T-2 vprašanje

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Eh, to ni nič. Če bi vas Burleskuskoni kupil, pol bi bil biznis.
smile-1.gif

Ogo

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
.. Italia 1, Canale 5 in Rete 4, ki jih v Sloveniji že lahko gledamo.[/B]

Slovenija oz T-2 je tolk majhna, da se nobenemu ne da s tem ukvarjat, drugače tudi tole ne bi bilo možno, ker lastniki vsebin Berlusconiju seveda niso prodali tudi pravic za Slovenijo.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
KLIK

Paket TELEFON + TV na VDSL.

Kaj dobiš za omenjeni paket do 1.4.2009?
- Telefon
- TV priključek
- T-2 osnovno programsko shemo.
Cena: 22 €

Kaj dobiš za omenjeni paket po 1.4.2009?
- Telefon
- TV priključek
Cena: 16 €

- če dodaš T-2 osnovno programsko shemo, da imaš enako storitev kot do sedaj (pred 1.4.2009).
Cena: 23,5 €

Razlika v ceni za enako storitev: +1,5 €

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Ja, cena TV programov v osnovni shemi se bo povečala, ker je bilo dodanih nekaj novih kanalov. To smo že jemali, ko se je za isto ceno podražila osnovna shema izven tega VDSL paketa. Še vedno je to ceneje kot pri kablaših, in še vedno je kanalov več, in še vedno je kvaliteta slika enaka ali superiorna. Torej kaj hočeš povedati, MMX?
rolleyes-1.gif

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Objavil sem novico, spremembe in ugotovitve. Nikakršnih subjektivnih mnjen. Zakaj tako razburjen ton?

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Še vedno je to ceneje kot pri kablaših

Ker si bil v navalu besa malce prehiter, naj dopolnem, da kabelski operater Teleing nudi paket ki vključuje Analogno TV, Digitalno TV ter Telefonijo za 14,99€. Objektivno je to nižje od 19,99 ali 23,5€.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Objavil sem novico, spremembe in ugotovitve. Nikakršnih subjektivnih mnjen. Zakaj tako razburjen ton?
Ker imaš včasih ponavadi subtilne podtone. Tokrat tega ni bilo in se opravičujem. Tudi jaz imam celodnevno delovno ihto in včasih kaj narobe preberem v naglici.
confused-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
T-2 na NOBENEM programu ne dela rekompresije, ampak forwardira naprej signal tak kot pride od ponudnika. To velja tako za programe standardne, kot tiste visoke ločljivosti in tako za optiko FTTH, kot za VDSL. Hkrati ima zaradi superiornega omrežja T-2 največje število programov, katerih število se bo še povečevalo, tudi v segmentu HDTV.

Če so vprašanja pa le na dan z besedo.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Zakaj se pol nekateri uporabniki odjavljajo od FTTH IPTV T-2 in vračajo nazaj na analogno?

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Na pamet mi pade edino to, kar je bilo napisanega v postu nad mano. Vendar so se tudi starejši uporabniki pripravljeni naučiti nekaj novega in iti v korak s časom (Ob najkvalitetnejši IP TV).

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Meni ne pade na pamet, zakaj so določeni uporabniki zapustili najkvalitetnejši IPTV, iz njihovih ust pa vem, da so nevedli kot razlog kockanje, zamrzovanje, črna slika,.. Je kdo omenil starejše uporabnike? Pa vseeno dejmo vsi skupaj še 1x ponovit katera je nakvalitetnejša IPTV, naj se sliši, naj se govori!

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Če uporabnik ne prijavi napake, potem ne moremo vedeti, da mu biksa. Če pa uporabnik prijavi napako, se mu poštima v najkrajšem času. Dobro veš, da je tako in predpostavljam, da tudi poznaš dejanska števili prihodov in odhodov uporabnikov med operaterji, vsak okvirno. Torej veš, da gre za robni problem (ki pa se ga da poštimati, samo prijaviti je treba napako).