T-2 vprašanje

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Kar naj za*ukajo bando lažnivo. Nas že tako dolgo je*ejo z centralo. Nam lažejo, da se bo centrala gradi v lastni režiji ( to sem izvedel od kolega, ki dela na T-2ju) . V resnici še pa dovoljenja nimajo.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Kako to misliš, da lažejo? Saj tukaj za tvojo centralo ni še nič uradnega napovedanega:
http://www.t-2.net/?AUID=94568010D2C50F01164A

Tvoja centrala je v fazi izgradnje. Tudi dovoljenje za prostor je že lep cajt v predalu. Zadeva se dela po standardnem in utečenem postopku... (sam ne paničari.
wink-1.gif
)

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
.... kot že zadnje dve leti. Dokler ne bom imel opreme doma, jim ne bom verjel. Imam že za ta namen 2 parice doma.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Tvojo centralo vem na pamet in občasno "drajsam" odgovorne glede tega. Nikakor ne boste pozabljeni, zanemarjeni ali ignorirani. Dobili boste T-2 centralo v najkrajšem možnem cajtu!

HaloPizza

Pripravnik
14. jan 2008
31
0
6
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
Tvojo centralo vem na pamet in občasno "drajsam" odgovorne glede tega. Nikakor ne boste pozabljeni, zanemarjeni ali ignorirani. Dobili boste T-2 centralo v najkrajšem možnem cajtu!

NavadniNimda: pa ti vse ves in znas. A si ti Krambi al pa Turk.....vse ves,..to mi je malo sumljivo
cheer.gif

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
A imam samo jaz ful zamika med sliko in zvokom na pop tv, a se še komu drugemu to dogaja?
lp

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
Po forumih znajo vsi pisat. Ko pa zahtevaš pisni odgovor z podpisom, ga pa ne dobiš. Počakam še do novega leta, potem pa si raje naročim dva ADSLa, pa linje skupaj združim, da bom vsaj prišel do 1 Mbit uploada.

Alan_Bastard

Pripravnik
12. dec 2007
170
1
18
Ljubljana
A mogoče kdo ve kdaj bo možen priklop na Optiko T-2 v štepanjskem naselju (Jakčeva ulica)? Sem videl, da je že bilo nekaj govora, da bi morali na Fužinah in Štepancu že opravljati priklope in me sedaj zanima kako je s tem. So mi na T-2 rekli, da v kratkem, kakšnih podrobnejših informacij pa nisem dobil!

Hvala

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik ClAy pravi:
Po forumih znajo vsi pisat. Ko pa zahtevaš pisni odgovor z podpisom, ga pa ne dobiš. Počakam še do novega leta, potem pa si raje naročim dva ADSLa, pa linje skupaj združim, da bom vsaj prišel do 1 Mbit uploada.

Meni je tudi padel upload s 4MB na 1MB, pa se ne ve zakaj.
smile-1.gif

V čakanju optike.

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.513
1.099
113
Mi lahko kdo tole prosim razloži...

Nikakor ne moremo pošiljati elektronske pošte preko Outlooka ali Thunderbirda, če elektronski naslov ni od T-2.
bonk.gif
Pa to je neverjetno...

Doma imamo 4 elektronske naslove:
- 2x od @T-2.net,
- 1x od @guest.arnes.si in
- 1x od @gmail.com.

Od T-2 in arnesa so v Thunderbirdu, od gmaila pa v Outlooku. Se pravi iz Thunderbirda lahko od T-2 normalno pošiljam, od arnesa pa ne gre!?!? Prejmem pa lahko pošto od vseh. Aja, če grem na spletno stran, pa od tam lahko vse normalno pošljem...

Imamo pa VDSL 4/1

Nazadnje urejeno:

ClAy

Fizikalc
3. sep 2007
1.684
14
38
S čigavega žepa bo pa šel denar ? Da slišim komentar, kake bistre glave iz T-2ja.