T-2 vprašanje

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Pa še kok je pomembno. T-2 se dela poštene, kot ne vem kaj. Folk pač nasede na vsako finto. Folk si misli, o poceni internet, kaj je pa v ozadju pa nikogar ne briga. Kje bom jaz dobo posojiljo, če mi bo v firmi začelo škripat ? Ko bi jaz lahk tako izgubo naredil v firmi, pa še kar naprej posloval. Če nebi T-2ja zalagala cerkev, bi se že zdavnaj spufali z takšno poslovno strategijo kot jo imajo.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Iz tvojih besed se točno vidi od kje jih pobiraš. S tem izdajaš svoje (izjemno zanesljive
d055.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.513
1.099
113
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Odhodni strežnik mora bit smtp.t-2.net

Sem naštimal, pa mi ne pošlje vedno...

Zanimivo je to, da ko napišem sporočilo in kliknem pošlji, mi ne pošlje... Če pa kliknem pošlji/prejmi v začetnem oknu Outloka 2003 pa mi pošlje.

Vse skupaj me bega zato, ker imam na drugem računalniku isti program, iste nastavitve, le da imam tam optiko 10/10 in mi ni bilo potrebno ničesar spreminjati... Tudi odhodnega sesrverja ne... In vse dela tako kot mora.

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Iz tvojih besed se točno vidi od kje jih pobiraš. S tem izdajaš svoje (izjemno zanesljive
d055.gif

Jaz predobro vem kje jih pobiram. Kakšne krizne razmere ? Mogoče "fake" gospodarska kriza ?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
KSZ

Danes sem prešaltal na Brezčasni VDSL
smile-1.gif

Več brzine, 2x sim kartica , nižja naročnina. Kaj bi človek še hotel
smile-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.553
1.084
113
Titograd
ksz.....

Domov sem dobil pošto od T-2 da "nas veseli da ste se odločili postati uporabnik storitev T-2", v prilogi pa sta tudi 2 pogodbi..... Kako je to mogoče?Sploh nisem kontaktiral T-2
bonk.gif
tako da prosim za pojasnilo kaj je zdaj to?

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Eno vprašanje: v novogradnji so mi danes napeljali tel. kabel.
Sedaj me pa zanima kakšen je postopek da pridem do neta. preko T-2? oz. tudi siol? nimam pa možnosti optike

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Ok kdo ma zdej tle na forumu mal bolše veze na T2.

V firmi gradimo en objekt, kjer bo treba vse poštimat, net, telefoni, centrala itd... (več na pm). No in sm poslal že ene 5 mailov na T2 (info, naročniška) če mi lahko dajo kkšn kontakt da bi se dogovoril za en sestanek, da bi z T2 prišli predstavit zadeve itd.. Pa nič
bonk.gif
ne j. 5%

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Ok kdo ma zdej tle na forumu mal bolše veze na T2.

V firmi gradimo en objekt, kjer bo treba vse poštimat, net, telefoni, centrala itd... (več na pm). No in sm poslal že ene 5 mailov na T2 (info, naročniška) če mi lahko dajo kkšn kontakt da bi se dogovoril za en sestanek, da bi z T2 prišli predstavit zadeve itd.. Pa nič
bonk.gif
ne j. 5%

Dej men še ta mail fwji