T-2 vprašanje

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
@DOGNERDJ: Klicati vsak teden.

@TIS: 50/50 za 30 Evrov velja od 1. oktobra ampak samo za fizične osebe. Za pravne osebe ostaja cena 50 Evrov!

Res?
Potem pa mora T2 svoje kadre poučiti naj ne prodajajo napačnih informacij. Bomo pač po enem mesecu uporabe reklamirali račun.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
@DOGNERDJ: Klicati vsak teden.

@TIS: 50/50 za 30 Evrov velja od 1. oktobra ampak samo za fizične osebe. Za pravne osebe ostaja cena 50 Evrov!

Res?
Potem pa mora T2 svoje kadre poučiti naj ne prodajajo napačnih informacij. Bomo pač po enem mesecu uporabe reklamirali račun.
Res!
Sem danes prosil, da se jih opozori. Sicer pa v najavi lepo piše,da bo tokratno znižanje zajelo le Zasebne uporabnike.
http://www.t-2.net/?AUID=86776501012C90F030AC4

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ja, boste pač reklamirali in potem odpovedali. Ni vezave, torej ni problematično in se ne kaže sekirati.

EDIT: katera poslovalnica?
Jaz sem sicer dal vse une opozoriti, da se to ne bo zgodilo še komu. Hvala za opozorilo!

Nazadnje urejeno:

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.433
3.744
113
http://www.pozareport.si/?Id=mediji&View=novica&novicaID=13338

Maja letos je minilo pet let od ustanovitve družbe T-2, za katero nekateri pravijo, da "je jasno samo to, da nič ni jasno". Po številu naročnikov je T-2 tretji največji telekomunikacijski operater v državi, vendar mu kljub nizkim cenam na tržišču ni uspel preboj v tolikšni meri, kot so ga načrtovali. Prav tako nikoli ni resno ogrozil tržnega položaja Telekoma. Kapital družbe T-2, na podlagi dostopnih podatkov iz letošnjega aprila, znaša 76 milijonov evrov; na drugi strani pa smo iz zanesljivih virov izvedeli, da naj bi bila družba zadolžena za vsaj 120 milijonov evrov.

DognerDJ

Fizikalc
10. sep 2009
1.329
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik mitjai pravi:
Za priklop na optiko je potrebno samo izpolniti el. obrazec (bo sam ponudil hitrosti za optiko, če je na lokaciji že možna): http://prijava.t-2.net/prijava/obrazec/prijava.php
Potem pa je potrebno počakati kak teden in te bodo kontaktirali monterji.

Če pa mi ne da možnosti optike ( tudi sosedu ne omogoča prejem interneta preko optike, čeprav ga že ima kar nekaj časa ).

Sem mislil, da imamo kakšnega na tem forumu, ki je "pri koritu" in bi mi dal kakšen namig za hitrejši priklop
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik DognerDJ pravi:

Če pa mi ne da možnosti optike ( tudi sosedu ne omogoča prejem interneta preko optike, čeprav ga že ima kar nekaj časa ).

Sem mislil, da imamo kakšnega na tem forumu, ki je "pri koritu" in bi mi dal kakšen namig za hitrejši priklop
wink-1.gif

Ungale klovna s paradajzom prosi. Baje je tolk siten, da v podjetju vse naredijo, kar hoče, samo da ne gnjavi.
wink-1.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Ja, boste pač reklamirali in potem odpovedali. Ni vezave, torej ni problematično in se ne kaže sekirati.

EDIT: katera poslovalnica?
Jaz sem sicer dal vse une opozoriti, da se to ne bo zgodilo še komu. Hvala za opozorilo!

Ne bomo odpovedali, spremenili bomo paket.
Poslovalnica: Brnčičeva.

Je pa zanimivo, da mi je teta (gospodična) tam kazala cenike, ki vključujejo tudi še 20/20 za 28 €, pod tem pa je bil 50/50 za 30€. Pa mislim, 20/20 sploh ni več v ponudbi (no ja, na to sem jo opozoril).

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
20/20 je 28 Evrov. Tako ceno je imel že prej in taka bo tudi po 1.10. (Za poslovne IN za zasebne).

Edina sprememba v paketih je za Zasebne od 1.10:
50/50 bo šel iz 50 na 30 Evrov.
100/100 bo šel iz 100 na 40 Evrov.

Paket 100/10 za 20 Evrov pa je že v ponudbi, tako za Zasebne kot za Poslovne.

sass

Guru
1. sep 2007
5.208
848
113
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:

Ungale klovna s paradajzom prosi. Baje je tolk siten, da v podjetju vse naredijo, kar hoče, samo da ne gnjavi.
wink-1.gif
ungale klovna s paradajzom jaz že dve leti morim za optiko
grin1.gif
no pred kakim letom so mi že speljali optiko do hiše, samo kaj, ko drugi konec še ni priklopljen na centralo, žal pa tudi nihče ne ve, kdaj bo..

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Pri komu ste pa to bli na Brnčičevi?

Kaj jaz vem. Neka blond beyba je delala na šalterju in nas je kar ona obdelala... pri tem posredovala par napačnih info in se delala prepametno (npr. ji povem, kaj so mi naročili po info linijo in odvrne "oni nimajo pojma, tisto so sami študentje jaz pa delam tukaj"... na koncu je bilo narejeno tako, kot so povedali po info; pa jo prosim, če se da najti podobne številke, kot jih imamo v MB in je seveda negativen odgovor ... na koncu sem to včeraj v petih minutah rešil z nekom drugim z Brnčičeve ipd.) a je že pozabljeno, saj moram dejati, da sem s postopkom od takrat naprej izredno zadovoljen (v petek podpisana pogodba, danes že vse vzpostavljeno). Sedi pet! Pa še malo zagovora za blond beybo... se je vseeno potrudila in se takoj zavzela, da je vse potekalo hitro.

Le še dovoljenje za VPN z našo lokacijo v MB moramo dobiti od našega najemodajalca v MB pa bo to to in pa seveda stabilno delovanje...

p.s.: In, ko človek pomisli, da smo v moji prvi službi za 64K najeto linijo LJ-MB plačevali okoli 250.000 ali celo 400.000 takratnih SIT (1995)
shocked-1.gif
. Sicer je potem v parih letih kot sem bil tam zaposlen cena občutno padla (2MBit mislim, da je bilo na koncu (1998) za enako ceno kot 64K na začetku.

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
ksz...
saj lepo, da so dobre cene,... Tudi za naše podjetje je zanimiva T-2 optika, vendar misim, da bi zaenkrat podpis pogodbe lahko predstavljal določena tveganja. Kaj se sploh zgodi z naročniki (predvsem pravnimi) , če slučajno ISP propade?

Pred kratkim je bilo namreč javno objavljeno letno poročilo za 2008, kjer revizor izraža dvom, da bo družba sposobna poslovati naprej (vir Ajpes)...

smack

Pripravnik
17. avg 2007
409
3
18
Ljubljana
Nevem zakaj se nekateri tako obremenjujete ali T-2 posluje z izgubo ali z dobičkom. In koliko dolga ima podjetje do drugih. Če se ti zdi ponudba ugodna vzameš pa je.

Mene osebno nikoli ni zanimalo ali podjetje posluje z izgubo ali z dobičkom in koliko imajo dolga. Zanima me samo ponudba storitev.

Nazadnje urejeno:

damek1a

Pripravnik
13. okt 2007
659
0
16
mb
ja vau... pa ti posluj kar z nekom. Mi vedno preverimo dobavitelje pred poslom. Pač se nikakor ne sme zgoditi, da bi prišlo do izpada interneta ali telefona zaradi (likvidnostnih) težav operaterja, saj lahko v tem primeru zapremo firmo in gremo na cesto. Potem žal ugodna cena storitev ne pomaga kaj dosti...Fizičar verjamem, da preživi en dan brez interneta, v podjetju, kjer je poslovanje vezano izključno na internet in telefon pa žal stvar ni več tako preprosta. Skratka, zanima me, kaj se zgodi z naročnikom v primeru stečaja ponudnika storitev?

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Torej ti bi dal svoj denar na banko, ki bi imela storitve on in sploh, samo poslovala bi zelo negativno in bi grozilo, da bo prodala? Ne bodi smešen, še za osebne uporabnike bi predstavljal določen problem, če bi čez noč ostali brez interneta, da ne govorimo za firme. Sploh take, ki čez net sklepajo "miljonske posle", za 2 povezavi do različnih ponudnikov so pa preveč škrti.

edit:LOL glej odgovor zgoraj

Nazadnje urejeno: