Spoznal očetovo delo in zaposlene

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

gr69

Guru
15. dec 2009
11.640
2.690
113
še v SLO - ampak komaj
Treba znati ločiti med osebo, ki opravlja javno funkcijo in osebo, ki je ne.

In tu se, enkrat za spremembo, strinjam s 32tko - ni treba vlačiti ime po cajtengih.

Pri Fankovem sinetu pa je zadeva prcej na meji - objava imena, ozr. sorodstvene vezi še, vse ostale "pikantne" in predvsem nedokazane podrobnosti pa ne. V konkretnem primeru pa me tudi zanima od časopisu vse podrobne informacije - nekako močno dvomim, da je policija sama objavila med "zgodilo se".

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
gr69 sej če bi kdaj odprl cajtng bi videl da v črni kroniki zelo malokrat pišejo dejanska imena in priimeke razen iz kakšnih sodnih postopkov...

tukaj pa je šlo za osebo ki opravlja nekako pomembno javno funkcijo oz njegovega sina...

zarad mene lahko pišejo vse brez imen...

pri nekdanjem dikretorju so opravili hišno preiskavo v vezi podkupnin... pa misli kdo je..

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
Poglej tam nekje cviliš da je forum u riti da se skos samo prepucava, sam pa nisi sposoben lociti med javnim funkcionarjem in njegovo zasebnostjo, kjer je meja pac vedno pod vpasajem in fizicno osebo kjer pac merila ne morejo biti ista

In se enkrat cvilis o nivoju foruma sam pa pocnes ravno to kar ocitas drugim

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.978
6.216
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik netko pravi:
Poglej tam nekje cviliš da je forum u riti da se skos samo prepucava, sam pa nisi sposoben lociti med javnim funkcionarjem in njegovo zasebnostjo, kjer je meja pac vedno pod vpasajem in fizicno osebo kjer pac merila ne morejo biti ista

In se enkrat cvilis o nivoju foruma sam pa pocnes ravno to kar ocitas drugim

aplauz.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
Sem vedel koga moram omenit da se zbudis ti in 8888. Razlicni vatli a ne? Ene potrebno scitit druge ne.

Ker hec je v temu da je storilec omenjal svojega oceta kateri opravlja javno funkcijo in je z njo grozil policostom. Kapiras? Ne?

Aja samo ce obstajajo sumi da jankovic podkupljiv treba objavlat...

B81

22. jul 2007
37.684
10.967
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Sem vedel koga moram omenit da se zbudis ti in 8888. Razlicni vatli a ne? Ene potrebno scitit druge ne.

Ker hec je v temu da je storilec omenjal svojega oceta kateri opravlja javno funkcijo in je z njo grozil policostom. Kapiras? Ne?

Aja samo ce obstajajo sumi da jankovic podkupljiv treba objavlat...

aplauz.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
tako kot sem rekel odprl si temo z naslovom forum in v njej objavil tole
kvaliteta konstantno pada... 90% tem je o tabelih in tardečih.... pametnih aktualnih tem ni... pametnih uporabnikov praktično ni več. oziroma s ene javljajo... se pa pojavljajo nekateri ki forum izkoriščajo kot oglasno desko...

se bo kaj spremenilo? premaknilo?

no in ti potem praviš da si moral sprovucirat, da se bo kdo oglasil... če je to zate konstruktiven prispevek k dvigu kvalitete foruma, potem si dovolj povedal o svojem intelektualnem premoženju... no pa nič ne de saj tudi taki morajo biti, posle ti bo pa župan naštimal... ne vem pa kdo si ti, da bi se lahko spraševal o pametnih uporabnikih saj glede na napisano pameti enostavno ne premoreš...

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.860
395
83
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ker nimajo pravic objavlati polna imena!

Seveda imajo, če gre za javno osebnost, pa če v javnosti razgrajaš, boš težko pomedel pod preprogo.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
Netko bizgec imas prab. Ti premores vso pamet tega sveta. Zate je najbrz tudi drnovsek vsega kriv. Tudi objave imen...

Ce tvoj intelekt ne zmore sprocesirat tega da je sine hotel zlorabit ocetovo ime on da je prav da se to objavi pa bog pomagej.

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
nikoli nisem trdil tega, ampak toliko pa je že imam, da ne počnem stvari, ki se mi ne zdijo ok še posebej pred ljudmi, ki sem jih obtožil da jih počnejo

je to prehudo zate? dej še kučana vmešaj v to debato, pa še zemljariča in titota pa partizane, da bodo res vsi notri... bolnik

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.397
5.669
113
Ne izzivaj...te bo umesal med beton...to obvlada
evil.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.624
3.079
113
v lokalni ostariji
če kdo misli realno da se ne bo nič vtikal je močno naiven...

zato pa sem napisal da upam da ne bo kakšnih posledic za tista dva miličnika ki sta fantiæka priprla...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
zelo zrela reacija g. Fanka, ki se mi zdi res oseba na mestu. Če bi bilo več takih v tej državi...
Ja, če bo tudi delal tako kot govori. V kar ne verjamem. Boš videl da ne bo zapora, tudi pogojnega ne.

Ma daj [cenzura], če bi vsakega, ki grozi policistom zaprli bi bili zapori polni.

Čeprav nebi bilo slabo, tebe bi lahko kar za vedno not vtaknili....
smirk-1.gif

membrain

Majstr
4. jun 2014
2.863
283
83
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
zelo zrela reacija g. Fanka, ki se mi zdi res oseba na mestu. Če bi bilo več takih v tej državi...
Ja, če bo tudi delal tako kot govori. V kar ne verjamem. Boš videl da ne bo zapora, tudi pogojnega ne.

Ma daj [cenzura], če bi vsakega, ki grozi policistom zaprli bi bili zapori polni.

Čeprav nebi bilo slabo, tebe bi lahko kar za vedno not vtaknili....
smirk-1.gif
Preberi si link dva posta višje pa nam razloži, zakaj je sinko obravnavan drugače, kot bi bil kdo drug.

Ne vem če je vsaka grožnja tudi kaznivo dejanje, ampak v tem primeru sta policaja zaznala kaznivo dejanje, morala bi sledit obtožnica in nato obsodba v skladu z zakonom, ki točno predvideva obseg kazni za to določeno dejanje (ni nujno da odsedi) , seveda če si policaja nista tega dejanja preprosto izmislila.
V vsakem primeru pa bi moral bit nekdo kaznovan, ali mulc, ki je zagrešil kaznivo dejanje ali pa policaja, če sta si vse izmislila. Ampak najbrž ne bo nič od tega.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.539
5.087
113
Ni mi jasno, kako policija zaradi varovanja osebnih podatkov ne daje info, medij pa objavi novico z imeni in priimki vpletenih? Razen, ko gre za Dolenjsko. Tam je sicer verjetno problem, da so vir medijem samo policisti.
Težko verjamem v prihodnost medijskega prostora, če se ta gradi bolj ali manj na nesreči drugih. Kot nacizem, ki je dobival sredstva na osnovi odvzema premoženja judom.