Renault ima napumpane cene ker se zaveda, da je zanj značilno pričakovanje kupcev glede popustov. Očitno so Francozi ugotovili, da se kupec psihološko počuti bolje, če uspe "zdilati" 20% popusta in si misli da je car ter to pove xy ljudem ter s tem dela reklamo Renaultu.
Dobra taktika. Tudi meni je bolj pri srcu ker točno vem, da lahko grem v prvi Renault dealer salon in zbijem ceno nove Lagune za kakšnih 4000 EUR.
6% popusta je šala in jaz bi se takoj obrnil v salonu, če mi ponudijo takšno mizerijo. Grem raje k Renaultu. Z njimi nisem imel nikoli slabih izkušenj. Korektni pri nakupu, držijo se dogovora. Servis je opravljen kakovostno, problemov z okvarami pa tudi ni bilo nič več, kot pri kakšni "premium" znamki Volkswagen. Trenutno imam solidnega VWja, občutek je res dober, kljub temu pa razmišljam, da bo naslednji avto spet Renault. Imel sem že 3 in so bili vsi super, dva sta ostala pri hiši, a sta v drugih rokah in z njima še sedaj ni nič narobe. Tudi tretji se veselo vozi in lastniku ne dela težav, razen kadar ga sam ne nabije v kakšen robnik.