Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Pretekli dogodki
Zaradi hujše napake v omrežju je v poznih večernih urah 20.10. prišlo do izpada v delovanju storitev. Dežurna ekipa je napako odpravila do 2:25, dne 21.10. Uporabnikom se za izpad opravičujemo!
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Citat:
Pretekli dogodki
Zaradi hujše napake v omrežju je v poznih večernih urah 20.10. prišlo do izpada v delovanju storitev. Dežurna ekipa je napako odpravila do 2:25, dne 21.10. Uporabnikom se za izpad opravičujemo!
Pri meni je net crknil točno ob polnoči. Prav tako telefon, za TV pa nisem preverjal.
Je bil izpad po celi Slo?
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Citat:
Pretekli dogodki
Pri meni je net crknil točno ob polnoči. Prav tako telefon, za TV pa nisem preverjal.
Citat:
Citat:
Uporabnik Drago pravi:
Citat:
Pretekli dogodki
ne...
Ne, snemalnik ne ve nič - edina markerja sta datum+čas. Predlagam, da vzameš 5 minut prej za začetek in recimo ene 10 minut po napovedanem koncu za konec. Kakor so me obvestili, je sedaj tudi previjanje poštimano kot mora biti.Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
TV snemalnik naštima snemanje nekega filma (oddaje) do sekunde natančno. Običajno pa se oddaja začne in konča 20 minut (neznano število minut) kasneje.
Se da to popraviti ali snemalnik ve, kdaj je konec filma?
Hvala.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Je pa res, da ima T-2 obupne številke. Tudi če jim zalaufa, bo trajalo kar nekaj let, da pridejo na nulo.