T-2 vprašanje

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
Ko hočem gledati posnetek, ki sem ga posnel s TV snemalnikom T-2, mi zablokira.

Snemalnik, ki sem ga doslej uporabljal na moji plazmi LG pa verjetno itak ne morem uporabljati.

Kdaj boste zrihtali?

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Dons mi je dvakrat zmrznila slika pri aminotu. Pomagal je le hard reset (izklopu iz omrežja). A se je to sam men dogajal, a še komu drugmu?
lp

Edit: No sedaj tud hard reset ne pomaga več. Upam da bo zjutri delal.

Nazadnje urejeno:

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
ja včeraj je očitno bil totalni odklop od TV ker meni pa parim kolegom tudi ni delalo. Niti na STB niti na VLC.

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Pretekli dogodki
Zaradi hujše napake v omrežju je v poznih večernih urah 20.10. prišlo do izpada v delovanju storitev. Dežurna ekipa je napako odpravila do 2:25, dne 21.10. Uporabnikom se za izpad opravičujemo!

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
meni je net delal normalno... samo tv ni..
smile-1.gif

Drago

gps navigator
20. jul 2007
2.833
10
38
Stara Bučka
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Pretekli dogodki
Zaradi hujše napake v omrežju je v poznih večernih urah 20.10. prišlo do izpada v delovanju storitev. Dežurna ekipa je napako odpravila do 2:25, dne 21.10. Uporabnikom se za izpad opravičujemo!

Pri meni je net crknil točno ob polnoči. Prav tako telefon, za TV pa nisem preverjal.
Je bil izpad po celi Slo?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Citat:
Pretekli dogodki

Pri meni je net crknil točno ob polnoči. Prav tako telefon, za TV pa nisem preverjal.

Enako meni, ob 00.04 je bil mrk. Ni TV , ni internet,a modem se ni postavu.
Preostalo mi ni drugega kot da grem spat.
AMPAK, je pa en plus, ravno sem gledal Dukes of Hazzard na HBO, in slika je zmrznila ravno v trenutku ko je lepotička snela dol majcko:
203847849.jpg

Potem je pa slika zmrznila. Praktično boljšega timeinga si nebi mogli izbrati
grims-1.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Citat:
Pretekli dogodki

ne...

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
<<<Buy HBO

Sem včeraj dal vlogo za SIOL trio.

Verjetno mi bo žal za T-2 jem, bom pustil kable napeljane po stanovanju, če se kasneje premislim.

Prenosnik, ki ga dobim, bom namenil za snemanje TV, ko sem odsoten. T-2 jev snemalnik ital skoz poka, slika skače, čeprav ga je Nimda že popravil, SIOL-ov pa baje sploh ne dela.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Citat:
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Citat:
Pretekli dogodki

ne...

Zakaj pa pol vaši telefoni niso delal , une 0590 linije?
evil.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
TV snemalnik naštima snemanje nekega filma (oddaje) do sekunde natančno. Običajno pa se oddaja začne in konča 20 minut (neznano število minut) kasneje.

Se da to popraviti ali snemalnik ve, kdaj je konec filma?

Hvala.
Ne, snemalnik ne ve nič - edina markerja sta datum+čas. Predlagam, da vzameš 5 minut prej za začetek in recimo ene 10 minut po napovedanem koncu za konec. Kakor so me obvestili, je sedaj tudi previjanje poštimano kot mora biti.

Ne kaže pozabiti: snemanje je namenjeno temu, da se oddajo čez nekaj dni, ko imaš pač čas, pogleda, nato pa se posnetek pobriše. Če imaš odvečen prostor v najemu, ga lahko vrneš in pošteno prišparaš, saj se obračunava do dneva natančno. Ko pa je spet potrebno nekaj posneti, pa spet najameš prostor.

Nazadnje urejeno:

HaloPizza

Pripravnik
14. jan 2008
31
0
6
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Je pa res, da ima T-2 obupne številke. Tudi če jim zalaufa, bo trajalo kar nekaj let, da pridejo na nulo.

samo to hocem dopovedat. da ni tko lepo da bi lahko dolgo trajalo. to hocem rect. velikoooo let da se jim povrne investicija. banke pa nimajo vec denarja in ga ne bojo posojale.

t-2 bo moral povisati cene, da bo dobil vec prihodkov. al se bo pa prodal. al bo pa propadel. To se zdej trdim.

nimam pa nic proti, ce narocniki dobimo lahko ceneje storitve.
cheer.gif

kablasi,...opticarji,..paričarji....men je to vseeno....sam da mi dela. pa da dobim tisto kar zelim.