Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
ja vau... pa ti posluj kar z nekom. Mi vedno preverimo dobavitelje pred poslom. Pač se nikakor ne sme zgoditi, da bi prišlo do izpada interneta ali telefona zaradi (likvidnostnih) težav operaterja, saj lahko v tem primeru zapremo firmo in gremo na cesto. Potem žal ugodna cena storitev ne pomaga kaj dosti...Fizičar verjamem, da preživi en dan brez interneta, v podjetju, kjer je poslovanje vezano izključno na internet in telefon pa žal stvar ni več tako preprosta. Skratka, zanima me, kaj se zgodi z naročnikom v primeru stečaja ponudnika storitev?
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
ja vau... pa ti posluj kar z nekom. Mi vedno preverimo dobavitelje pred poslom. Pač se nikakor ne sme zgoditi, da bi prišlo do izpada interneta ali telefona zaradi (likvidnostnih) težav operaterja, saj lahko v tem primeru zapremo firmo in gremo na cesto. Potem žal ugodna cena storitev ne pomaga kaj dosti...Fizičar verjamem, da preživi en dan brez interneta, v podjetju, kjer je poslovanje vezano izključno na internet in telefon pa žal stvar ni več tako preprosta. Skratka, zanima me, kaj se zgodi z naročnikom v primeru stečaja ponudnika storitev?
Kako pa bi komentiral sposobnost poslovanja podjetja, ki mu je v letu 2008 vrednost delnice padala takole:Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
Pred kratkim je bilo namreč javno objavljeno letno poročilo za 2008, kjer revizor izraža dvom, da bo družba sposobna poslovati naprej (vir Ajpes)...
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
Citat:
Uporabnik damek1a pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Kako pa bi komentiral sposobnost poslovanja podjetja, ki mu je v letu 2008 vrednost delnice padala takole:
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Jep. Poznam ljudi, ki so jemali kredite za delnice TSLG po 500 EUR + na delnico. Upsssssss (puščanje balona) ....
Ogo
Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
Ma ste malo nadležni s poslovanjem T2-ja. Edino kar se meni zdi važno je to, da vse normalno dela, če pa kaj crkne pa pride serviser v istem ali v naslednjem dnevu. Pa nisem iz večjega mesta.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi: PS: ne z T1 ne T2 nimam prav nobenih težav, vse dela BP.
Vidim, da spet z zastarelimi podatki operiraš.Citat:
Uporabnik mmx pravi:
KLIK
KLIK
"Na dan 31.12.2008 so kratkoročni dolgovi gospodarske družbe presegli njena kratkoročna sredstva za 5,761 krat. Našteti dejavniki povzročajo dvom, da bo gospodarska družba sposobna nadaljevati poslovanje kot do sedaj".