Ne razumeš, tega nisem trdil in verjamem policajem. Govorim na splošno, da naj ne pišejo priimke in imena.
Citat:
Uporabnik netko pravi:
Poglej tam nekje cviliš da je forum u riti da se skos samo prepucava, sam pa nisi sposoben lociti med javnim funkcionarjem in njegovo zasebnostjo, kjer je meja pac vedno pod vpasajem in fizicno osebo kjer pac merila ne morejo biti ista
In se enkrat cvilis o nivoju foruma sam pa pocnes ravno to kar ocitas drugim
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
Sem vedel koga moram omenit da se zbudis ti in 8888. Razlicni vatli a ne? Ene potrebno scitit druge ne.
Ker hec je v temu da je storilec omenjal svojega oceta kateri opravlja javno funkcijo in je z njo grozil policostom. Kapiras? Ne?
Aja samo ce obstajajo sumi da jankovic podkupljiv treba objavlat...
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Ker nimajo pravic objavlati polna imena!
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Ja, če bo tudi delal tako kot govori. V kar ne verjamem. Boš videl da ne bo zapora, tudi pogojnega ne.Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
zelo zrela reacija g. Fanka, ki se mi zdi res oseba na mestu. Če bi bilo več takih v tej državi...
Preberi si link dva posta višje pa nam razloži, zakaj je sinko obravnavan drugače, kot bi bil kdo drug.Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
Ja, če bo tudi delal tako kot govori. V kar ne verjamem. Boš videl da ne bo zapora, tudi pogojnega ne.Citat:
Uporabnik pablohasan pravi:
zelo zrela reacija g. Fanka, ki se mi zdi res oseba na mestu. Če bi bilo več takih v tej državi...
Ma daj [cenzura], če bi vsakega, ki grozi policistom zaprli bi bili zapori polni.
Čeprav nebi bilo slabo, tebe bi lahko kar za vedno not vtaknili....