Svema izgubila Sony Ericsson lincenco?!

dkivi

Pripravnik
4. jan 2008
835
0
16
ljubljana
pri simobilu ne
grin1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Pr temule TopTime je mal sfaljena politika, če mene kdo vpraša (zaposleni na operaterjih že vedo, zakaj) glede roka pošiljanja telefonov v servis.
Ampak recmo, da morš 45 dnevnem garancijskemu roku prištet še 3 dni za pošto gor+3 dni pošta dol.
Torej, lahka rečemo, da, ko ti oddaš telefon (v poslovalnico) na servis, imaš od dneva, ko oddaš telefon cca. 51 dni časa, da pride nazaj.

Telefonov se pa ne servisira več v Italiji, ampak se jih pošilja (oz. jih TopTime pošilja) direkt na Madžarsko, ker imajo tam (baje) bolj pošlihtan servis
wink-1.gif
...

Sm kr mal jezen, ker nism telefona poslal v ITA zarad jog-diala... Bi skor zihr dobil nov telefon
evil.gif
...

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Citat:
Uporabnik halo pravi:
40 dni majo časa da ti ga popravijo.

Nje nje, zakonsko je določeno 45dni, se pravi, da ima serviser časa 45dni da poštima zadevco....

LeQuack

Guru
26. avg 2007
7.089
3.593
113
41
Lj
German reports suggest that Ericsson is looking to sell back their share of Sony from Sony Ericsson. Even after cutting 8,000 jobs and closing 10% of factories, losses over the 2008 fiscal year were in the billions. After the slump it is thought that Sony will not have enough money to buy out Ericsson.

The Swedish telecommunications group Ericsson is planning to withdraw from the ‘common’ mobile phone business with partner Sony to take over. There have been rumors about in-fighting between the companies over the PSP phone. This going further to refusals over licensing agreements for the model. Officially, Ericsson has not made any comment and concrete knowledge of the direction of the group is uncertain.

http://www.slashgear.com/ericsson-looking-to-sell-sony-ericsson-cellphone-share-1838066/

Samsung je zakon
cool-1.gif

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Glede na to kaksno sranje proizvajajo zadnje case (v premnogih razlicicah) in kako pridno ignorirajo velike dele trga, je edino smiselno, da propadejo.

Runnagain

Zelenc'
17. mar 2008
19
0
1
Kako je sedaj kaj s servisi SE-jev?
Svojega K850i sem prejšnji teden oddal na Simobilu za servis, kjer je crnknil zvočnik. Kakšne imate kaj zadnje izkušnje s popravilom SE-jev?

Lp, Runnagain!!

d3esaly

Fizikalc
1. jun 2008
461
41
28
27.6.2009 sem dal P1i na servis zaradi pokvarjenega jogdiala. Po treh tednih sem ga dobil nazaj in jogdial je bil zamenjan, problem je bil sam v tem, da mi je zelo slabo lovil. Tam kjer sem prej imel dve črtici omrežja sem bil po novem nedosegljiv in ker živim v delu Slovenije, ki je slabo pokrit sem ga takoj drugi dan vrnil na servis. Zdaj pa lahko samo čakam
confused-1.gif

LP

apico

Pripravnik
18. avg 2007
117
0
16
Meni se pri TopTime-u zdijo precej neprofesionalni. Konec maja sem klical za pokrovček za SE G900 in mi je gospa/gospodična rekla naj pošljem naročilo po mailu. Zadeva bi naj prišla v treh tednih. Ker do včeraj ni bilo nič, sem poklical, gospa/gospodična pa mi je povedala, da me sicer nimam zavedenega, da pa mi bo poskusila zrihtat pokrovček iz pošiljke, ki pride konec tedna. V glavnem kr neki.

popadin

Zelenc'
8. jan 2009
20
2
3
Ker si zadnji.

Sam sem dal svojega G900 na servis, tako da sem ga odnesel na DHL. To je bilo že marca, pa še zmeraj nič. Zdaj sploh ne vem komu naj težim? DHL-ju, TopTime-u ali komu drugemu. Ima kdo podobne izkušnje?

Lp

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
Če si dobil dokazilo, da si telefon oddal na servis preko njih, se moraš kar na njih obrnt... TopTime mislim da ni prevzel telefonov, ki so že bili na servisu preko DHL-a....