T-2 vprašanje

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

nej povišajo, ampak nej tut pobrišejo bedne programe. vsaj 50 jih je bednih in samo zasedajo plac na spisku.
bonk.gif

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Don_Corleone pravi:
ksz

nej povišajo, ampak nej tut pobrišejo bedne programe. vsaj 50 jih je bednih in samo zasedajo plac na spisku.
bonk.gif

Kakor za koga - za nekatere so bedni Italijanski,za drugega Nemski,za tretjega Ex-Yu,za cetrtega pa so vsi nepogresljivi.
Za mene naj se najprej brise ZnovaTV (oziroma Slo1,2,3)
evil.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
slovenski so skor vsi bedni. vsako selo ma svojo TV in mi plačujemo da to gledamo
bonk.gif
Ne bo držalo, slovenski so skoraj vsi zastonj - razen unih ta športnih, ki so pa precej dragi. Dragih je tudi nekaj odmevnih tujih programov.

Če bi fyknili ven iz sporeda unih 50 programov, ki jih nikoli ne gledaš (49 lokalnih slovenskih in Supreme Master), se ne bi cena znižala niti za en cent.
wink-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Citat:
slovenski so skor vsi bedni. vsako selo ma svojo TV in mi plačujemo da to gledamo
bonk.gif
Ne bo držalo, slovenski so skoraj vsi zastonj - razen unih ta športnih, ki so pa precej dragi. Dragih je tudi nekaj odmevnih tujih programov.

Če bi fyknili ven iz sporeda unih 50 programov, ki jih nikoli ne gledaš (49 lokalnih slovenskih in Supreme Master), se ne bi cena znižala niti za en cent.
wink-1.gif

mi je vseeno, samo da ni tega sranja.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Tebi je vseeno, ne bi bilo pa vseeno marsikaterem od gledalcev po Sloveniji. No, ampak baje bo kmalu dodatek za TV vmesnik, kjer si boš lahko ven zmetal kanale, ki jih ne yebeš 5%. Menim, da je to pravilna pot.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
dej no dej, kdo bo pa gledu programe k majo 100% programa, reklame? vsako selo ma svojo tv postajo, ko da smo v US

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Folk iz unih krajev v bližini kar veselo gleda.
Sicer sem ti pa reku, da bo enkrat kmau narejeno, da boš lahko ven pometal in ti ne bo treba tistih kanalov prenašati. Torej se bo združilo najboljše obeh svetov: največje število programov in tudi možnost, da se ne pepčkaš s ta dolgočasnimi.

US pa še dolgo ne bomo dosegli, saj ima naš Verizon že preko 200 kanalov.
cool-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
zakaj ste dal program viasat explorer v ponudbo če je pa skos sinhroniziran prevod v nek drug jezik?
stupid-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
kako se narihta v NOD32 da ti pusti VLC player in TV pri miru? ker mi blokira gledanje prek VLC playerja