Spoznal očetovo delo in zaposlene

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.396
5.669
113
Priznaj da te je zvecer strah ce se znajdes sam v kaki zakotni ulici!
smile-1.gif
potlaceni strahovi kar vejejo iz tvojega pisanja...

Sine370

Pripravnik
27. jun 2015
816
0
16
Citat:
Uporabnik telex pravi:
Popolnoma neumno karkoli komentirati. Zgodilo se je nekaj, kar se nikoli ne bi smelo zgoditi. Izguba življenja mladega človeka ne more opravičiti nič ne v ospredju in ne v ozadju.
In kje so tu skriti tvoji komunisteki?

ferdo

Guru
3. sep 2007
10.665
3.940
113
Ljubljana
hmpg.net
Policist opravlja svojo službo. Skrbi za red. ČE preseže svoja pooblastila je procesiran. Če postopa v okviru pooblastil, tu izgleda da so, mora obravnavana oseba pripisati posledice sama sebi. Tudi odpoved srca ali kuglo. zato policaje imamo, da je večina ljudi varna.

yamahafazer

Fizikalc
15. mar 2010
1.599
68
48
Upiranje in napad na policista je bil samo simptom njegovega dusevnega stanja. Posledica pa je samomor

I

Izbrisan uporabnik #488

Eh ma kaki napad, če je bil pijan 19. letnik, lapal malo in bil glasen...

Nič posebnega, tipična gostilniška scena

Škoda pubeca da za tako neumnost se gre fentat, je moral bit hud pritisk okolice al kaj

johannes

Tehnološki dinozaver/tabure selektor 1.snl
10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Policist opravlja svojo službo. Skrbi za red. ČE preseže svoja pooblastila je procesiran.

Če z šokerjem ubije srčnega bolnika, ni premestitev, ali odpoved niti slučajno dovolj visoka kazen.

Če je jugoslovanska milica in kasneje slovenska policija od leta 1946 (70 let!) obvladovala posameznike, ki sejih ni dalo umiriti, s službenimi palicami, posebnimi prijemi, opozorili s streli v zrak, mogoče s streli v noge, potem ni nobene potrebe, da se posameznika, ki se upira, umiri z novimi sredstvi, ki lahko povzročijo smrt.

Sicer pa, zakaj ga ne bi kar na daleč, iz varne razdalje, razstrelili z razstrelivom na dronu, katerega mu pošljemo v telo, ali glavo. Kot kakšega zelo znanega terorista?

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
smile-1.gif

Priznaj, da si budala, ki popolnoma neprimerno in brez dokazov tebi popolnoma neznanim ljudem pripisuješ neke izmišljene lastnosti.

Si tipična slovenska internetna budala!

Mont

Fizikalc
19. avg 2014
3.193
2
36
Johannes, pred par dnevi sem ti napisal, da včasih brez potrebe žališ ljudi, ki ti niso nič naredili. Zato, ker ne deliš mnenja z njimi, ali, ker jih ne razumeš...

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
lej... teb pa res nič jasno kdo je kdo??? Dej razum. Naprimer:Jaz delem Pihdarije. Pride polcaj. Mu grozim. Maham s sekiro. Se zaletim v njega. On me pa poči. In kdo je zdaj kriv po tvoje??? Po tvoje polcaj, ker me je umoril. Po moje sem si pa sam. PS Za primer sem dal sebe, moral bi pa tebe. Sam pol ne bi ti razumu. Že tako nisem siguren če si

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.134
5.077
113
Nuku`Alofa
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik ferdo pravi:
Policist opravlja svojo službo. Skrbi za red. ČE preseže svoja pooblastila je procesiran.

Če z šokerjem ubije srčnega bolnika, ni premestitev, ali odpoved niti slučajno dovolj visoka kazen.

Če s šokerjem ubije kriminalca, ki je slučajno srčni bolnik, bi moral policaj dobiti nagrado, ker je davkoplačevalce rešil nekoga, za katerega bi morali ti plačevati slabe tri jurje evrov mesečno da bi se kriminalec v zaporu praskal po riti. Policaj namreč ne uporabi šokerja, ker mu je dolgčas, šoker uporabi takrat, ko oceni, da kriminalca drugače ne more obvladati.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.396
5.669
113
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
smile-1.gif

Priznaj, da si budala, ki popolnoma neprimerno in brez dokazov tebi popolnoma neznanim ljudem pripisuješ neke izmišljene lastnosti.

Si tipična slovenska internetna budala!

hysterical-1.gif

Pa lep prvojesenski dan ti želim
pozdrav.gif

zaseka

Guru
5. dec 2015
3.502
1.816
113
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Še enkrat: ne komentirajte če nimate pojma!

Ja brihte pa povejte kaj je v ozadju! Ce imate jajca, da objavljate taksne novice, imejte se jajca, da poveste za kaj se je slo.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Kaj si malo trcjalke in ti ne da spat dokler ne zves? Pa kaj njega citiras, sej ni on objavu novice? Fak folk.....

Nazadnje urejeno:

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.438
4.312
113
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Še enkrat: ne komentirajte če nimate pojma!

Ja brihte pa povejte kaj je v ozadju! Ce imate jajca, da objavljate taksne novice, imejte se jajca, da poveste za kaj se je slo.

Sem že zgoraj napisal, da poznam družino in da NOBEN nima pravice nabijat v 3PM o konkretnih stvareh o katerih ne ve nič!

In jaz nisem začel ne s to temo, ne z žalostno objavo o samomoru!

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.654
450
83
Ne pretiravaj. Če poznaš družino: Iskrene sožalje.
Nobeden pa NIČ nobedega ne obsoja ali kakorkoli, temveč vsi izrekajo sožalje.
V vednost!!!

Sulc

Fizikalc
22. avg 2007
978
175
43
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Sem že zgoraj napisal, da poznam družino in da NOBEN nima pravice nabijat v 3PM o konkretnih stvareh o katerih ne ve nič!

In jaz nisem začel ne s to temo, ne z žalostno objavo o samomoru!

Borec za pieteto, zdaj si že dvakrat napisal, da poznaš to družino, fino. Zdaj smo to znanje osvojili
smirk-1.gif
in lahko drugim soliš pamet, kako naj komentiramo.

johannes

10. feb 2013
3.215
579
113
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Johannes, pred par dnevi sem ti napisal, da včasih brez potrebe žališ ljudi, ki ti niso nič naredili. Zato, ker ne deliš mnenja z njimi, ali, ker jih ne razumeš...

Glej, res ne razumem, pa kakšen drug tudi ne, če nek lik (javno) razpreda o mojih "strahovih",natolcuje in piše scenarije, brez da bi ga kdo zato prosil...

1. Se ti zdi to sploh dopustno?

2. Ni to odvisnost od spleta, odvisnost od sovraštva do nekega uporabnika, KI GA SPLOH NE POZNAŠ V ŽIVO, ampak vseeno misliš, da ga moraš sesuti čisto za vse, kar napiše? Ker ne razume, o čem govorišv koemntarjih. Ali ker je osebno prizadet, ker ugotovi, da leti komentar točno nanj.

Temu načinu se reče spletna patologija in take bi bilo treba zdraviti.

Če ne verjameš temu, kar sem napisal o odvisnosti slovenskih uporabnikov spleta, vprašaj Sanjo Rozman, ki tudi zdravi take odvisnosti. Pa dr. Kamlija v Novi Gorici, pa še koga...

Je treba poslušat strokovnjake, ne pa (odvisne) uporabnike spleta tipa kameleon...

Nazadnje urejeno: