Klicati na Gratel (prej ali slej se bo kdo oglasil).Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
kako se da izvedeti kje bo t2 polagal optiko v mojem kraju je ravno sedaj aktualno (po cesti-vrtovih), ker namreč sosedi ne kažejo pretiranega interesa za novejšo tehnologijo bi bila najbolj varijanta po ulici, ker svojih vrtičkov ne bodo pustili prekopavati?LPWWY
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Klicati na Gratel (prej ali slej se bo kdo oglasil).Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
kako se da izvedeti kje bo t2 polagal optiko v mojem kraju je ravno sedaj aktualno (po cesti-vrtovih), ker namreč sosedi ne kažejo pretiranega interesa za novejšo tehnologijo bi bila najbolj varijanta po ulici, ker svojih vrtičkov ne bodo pustili prekopavati?LPWWY
Telefonske so tule: http://www.gratel.si/21
Če si v kakem kraju, kjer še ne delajo optike, lahko vprašaš tudi v županski palači, saj morajo tudi tam imeti vse podatke.
Citat:
Danes je več ali manj cela ekipa terenu (ja, centrale), nekateri pa so celo na seminarjih. Več o tem naslednji teden. Ker pa je naslednji petek trinajstega, bo uradno več informacij do dvajsetega. Tudi za tvojo centralo še čakam na kak zanimiv podatek...
Kar se mene tiče, je odgovor kratek: DA.Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
NN: Štartamo pol jutr z novostmi?
Sej ti točno piše datum preklopa?!Citat:
Uporabnik stein pravi:
Kolk to traja ? Ker zdaj se vleče že dva meseca počasi.
Pogodba veljavna 28.1.2009, 0:00
Poizvedba pričeta 29.1.2009, 11:34
Poizvedba končana 30.1.2009, 7:56
Izgradnja pričeta 13.2.2009, 18:25
Datum preklopa 27.2.2009, 8:30
Odgovor DA
Stanje vloge BuildInProgress
Opomba pri odgovoru
Začasni login na servisu je 170614
Ki je že en mesec mimo ?Citat:
Sej ti točno piše datum preklopa?!
Citat:
Uporabnik medo10 pravi:
Sam tale konvergenca je pa pri vas drugo ime za 100% podražitve, a ne?
Namreč klici na fiksna omrežja Tuša, Sinfonike, UPCja, Triere (Detel v glavnem) so zdaj 4x dražjiSkor 100% dražje kot pri M@, S! in Tušmobilu pri naročnini.