Svema izgubila Sony Ericsson lincenco?!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.509
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
SE res ne bo bankrotiral... ni pa to dobro za njihovo ime... sploh glede na to, da smo clanica EU
smile-1.gif
...

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
KSZ...
Danes bil na Simobilu in sem prodajalki rekel, če imajo mogoče SE C905, da ga vsaj vidm kako zgleda.
Pa mi reče da ne.
Kako ne???
In mi odgovori, da so vse SE umaknili iz prodaje zaradi servisa, ker nimajo nobenih garancijskih listov.
Nisem je potem vprašal ali VSE SE modela C905 alo VSE modele SE
uf-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
125
Citat:
Uporabnik ovca pravi:
VSE modele Sony Ericsson...
Trenutno se nikjer nesmejo prodajat...
wink-1.gif
.
No, vsaj dokler se ne dobi uradnega pojasnila za stranke...

Edino pravilno. Nimajo kaj prodajat teh jajc, če ni servis poštiman.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Enako, ce smo tocni.

1.1. gre papa.

Če je to res, je bil že cajt... Tud Teleray se je "razvadil", se spomnim leta nazaj so imeli čisto drug odnos do strank, kot sedaj.

halo

Fizikalc
22. jul 2007
2.211
0
36
52
Ljubljana
Končno bi lahko rekel!
redface-1.gif

2 meseca sem se z njimi dajal; brez uspeha.
Oni so bili vedno oh in sploh in vedno prav.

Tako, da sem napisal tudi 2 maila na Nokia na Finsko, pa tudi na Teleray posredoval, kar je bilo posredovano na Finsko.
Na koncu sem jim dopisal, da upam, da bodo kmalu tam kjer je Svema!
In glej ga zlomka
evil.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Ah, mene to ne bo prizadelo, že od prej rajši kupujem v redni prodaji, sicer precej dražje, ampak vsaj zavezan nisem nikomur
smile-1.gif

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
Samo je vseeno žalosten tak odnos SE in Nokie do SLO trga in kupcev....Si sploh ne predstavljam kako si lahko recimo SE privošči tako blamažo, da si ne zagotovijo kake druge firme za uvoz&servis aparatov, predno se spravijo skenslati dosedanjega.
bonk.gif

Je pa tudi bolana situacija, da operaterji vsi ponujajo cel kup enih aparatov, ki jih niso sposobni dobaviti
jezen.gif

dufus

Fizikalc
13. okt 2007
1.927
60
48
// bolna situacija, ne bolana

sicer pa res skoda tole z SE, sam namrec uporabljam prav to znamko in tudi X1 je bil med kandidati za naslednji phone, ce ga bodo sploh prodajal..

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
A servisiral ga boš doma?
Do Italije ni daleč, do Avstrije še manj
smirk-1.gif
Res, da zadnje čase tudi Nokia ni glih vrhunec kvalitete, vendarle pa vseeno ne crkne vsak dan, da bi se moral zato sekirat...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
Citat:
[ie pa tudi bolana situacija, da operaterji vsi ponujajo cel kup enih aparatov, ki jih niso sposobni dobaviti
jezen.gif

morda nisi pomislil da slovenski operaterji razen občasno tuš jemljejo telefone pri slo zastopnikih in če ti ne dobijo aparatov,... potem je stanje kot je,...

b

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Operaterji ne bodo skenslali Nokie in Sony Ericssona, vsaj za Mobitel sem v to praktično prepričan. Razlika bo v tem, da bo Mobitel poskrbel sam za stranke in bodo te aparate recimo prinesle kar v Mobitelov center, Mobitel pa jih bo potem dostavil na servis. Za Sony Ericsson je odjemna točka DHL V Trzinu, za Nokio pa se bo še videlo.

Kako bo pri SImobilu pa ne vem. Tušmobil pa se bo že znašel, saj že zdaj zna prodajati kakšno kitajsko robo.

Axi

Fizikalc
2. sep 2007
894
28
28
To mi je jasno...moti me pa npr. da recimo Mobitel (verjetno tudi Simobil) oglašuje v katalogih npr. SE G900, ki ga ni moč dobiti že vsaj mesec dni in najbrž vsaj še cel december ne (pa verjetno še dlje oz. če sploh še), če je situacija takšna kot pravite.
Pa jih dajte ven iz ponudbe, če veste da se aparatov ne bo dobilo več...