TELEMACH - Cisco DVR HD 8398DVB

eagleman

Zelenc'
18. feb 2010
26
0
1
Maribor
A ve kdo kako se posodabljajo programi na omenjenm sprejemniku, če se kakšen novi program doda, a se samodejno prikaže?
Ker namreč nima nekega iskalnika programov ta sprejemnik.

balts

Pripravnik
1. sep 2009
166
0
16
Ampak če se ne motim to velja iz standby zagona? Torej je potrebno Ciscota na vsake tolko popolnoma izključiti iz elektrike in nazaj priključiti?

Hvala

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Pri osnovnem sprejemniku je tak - zakaj bi se mantrali in dali funkcijo iskanja v meni, če pa lahko to porihtaš z 5 minutnim isklopom sprejemnika iz el. omrežja
smile-1.gif

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Zakaj moram venomer in venomer na kodiranih programih (HBO,HBO Comedy, xxx programi) odtipkavati kodo za odklepanje programa (4321), kar je zelo moteče. To se mi dogaja tudi ko imam Cisco DVR HD 8398DVB prižgan in se premikam iz enega programa na drug program se mi kodirani zmeraj zaklene. Imam razširjeni paket in promocijsko do 30.06.2010 za HBO in Cinemax programa.

lagunec

Pripravnik
29. jan 2008
422
5
18
Ljubljana
Ali kdo kaj ve kaj je s "praskanjem" po disku ob izklopljenem (standby) položaju v naslovu navedenem Ciscotu. Meni namreč tudi po upgradeu to še vedno dela.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Ideja za novi TV šov: Slovenija ima šalabajzere.

Pa iskreno sožalje vsem prizadetim.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Eno vprašanje: Koda 4321 na našem snemalniku ne deluje. Spreminjali je nismo niti nas ni vprašal za novo kodo. Le napiše da je koda nepravilna. Če naredim povrnitev tovarniških nastavitev se mi zbrišejo tudi razvrščeni programi ali ne? Če kdo pozna odgovor-hvala.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Koda za kaj?Kje rabiš kodo?Imaš določene programe zaklenjene?Ali si zdaj komaj dobil ciscota in še nisi poklivcal na podporo?
Malo več informacij moraš dat,če bi rad dobil pomoč.
Če greš na tovarniške nastavitve se ti nič ne izbriše,ker ti programsko shemo ureja telemach in je dejansko sam ne moreš spreminjat.
Tako da lahko komot narediš tovarniški reset brez straha,da bi ti programi izginli.

http://www.telemach.si/sl/zase...omatske-zascite

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Ciscota smo dobili v petek. Monter je sam poklical na tehnično pomoč. Avtomatsko so zaklenjeni posnetki, ki jih posnamem z Ciscotom (eni ja, eni ne), vsi programi so pa odprti, tudi 18+. Ko želimo tiste programe zaklenit, jih noče (napačna koda 4321) prav tako to napiše pri odklepu posnetega videa. Zanima me, če naredim povrnitev tovarniških nastavitev, ali lahko nastavim novo kodo (oziroma se ponastavi na 4321) brez da bi izgubili nastavljene programe, ki jih imamo po naši želji razvrščene. Hvala za pomoč "popotnik".

Hvala:))

Nazadnje urejeno:

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Nadgradnjo je naredil monter. V navodilih je koda 4321. Ne prime nobena tudi tvoja ne. Če ne bo šlo drugače, bomo jutri poklicali na tehnično pomoč.

eagleman

Zelenc'
18. feb 2010
26
0
1
Maribor
Meni tudi še vedno "šrota" disk po zadnji posodobitvi. Konkretnih popravkov (še) ni bilo, za igre mi pa dol visi če so ali pa jih ni.

tado

Fizikalc
15. maj 2008
2.267
1
36
Smo klicali na tehnično pomoč, pa so brez problema resetirali PIN. In sedaj deluje. Hvala tudi vam za pomoč.

eagleman

Zelenc'
18. feb 2010
26
0
1
Maribor
So na vidiku kakšne nove posodobitve za omenjen snemalnik ?
Namreč dogaja se mi, da občasno zmrzne in ga je potrebno izklopit, pa disk tudi še vedno "šrota" po nepotrebnem na standby.
rolleyes-1.gif

Nazadnje urejeno:

eagleman

Zelenc'
18. feb 2010
26
0
1
Maribor
Tako, jaz sem obupal nad snemalnikom. Bi ga najraje v smeti dal samo bom še potem vseeno mesečno plačeval najemnino.

1: posname praktično nič kar nastavim vnaprej
2: danes še mi ni uspelo da bi ga lahko prižgal, cel čas se mi vgašuje nazaj na stand by

Jutri jim ga nesem nazaj in si raje kupim svoj sprejemnik.