Svema izgubila Sony Ericsson lincenco?!

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
kaj je zdaj s to svemo? jaz sem pred parimi dnevi poklical tja, ker sem imel telefon na servisu in so mi rekli da ni res, da bodo izgubili licenco za sony ericsson in da bo še naprej vse po starem

flajr

Pripravnik
27. sep 2007
375
0
16
A je kaj razlike, če nesem aparat osebno tja ali na Simobil, kjer sem ga kupil? Bo kje hitreje?

Tarja

Pripravnik
5. jun 2008
161
0
16
Ljubljana
jap, iz simobila/mobitela pošljejo samo direkt na servis, pa zgubiš par dni. Poleg tega, če se ti mobi še vedno kvari, te dnevi (od takrat, ko ga prineseš na simobil, do takrat, ko ga oddajo na svemo) ne štejejo v 45-dnevni popravila, kjer se dnevi seštevajo. Če ti 'popravijo' telefon in to počnejo 16 dni, pa ti spet crkne zarad iste napake in ga popravljajo tokrat 30 dni, so ti po zakonu dolžni dat novega.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Oni ti itk nebodo povedal, kaj je zj z njimi...
Sj bo za javnost kmal znano...
wink-1.gif

grega29

Pripravnik
7. okt 2007
62
0
6
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
ksz

Meni so na P1i korektno zamenjali zvočnik v garanciji...na servisu je bil aparat dva tedna, pred posegom me je serviser poklical in povprašal o točnih simptomih, čez 20 minut je že sledil SMS "vaš SE je popravljen, dvignete ga lahko vsak delovnik od do.."

Ne vem, moj vtis o SE servisu je pozitiven.

A 14 dni je zate korektno?

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.491
7.002
113
Do kdaj bo Svema še delala? Če pošlješ kaki mail s slovenske SE strani, dobiš nazaj mail, če lahko prosim v hrvaščini to spišeš? A se že kaj ve, če pri nas sploh še bo servis, ali bo kar na hrvaško vse romalo?

hovi

Pripravnik
25. jul 2007
565
0
16
Pri Svemi ukinjajo prodajo in poprodajno podporo, ohranjajo pa še servisne storitve.

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.491
7.002
113
Servis za katere telefone,ker prej je servisirala samo, kar je sama prodajala pa mogoče par tujcev (kolikor vem, drugače ni priznavala mednarodne garancije).

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Citat:
Uporabnik grega29 pravi:
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
ksz

Meni so na P1i korektno zamenjali zvočnik v garanciji...na servisu je bil aparat dva tedna, pred posegom me je serviser poklical in povprašal o točnih simptomih, čez 20 minut je že sledil SMS "vaš SE je popravljen, dvignete ga lahko vsak delovnik od do.."

Ne vem, moj vtis o SE servisu je pozitiven.

A 14 dni je zate korektno?

Skoraj da res, kajti drugih izkušenj s servisiranjem mobitelov nimam, razen z Nokio 3650, katero sem vozil na servis v Celovec zaradi Euro garancije. Glede na izkušnje drugih uporabnikov, ki so imeli aparat na servisu po mesec dni in več, se mi je zdelo mojih 14 dni sprejemljivih.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Znane malenkosti glede Sveme.
S 4.12 je Svema zaprla svoja vrata.
Trenutno je pooblaščeni servis v ITALIJI
bonk.gif
.
Brezplačno bo pakete sprejemal in razpošiljal DHL Exel Supply Chain Italija....

Kakorkoli, 45 dni garancijskega obdobja bo od sedaj naprej zanimivejši
grin1.gif
...

Jabe

Guru
1. okt 2007
14.491
7.002
113
Pa zdaj velja evropska garancija ali so spet pogoji preko koga si moral telefon kupiti?

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Sam.... Si predstavljaš, da imaš P1, kateri jogdial te občasno zajebava. Kaj naj zdej? Zapakiram telefon, priložim garancijski list, pa na en navaden piltek napiše: `Popravilo jogdial-a`, al kaj
hysterical-1.gif
.

Tole bo še f00k.... Mi smo sicer dobil neke zapisnike, samo so totalno
bonk.gif
...

schalko

Pripravnik
4. jan 2008
317
1
18
Velenje
Pa da ne boste slučajno zapakirali telefone. Šofer vse pregleda, popiše, odpelje. Glede tega vse OK. Bomo
še pa videli, kako dolgo bodo telefoni "potovali" nazaj...
uf-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.087
6.933
113
pri taščici
Se bojim da SE ne bo ravno bankrotiral zaradi 2mio trga..... Je pa res da mu dovolj tečni ljudje lahko zagrenijo življenje.....