje lahko uporabiš drugi disk - tudi Telemach ti da zdraven čisto navaden disk znamke TOSHIBA. Sam sem za snemanje uporabljal WD prenosni disk, ker pa sem se naročil na časovne funkcije, so mi zraven naročnine (mesečno 3€) dali 500 GB toshibin disk.

bizo1295

Zelenc'
27. maj 2013
2
0
1
aha hvala sem probal s ključkom in deluje....no sej sem že prej probaval pa vedno k mi je napisalo da je treba s formatirati za uporabo sem pritisnil ne....me pa še zanima če lahko kar posnamem uporabljam disk tudi na računalniku ali morem sedaj imeti ta disk samo za snemanje, ker ko ključek priklopim na računalnik mi ponovo napiše da ga je potrebno formatirati?

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.882
6.961
113
Nekaj je bilo govoric, da bi se zadeva dala "skrekat"...ker je pač vseeno nek univerzalni filesystem samo pač verjetno zaklenjen...ampak zaenkrat še nisem zasledil informacije, da bi se dalo, mogoče "popotnik" kaj več ve.

tagelind

Pripravnik
2. sep 2007
228
0
16
Če maš TV kartico, potem jih preprosto presnameš na TV. Diski so read only, dalje pa se nisem spuščal.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Za tega ne vem kak sistem uporablja, ker ga nimam.
Pri handan 6000 pa dobiš dol z lahkoto
smile-1.gif

Trdi disk vzameš iz handana in ga priklopiš na Pc.
Preneseš si en linux boot CD in ga poženeš in lahko preneseš čisto vse oddaje iz handan diska na Pc
grin1.gif

Mogoče se da pri tem Cisco na isti način prenest na Pc, oziroma videt vsebino diska.