T-2 vprašanje

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Resno razmišljam o zapustitvi siol-a, ker so arogantni.

Malo sem gledal druge operaterje, in mi telemach ne diši, gledal sem pa T-2 in Amis.

Pred časom so imeli nekaterei naročniki T-2 probleme.

A je to še tako oz. če ni več, kakšen trojček bi dobil na optiki (na netu najdem hitrost interneta do 10/10, zdaj pa imam 20/20 - zakaj ni opcije enake hitrosti)?

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Na T-2 optiki ni nobenih problemov. Ne razumem pa tvojega zadnjega vprašanja.

Internet 10/10 = 14 €
TV s 165 kanali = 13.50 (prvi STB vmesnik je brezplačen kot del stortive)
Telefon = 4 € (prva naprava za telefoniranje je brezplačna kot del storitve).

Dodatki:
HDTV vmesnik z nekaj brezplačnimi kanali: dodatno 2 €
Nekaj dodatnih neobveznih HDTV kanalov (vsak po 4 - lahko spreminjaš enkrat mesečno: Nat Geo HD, Discovery HD, Evrošport HD). Morebiti pride še kaka HD bomba do konca leta. Če so dodatna vprašanja pa na dan z besedo.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Hvala za odgovore,

Glede internetne hitrosti pa sem mislil reči, da imam zdaj na siol-u 20/20, opcijo na t-2 pa sem zasledil le 10/10. A opcije 20/20 ni?
Saj veš, navada pač.

Se pravi me trojček pride cca 34 EUR?

Koliko so pa klici iz telefona?

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Trojček te pride 31,50 če imaš 10/10 internet in unih 165 programov. Internet je tudi 20/20 za 28 Evrov, 50/50 za 30 Evrov (od 1.10.) in 100/100 za 40 Evrov (od 1.10.). Za nekatere je zanimiv tudi 100/10 za 20 Evrov.

Klici iz telefona - cene so iste, če kličeš v katerakoli fiksna ALI mobilna omrežja (doma in po svetu):
- T-2 brezplačno
- Telekom, SiOL 0,0125 (en cent in četrt)
- Mobitel, Simobil, Izimobil, Debitel 0,09
- klici v manjše in manj pomembne operaterje so pa dražji: CENIK TELEFONIJE.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik 1107 pravi:
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Na T-2 optiki ni nobenih problemov.

Valda, d ne mora bit problemov na T2 optiki, če pa T2 sploh nima svoje optike.
Pomembnost je v tem, da problemov ni.
wink-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Super, hvala ti za podatke. Tisti internet 100/10 bo zame taprava zadeva.
Bom presedlal.
Ne pozabi, da ni vezave in lahko poljubno izbiraš paket. Če ti ne bo všeč 100/10, lahko zamenjaš na višji ali nižji paket, obračunava pa se do dneva natančno.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.920
6.976
113
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Evo krajše poročilo s sejma:

Na sejmu je T-2 predstavil, kot prvi v Evropi, tudi en video iz T-2 Videoteke (http://en.wikipedia.org/wiki/Home_(2009_film)) v FULL HD 1080p tehniki. Tej full HD filmi še niso na voljo za javnost, ker pač STB vmesniki do sedaj še niso bili ustrezno opremljeni. Tam je en Amino-130, ki pa je ustrezno nadgrajen.

Slika: 47 Mbps, Zvok: 2.4 Mbps, torej skupaj 50 Mbps. Tam so baje bili predstavniki vlad, diplomatskih predstavništev, šefi Motorole, Verizona, Telefonice in drugih pomembnih igralcev na svetovnem trgu. Baje so gledali takole:
cool-1.gif
.

Samo pri T-2.

Te "živine" pa še verjetno niso slišale za blu-ray, kateri je že ene 3 leta na trgu?

blu ray filmi v videoteki bi bili pametno ponudba, a se bojim, da bi le tisti na optiki bili deležni tega užitka, pa še cene vprašanje kakšne bi bile...rajši človek z neta potegne blu ray, pa ga pogleda...če je nek strasten "filmofil".

Kako je pa bil rešen zvok? da zmore amilo true HD preko hdmi malce dvomim, da se nene kaj "downsampla" ?

Thym

Zelenc'
10. sep 2009
13
0
1
Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:
Zanima me, katero verzijo ESPN America imate uporabniki T-2. Britansko brez NFL-a ali centralno evropsko z NFL-om ?
Prej je bila britanska, sedaj je evropska z NFLom, kaj bo jutri, pa pojma nimam.

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Danes sem klical na T-2 glede priklopa interneta preko optičnih vodov ( TV bom zaradi DVB-C-ja vgrajenega v aparatu še vedno imel preko Telemach-a ). Optični kabel imam fizično pripeljan v hišo že več kot 3 mesece ( sosed ima njihov internet že 2 meseca ). Danes so mi odgovorili, da morejo kabel priklopit na centralo in še ne vejo kdaj bo to.

Kak naj jaz vem kdaj bo možen priklop ? Naj vsak teden kličem ? Ima kdo kakšen drug predlog ?

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Vse pohvale za T2... V Mariborskih poslovnih prostorih ga imamo po default-u.
V Ljubljani sem pogodbo podpisal prejšnji petek, danes je optika do pisarn vzpostavljena, v četrtek prinesejo še telefone.

Dodatno so nam šli na roke in nam poiskali sklop telefonskih številk, ki so zelo podobne našim mariborskim. Za sedaj čista petka za odzivnost, prijaznost in prilagodljivost. 50/50 za 30€/ mesec pa tudi zmaga!