Tudi jaz sem nesel telefon na svemo,ker si pa zapisal id številko,al kak se temu reče,sem,ko sem ga dobil popravljenega nazaj takoj opazil,že na pogled,da so zamenjali komplet notranjost,naredil sem pa eno napako,nisem ga jaz dvignil,oni pa so napisali na račun,da so ga samo privijačili.druga barva konektorja druga id številka,drugi proizvajalec notranjosti oni pa samo privijačili malo morgen,ker če bi jaz ga dvignil,bi jim že dal vetra,da bi mi dali novo garancijo,tako pa sem se lahko obrisal pod nosom,svema hvala nikoli več.Imel sem do sedaj tri oziroma štiriv firme,siemens-zelo zadovoljen 35tke (3),m65 ta prav za malo bolj vlažno stanje, še sedaj laufajo kot urce,ericsson-opekica,ni blo problema,njegov naslednik štala,SE 310 slab,se 750i odličen(2)delata kot urca,žena ijn hčerka sploh ne pomislita da bi menjala,se P1i bomo vidlikak bo star pol leta,kupil zaradi avto navigacije,takrat najcenejši na trgu s to možnostjo,motorola tak tak,je pa res da se je učila plavat,na servisu popravli,ni blo drago,brez garancije kolko bo delal-ni bil ram2 ampak nek servis na rudniku.je pa tako,da men je vseeno od koga je telefon,sam da mi zdrži 2 let pol itak menjam,če je se ga pa sigurno ne nosim na servis brez veze bi se sekiral,kupim drugega če nimam doma v rezervni kakšnega še delujočega starega.