Citat:
Uporabnik terencehill pravi:
Verjetno slabe gume pa odnese. Dostikrat gledam malo gume na parkirplacih, lahko recem, da jih je vsaj 1/5 primernih za na kres.
Ne najlažje. Problem je ker je vedno res. Ženska ni prilagodila hitrosti razmeram na cesti. Vedla je kake gume ma... žal. Tud če je muho lovila po avtu, na konc pač ni prilagodila hitrosti lovljenju muhe po avtu. Vedno je neprilagojena hitrost.Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Dej, razsvetli me, ko maš že ravno, skoraj da ne, dnevno opravka s tem. Najlažje je to napisat, knede.
Beri 45.člen ZPrCP.Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Dej, razsvetli me, ko maš že ravno, skoraj da ne, dnevno opravka s tem. Najlažje je to napisat, knede.
To pa ne. Je treba pokasirat tudi tistim, ki avto na cesti obvladujejo.Citat:
Uporabnik stein pravi:
V bistvu bi lahko celoten ZVCP zamenjali z enim stavkom: Neprilagojena hitrost je prepovedana in se kaznuje s toliko in toliko...
Več je členov, več je prepovedi in več je nejasnosti > več se pokasira . kar je namen prometne politike.Citat:
Uporabnik stein pravi:
Daj no, to se komot nekak stisne pod "neprilagojena hitrost"...
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Velikokrat se zgodi, da je izven naselja lahko tudi 20 km/h neprilagojena hitrost... Žled na cesti je lahko hudič in pol.Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Ja kakor kdaj. Če ima voznik kapo na glavi, potem je kriv upravljalec ceste. v večini primerov pa je kriva res neprilagojena hitrost.Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Velikokrat se zgodi, da je izven naselja lahko tudi 20 km/h neprilagojena hitrost... Žled na cesti je lahko hudič in pol.Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik paci pravi:
Ni se sicer razsul ampak je pa BMW
Prometni policisti so v nedeljo okoli poldneva na avtocesti zunaj naselja Šentrupert vozniku osebnega vozila BMW namerili hitrost kar 205 km/h. "Vsak voznik, ki si drzne toliko prekoračiti hitrost,, bi se moral zavedati, da je tovrstno ravnanje smrtno nevarno. Zato v izogib tragedijam na cestah znova opozarjamo vse voznike, naj upoštevajo hitrostne omejitve,“ ob tem v imenu policije opozarja tiskovna predstavnica celjske policijske policijske uprave Milena Trbulin.
Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
V Nemciji so imeli leta 1936 take avtoceste, kot so pri ans danes. Takrat so se po njih vozili 130 (ali manj).
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
japajade