T-2 vprašanje

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.443
424
83
To najbolj točno piše v tvoji pogodbi.

Če pa malo ugibam, verjetno pogodbo lahko odjaviš kadarkoli, z veljavnostjo od konca obračunskega obdobja dalje. Presenetilo bi me, če bi bil rok daljši, čisto možno pa je, da je krajši. V slednjem primeru zaračunajo sorazmerni del naročnine.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Pozdravljeni

Bom na hitro razložil, predem me vrže dol.........---> internet namreč. Že kako leto sem naročen na T2/ (20/1 paket), od centrele sem oddaljen približno 1500m. Na začetku mi je deloval internet nekako 3 mesece lepo, povezava sicer ni bila 20, je pa bila 17, skozi, brez prekinitev, nato pa se je začelo, jebemusunac.
Modem prekine, namreč, rumena lučka neha svetiti, nato se vžge, potem spet neha, potem 2 dni dela brez problema in nato se spet začne. No in ko hočem poklicati serviserja, normalno dela in ne crkne, če ga ubiješ. No in zdej bom pa že znoru, ker to mi tok prekinjuje, da ne zdržim več. Ponavadi v 80% pomaga, če dam tam v conections --> repair, samo čez kako minuto ali pa 5 minut spet crkne. Če imate kak hiter nasvet, drugače pokličem serviserja, samo kaj, ko bo prišelin bo delovalo, tako, da ne bo videl nič.

Hvala

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Cash, prijavi napako na tehnično podporo: 0590-00-002 in na kratko opiši simptome. Če bo treba, ti bodo poslali monterja preveriti interneo inštalacijo, kar v večini podobnih primerov odpravi tole občasno prekinjanje.

Če ti ne uredijo v kratkem, pa lahko daš meni na Zasebna sporočila svoje podatke in bom jaz pomagal urediti.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Aha, hvala lepa. Sem šel zdejle na hitro pogledat na T2 stran, pa piše servisni kontakt 059 000 000, pa nobene druge št. Ti si mi pa dal z 2 na koncu. Kaj to je za alteraše, hehehehe?
grin1.gif

Kakšen urnik pa imajo?

Nazadnje urejeno:

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Kje si pa gledal to? Ker tukaj pod kontakte je navedena tudi številka 002. Ta je namenjena tehnični podpori. Pokličeš lahko 24 ur na dan.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Evo, do zdej nism mogu it gor (1.5 ure - nism vedu, da sm tolk odvisn od neta, sm kr živčn bil, halooo. To se mora nehat, pismu
smile-1.gif
))) Mark, sem spregledal, ker sm prejle na hitro eno drugo opcijo kliknu, pa je bila sam una cifra.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Evo, samo da dopolnim, sedaj že več kot uro deluje brez prekinitve. (niti enkrat ni prekinilo) Kot že veste, sem jutri nameraval poklicati serviserje in evo "Murphy" --> deluje kot za stavo

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
To nima veze, ker se prekinitve zabeležijo. Linijo ti prekine sam modem, ko je preveč motenj na liniji in se ponovno sinhronizira s centralo. Takrat lučka LINK utripa. Prijavi napako čimprej - povej, da ti občasno prekinja linijo (in da imaš premalo v downloadu). To je vse kar moraš narediti!

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ne danes, ampak ZDAJ. Če ti je zoprno ali nerodno, mi daj naslovne podatke imetnika razmerja na Zasebna sporočila in te bom jaz prijavil. Ni razloga za trpljenje in prenašanje piškavega delovanja!

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Evo, sm klicu zdej, pa povedal in mi je reku prijazen možakar na drugem koncu, da bo v roku 1 tedna prišel serviser do mene in zmeril linijo in da me je sedaj prijavil v čakalno vrsto.

NavadniNimda, hvala še enkrat
zmaga.gif

Nazadnje urejeno:

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ta cajt pa lahko sedaj (vsaj vizualno) preveriš povezavo od telefonske omarice ali štekarja do modema. Ta kabel lahko bistveno vpliva na kvaliteto storitev!

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Živijo!
Reci mi, ali T-2 že omogoča plačevanje računa prek trajnika? Ko sem cca leto in pol nazaj poskušal odpreti trajnik, so mi na banki rekli, da ne gre, ker pač T-2 tega ne počne (še).

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.327
301
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Živijo!
Reci mi, ali T-2 že omogoča plačevanje računa prek trajnika? Ko sem cca leto in pol nazaj poskušal odpreti trajnik, so mi na banki rekli, da ne gre, ker pač T-2 tega ne počne (še).

Gre pri vseh (večjih) bankah.

Lahko pa napišeš kero banko maš pa jutri povprašamo točno.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Evo, javljam stanje, kajti danes je bil serviser že pri meni (ful hitru, pismu
priden.gif
Do zdej v 1 letu niti enkrat ni prišlo do te cifre, samo če se bo nadaljevalo izpadanje, grem na 10/1 in basta. Rekel mi je tudi, da če se bo potem še nadaljevalo, da se bo on pozanimal pri telekomu.